|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 17, 2012, 11:16:33 » |
|
Czy tylko mi się nie wyświetla zdjęcie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 18, 2012, 04:27:16 » |
|
własnie tak coś mi nie gra bluzka ze spódnicą i nie wiem dlaczego. osobno są ok ale razem....
Spódnice z wysokim, gorsetowym stanem najlepiej wyglądają z bluzkami, przy których coś się dzieje u góry. Jakiś żabot, czy kokarda. Coś wyraźnego. czy ja wiem czy kokardka tak bardzo nie pasuje...tzn sam rodzaj może, ja bym wzięła mniej błyszczącą, ale kolor jest ok. różowy do szarego mi pasuje Generalnie różowy do szarego pasuje, ale te kolory powinny przewijać sie w całej stylizacji. Jeśli jest to tylko jeden różowy element, to wygląda dość przypadkowo. Gdyby założyć pudrowo-różowe buty i szaro-różową kokardę, która pasowałaby z jednej strony do spódnicy, a z drugiej do butów, byłoby o wiele lepiej.
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 18, 2012, 05:48:20 » |
|
Czy tylko mi się nie wyświetla zdjęcie?
Nie tylko, same here 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 19, 2012, 12:20:22 » |
|
Generalnie różowy do szarego pasuje, ale te kolory powinny przewijać sie w całej stylizacji. Jeśli jest to tylko jeden różowy element, to wygląda dość przypadkowo. Gdyby założyć pudrowo-różowe buty i szaro-różową kokardę, która pasowałaby z jednej strony do spódnicy, a z drugiej do butów, byłoby o wiele lepiej.
To samo pomyślałam ^^ lubię to połączenie i myślę że gdyby to dobrze skomponować opcja szaro różowa była by na prawdę ciekawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 19, 2012, 12:59:48 » |
|
ja mam taką dość bezpieczną metodę na wprowadzanie dodatków w jakimś kolorze: zakładam rajstopy w tym kolorze, co bardzo moim zdaniem równoważy stylizację. gdybyś miała różowej rajstopki i jakąś np. bransoletkę, czy wisiorek, to myślę, że byłoby spoko z różową kokardą. ale to metoda człowieka, który boi się mieć na sobie więcej niż 2 kolory jednocześnie;)
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 19, 2012, 01:30:21 » |
|
Czy ja wiem? Jeden mocny akcent kolorystyczny czasem robi stylizacje. Chociaż wiadomo że lepiej mieć analogię w reszcie stroju, ale inaczej też można..
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
aronka
Jr. Member

kochane futro;*
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 19, 2012, 05:18:00 » |
|
Czytając wasze komentarze wiele pomysłów przychodzi mi do głowy , kupuję różowe rajtki i dorabiam nową kokardę 
|
|
|
|
|
|
Dwa futrzane marzenia ;*
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 20, 2012, 09:58:19 » |
|
Nie wiem jakich jesteś rozmiarów, ale przecenili teraz dwupak czarne i różowe rajstopy w C&A  . A jak jesteś taka drobna powinny pasować na ciebie te z działu dziecięcego w H&M. Te na 152cm są dość duże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 20, 2012, 02:03:41 » |
|
Ja mam 165 wzrostu i jestem, jak wiecie pulchna, i te rajstopy z C&A (M/L) są takie, jak na mnie. Dużo ładnych rajstop było też w Camaieu (czy jak to się tam pisze). I też bardzo poprzeceniane np. z 45 na 15
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
aronka
Jr. Member

kochane futro;*
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 21, 2012, 06:28:43 » |
|
drugie podejście 
|
|
|
|
|
|
Dwa futrzane marzenia ;*
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 21, 2012, 07:34:27 » |
|
Już lepiej ;d Ba, nawet całkiem dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mekhari
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 21, 2012, 08:19:39 » |
|
Lepiej :3 Swoją drogą... masz śliczne włosy *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 22, 2012, 06:59:20 » |
|
tylko na przyszłość może nie dodawaj zdjęc jako załącznik^^" tylko na jakiegoś imege shacka albo coś bo strasznie małe są i czasem ludziom się nie wyświetla. A co do stroju to już dużo lepiej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ohime
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 18, 2012, 02:17:19 » |
|
Teraz wszystko wygląda lepiej. Jak na razie nie kombinuj z kolorami,bo radzę najpierw zrobić jedną porządną stylizację.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|