|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 10, 2008, 04:23:23 » |
|
Nie ukrywam tego, ale lolitki też są słodziaste, chociaż ja wygladam za staro na loli Ale z Luciusa zrobimy lolitę xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 10, 2008, 04:33:53 » |
|
Boromirka, nie martw się, ja też wyglądam za staro na typową loli XD A zdjęcia fajne ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aisu
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 10, 2008, 04:48:48 » |
|
co ty mówisz, jesteś bardzo młoda, zreszta nigdy nie jest za staro, ja mam wiek w którym już niby nie wypada (23), a nadal biegam w dziwacznych "strojach" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 10, 2008, 04:51:03 » |
|
aisu - ale tutaj nie chodzi o wiek, tylko jakby "rodzaj urody". Jednym pasuje, drugim niebardzo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aisu
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 10, 2008, 05:03:04 » |
|
oj Boromirko, ja wyglądam dokładnie jak ty, śince pod oczami zaklepać sciąc grzywkę i 5 lat mniej ^^, ale jak mówiłam twój styl mi sie podoba, i wyróżniasz sie na naszym tle co jest zdecydowanie dobrą cechą bo nie chodzi o to żeby wszyscy wyglądali tak samo. tak trzymaj ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 10, 2008, 05:39:46 » |
|
O nie nigdy grzywki! nieee mwah, miałamjak byłam młodsza i wygladałam jak zwichrowany podgrzybek, ale sińce zaklepuje, klepę, klepę, ale wyklepac nie mogę xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 11, 2008, 12:42:00 » |
|
Niestety mi osobiście Twoja spódnica Boromirko nie przypadła do gustu. Chyba winien jest ten za długi obcisły stan który powoduje że spódnica wyglada jak prowizorycznie podciągnięta/podwinieta. I do takiego kroju góry halka zdecydowanie za długa. Lucius.... piekne imię... od niego wywodzi sie wersja 'Lucjusz'? Jeżeli sie nie mylę pochodzą od łacińskiego 'lux', 'lucis'. Hmm... a współczesna wersja to będzie 'Lucjan'. Z tego wykluło sie tez gdzieś tam po drodze moje imię 'lucinus' -Lucyna. Tak sobie gdybam- Lucjusz to jedno z moich ulubionych imion męskich i jeżeli kiedys przydarzy mi sie syn to go tym imieniem uszczęśliwię 
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #22 : Luty 11, 2008, 07:58:56 » |
|
Naa i wiesz co dobre.  Tzn to jest tak jakby pan Lucius był centurionem, to byłby Marcusem, ale całe szczęście (bądź nie) jest szeregowcem. A sukienka ma miec nieco "syfiasty" wygląd, bo to będzie strój w jakim pojadę na koncert EA(albo i nie pojadę, wszystko zależy od łaskawości PKP albo mojego tatuśka) i chcę się wbić, ze tak powiem w klimat, stąd nie jest ona hiper staranna ( w pierwszej wersji, miałam doszyc ta koronkę z halki, do końca spódnicy, a spódnicy nie marszczyć, ale mnie napadło). Tzn halkę, a własciwie spódnice tła jak ją nazywam, bo to bardziej pasuje muszę nieco dopracować, bo jest stanowczo za szeroka, a jak babcia mi ją zwęży to znajac życie przekombinuje i zwęży się też dół, a tego nie chcemy, przynajmniej ja nie chcę. No ale dzisiaj Boska Imperator, zwana Mroczną Panią, powinna porobic mi zdjęcia w świetle dziennym, to może inaczej bedzie sie prezentowała i wtedy ostatecznie stwierdzę, czy to juz to o co mi chodziło ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #23 : Luty 11, 2008, 11:24:29 » |
|
Nawet fajna ta spódnica Boromirko. Tylko nie rozumiem Twojego zamiłowania do ewidentnie zbyt długich halek. >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #24 : Luty 11, 2008, 05:05:38 » |
|
taka choroba i już. No niestety zdjęc z wypadu nie mam, ale powiem że było bosko. Oprócz tego, że z Imperatorem narobilismy siary biednej Emilce (czyt, darłysmy sie rozlewałysmy herbatę gadałysmy głu[poty, dzwoniłysmy łyżeczkami, gadałysmy o naszym niesmiertelnym Imperium etc  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Luty 11, 2008, 05:07:06 » |
|
Ke? Z kim? @.@"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #26 : Luty 11, 2008, 05:08:39 » |
|
Emilka- chodzi o naszego forumowego demonka. A imperator... xD no cóż nie dam namiarów ani linka do dA bo wiem, ze nawet tu mnie obserwuje i nawet tutaj zapuściła swoje potworne macki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #27 : Luty 11, 2008, 10:51:16 » |
|
Hi hi, nie było tak źle, klienci nie uciekli w popłochu wiec nie ma co się martwić ^____^ A jeśli chodzi o rozlewanie, to w końcu dzbanki od herbaty to dość skomplikowane urządzenia do obsługi i każdy może mieć z tym trudności hi hi  Ja mogę stwierdzić, że Boromirki stroje prezentują sie ładniej na żywo niż na zdjęciach. Dzisiaj wyglądała ślicznie ^___^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #28 : Luty 12, 2008, 07:57:28 » |
|
Bo to przez aurę piękna Imperatora, ona ją rozsiewa i nawet ja przy niej pięknieje xD (ale sie wrednie podlizuje, ze 100% świadomością, że to przeczyta i mnie pochwali ha)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|