Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Pam pam pam Boromirka jej pokój i jej ciuchy

Strony: 1 [2] 3 4 ... 35
  Drukuj  
Autor Wątek: Pam pam pam Boromirka jej pokój i jej ciuchy  (Przeczytany 27317 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #15 : Luty 10, 2008, 04:23:23 »

Nie ukrywam tego, ale lolitki też są słodziaste, chociaż ja wygladam za staro na loli Tongue

Ale z Luciusa zrobimy lolitę xD
Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #16 : Luty 10, 2008, 04:33:53 »

Boromirka, nie martw się, ja też wyglądam za staro na typową loli XD

A zdjęcia fajne ^^

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
aisu
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Luty 10, 2008, 04:48:48 »

co ty mówisz, jesteś bardzo młoda, zreszta nigdy nie jest za staro, ja mam  wiek w którym już niby nie wypada (23), a nadal biegam w dziwacznych "strojach" Wink
Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #18 : Luty 10, 2008, 04:51:03 »

aisu - ale tutaj nie chodzi o wiek, tylko jakby "rodzaj urody". Jednym pasuje, drugim niebardzo.

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
aisu
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Luty 10, 2008, 05:03:04 »

oj Boromirko, ja wyglądam dokładnie jak ty, śince pod oczami zaklepać sciąc grzywkę i 5 lat mniej ^^, ale jak mówiłam twój styl mi sie podoba, i wyróżniasz sie na naszym tle co jest zdecydowanie dobrą cechą bo nie chodzi o to żeby wszyscy wyglądali tak samo. tak trzymaj ^^
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #20 : Luty 10, 2008, 05:39:46 »

O nie nigdy grzywki! nieee mwah, miałamjak byłam młodsza i wygladałam jak zwichrowany podgrzybek, ale sińce zaklepuje, klepę, klepę, ale wyklepac nie mogę xD
Sumire
UPIERDLIWE USTROJSTWO
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #21 : Luty 11, 2008, 12:42:00 »

Niestety mi osobiście Twoja spódnica Boromirko nie przypadła do gustu. Chyba winien jest ten za długi obcisły stan który powoduje że spódnica wyglada jak prowizorycznie podciągnięta/podwinieta. I do takiego kroju góry halka zdecydowanie za długa.

Lucius.... piekne imię... od niego wywodzi sie wersja 'Lucjusz'? Jeżeli sie nie mylę pochodzą od łacińskiego 'lux', 'lucis'. Hmm... a współczesna wersja to będzie 'Lucjan'. Z tego wykluło sie tez gdzieś tam po drodze moje imię 'lucinus' -Lucyna. 
Tak sobie gdybam- Lucjusz to jedno z moich ulubionych imion męskich i jeżeli kiedys przydarzy mi sie syn to go tym imieniem uszczęśliwię  Wink

Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock.
To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.

Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #22 : Luty 11, 2008, 07:58:56 »

Naa i wiesz co dobre. Wink
Tzn to jest tak jakby pan Lucius był centurionem, to byłby Marcusem, ale całe szczęście (bądź nie) jest szeregowcem.

A sukienka ma miec nieco "syfiasty" wygląd, bo to będzie strój w jakim pojadę na koncert EA(albo i nie pojadę, wszystko zależy od łaskawości PKP albo mojego tatuśka) i chcę się wbić, ze tak powiem w klimat, stąd nie jest ona hiper staranna ( w pierwszej wersji, miałam doszyc ta koronkę z halki, do końca spódnicy, a spódnicy nie marszczyć, ale mnie napadło). Tzn halkę, a własciwie spódnice tła jak ją nazywam, bo to bardziej pasuje muszę nieco dopracować, bo jest stanowczo za szeroka, a jak babcia mi ją zwęży to znajac życie przekombinuje i zwęży się też dół, a tego nie chcemy, przynajmniej ja nie chcę.

No ale dzisiaj Boska Imperator, zwana Mroczną Panią, powinna porobic mi zdjęcia w świetle dziennym, to może inaczej bedzie sie prezentowała i wtedy ostatecznie stwierdzę, czy to juz to o co mi chodziło ^.^
Klaudynka
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Luty 11, 2008, 11:24:29 »

Nawet fajna ta spódnica Boromirko. Tylko nie rozumiem Twojego zamiłowania do ewidentnie zbyt długich halek. >.< 
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #24 : Luty 11, 2008, 05:05:38 »

taka choroba i już. No niestety zdjęc z wypadu nie mam, ale powiem że było bosko. Oprócz tego, że z Imperatorem narobilismy siary biednej Emilce (czyt, darłysmy sie rozlewałysmy herbatę gadałysmy głu[poty, dzwoniłysmy łyżeczkami, gadałysmy o naszym niesmiertelnym Imperium etc Smiley)
Klaudynka
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #25 : Luty 11, 2008, 05:07:06 »

Ke? Z kim? @.@"
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #26 : Luty 11, 2008, 05:08:39 »

Emilka- chodzi o naszego forumowego demonka.
A imperator... xD no cóż nie dam namiarów ani linka do dA bo wiem, ze nawet tu mnie obserwuje i nawet tutaj zapuściła swoje potworne macki Smiley
Fairy_Emily
Hero Member

« Odpowiedz #27 : Luty 11, 2008, 10:51:16 »

Hi hi, nie było tak źle, klienci nie uciekli w popłochu wiec nie ma co się martwić ^____^ A jeśli chodzi o rozlewanie, to w końcu dzbanki od herbaty to dość skomplikowane urządzenia do obsługi i każdy może mieć z tym trudności hi hi  Wink
Ja mogę stwierdzić, że Boromirki stroje prezentują sie ładniej na żywo niż na zdjęciach. Dzisiaj wyglądała ślicznie ^___^

Dreaming with fae creatures....
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #28 : Luty 12, 2008, 07:57:28 »

Bo to przez aurę piękna Imperatora, ona ją rozsiewa i nawet ja przy niej pięknieje xD (ale sie wrednie podlizuje, ze 100% świadomością, że to przeczyta i mnie pochwali ha)
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #29 : Luty 25, 2008, 04:24:32 »

http://img407.imageshack.us/img407/1173/akasialj3.jpg - zdjęcie z wczoraj korzystałam z wiosny ^.^

Strony: 1 [2] 3 4 ... 35
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!