Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Silmeven się wita

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Silmeven się wita  (Przeczytany 706 razy)
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #15 : Styczeń 31, 2012, 02:49:07 »

Masz u mnie ogroooomne plusy za Dorotkę i weterynarię. Witam Smiley

Lilium Silmeven
Newbie
*

We're all mad here...

« Odpowiedz #16 : Luty 07, 2012, 05:30:05 »

No tak, oto objawiła się moja kocia natura i powracam dopiero po kilku dniach od ostatniej wizyty by nadrabiać wszelkie zaległości (kolejna rzecz, którą warto o mnie wiedzieć^^')

Suzuko zgadzam się z Tobą całkowicie, bo właśnie dla mnie loli mogło się zacząć dopiero po 17-stce - dopiero wtedy uzyskałam wreszcie własne fundusze i nikt nie patrzy mi na ręce jak nimi dysponuję Grin Wcześniej mogłam sobie co najwyżej powzdychać i pomarzyć o własnej loli garderobie (a w takich przypadkach zazwyczaj rysowałam to czego nie mogłam mieć)... Jednak w słuszności Twojego stwierdzenia nie chodzi tylko o finanse rzecz jasna. Chyba dopiero wtedy można na tyle świadomie kształtować swój styl by znaleźć w nim to co do nas najlepiej pasuje i co będzie kwintesencją naszej osobowości... Ależ to naukowo zabrzmiało, faktycznie starość przeze mnie przemawiaXD

Kar Lin studiuję w Lublinie Smiley Niestety na wenerynarii ciężko na co dzień chodzić w loli ciuchach, po zajęciach praktycznych byłyby do wyrzucenia, a na teoretycznych za odstawanie od normy szarej codzienności można zarobić dwóję: x To zdecydowanie największy choć chyba jedyny minus tego kierunku.

Boromirka możesz mnie kojarzyć z szafy, z Allegro i… być może z tego, że zamieszkuję województwo Łódzkie;) Choć niestety ostatnio rzadko bywam w tych okolicach.

Ofelia moja kreatywność to często gwóźdź do mojej twórczej trumnyXD Mam sto pomysłów a później przez dwa miesiące nie wrzucam żadnej nowej pracy:q Ano jestem z Łodzi właśnie, choć obecnie bardziej rozdarta między Łodzią a Lublinem.

Jeśli pominęłam jakieś pytanie to przepraszam^^' Obiecuję być bardziej na bieżąco D:

Boromirka
Gość
« Odpowiedz #17 : Luty 07, 2012, 06:38:55 »

a to kojarzę cię z szafy Grin
Lilium Silmeven
Newbie
*

We're all mad here...

« Odpowiedz #18 : Luty 07, 2012, 08:26:29 »

A to bardzo mi miło^^

Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Luty 08, 2012, 08:43:03 »

Weterynaria? Lublin? Cheesy Ja coś nie w temacie Cheesy Ale fakt, mama nieraz mi opowiadała anegdotki z zajęć Cheesy
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #20 : Luty 09, 2012, 02:08:48 »

Na którym jesteś roku? Bo mam przyjaciółkę na wecie z drugiego, może Cię kojarzy Tongue

Serio za ubiór można dwóją oberwać?

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!