aronka
Jr. Member

kochane futro;*
|
 |
« : Styczeń 16, 2012, 08:51:34 » |
|
Hej, to moja pierwsza loli stylizacja, piszcie co i jak : 
|
|
|
|
|
|
Dwa futrzane marzenia ;*
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 16, 2012, 09:54:18 » |
|
Jak na pierwszy raz, całkiem spoko, ale ta spódnica razem z cala reszta nie przypomina niczym loli, do tego ni z tego ni z owego różowa kokardka na głowie. Jedyne co mogę ci poradzić to zacznij bawić się pastelami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 16, 2012, 10:02:35 » |
|
Jak dla mnie to nawet nie tylko loli przypomina, co nawet lolitą jest. Co prawda nie ma tu butów i torebki, ale ogółem całkiem ładnie. Lubię tą kiecę, jedna z lepszych BL moim zdaniem. Koszula jak na początek też jest ok. Przydałaby Ci się lepsza halka, zdecydowanie. No i kokarda ni jak nie pasuje.
Ale początki zawsze są trudne, bo brakuje dodatków. Wg mnie całkiem dobrze poszło. No i fryzura dobra jest!
I nie wszyscy lubią pastele.
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 16, 2012, 10:09:59 » |
|
jest spoko fajnie było by gdyby koszula miała wiązaną kokarde pod szyją ,zaś koniecznie powinno być coś innego we włosach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aronka
Jr. Member

kochane futro;*
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 16, 2012, 10:13:04 » |
|
hmm no własnie tak mi się wydawało, kokardy juz nie uzywam do tej spódnicy, ale hmm.. własnie tak coś mi nie gra bluzka ze spódnicą i nie wiem dlaczego. osobno są ok ale razem....
|
|
|
|
|
|
Dwa futrzane marzenia ;*
|
|
|
aronka
Jr. Member

kochane futro;*
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 16, 2012, 10:45:57 » |
|
ale dzięki za rady 
|
|
|
|
|
|
Dwa futrzane marzenia ;*
|
|
|
|
MurasakiUsagi
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 16, 2012, 10:47:05 » |
|
jest dobrze  zamieniłabym tylko buty i kokardę na czarne/szare bo jedynym dominującym akcentem stroju jest spódnica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aronka
Jr. Member

kochane futro;*
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 16, 2012, 10:54:22 » |
|
te buty to nie specjalnie, to tylko moje domowe kapciochy xd
|
|
|
|
|
|
Dwa futrzane marzenia ;*
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 17, 2012, 02:15:50 » |
|
kokarda z dupy. XD spódnica, za mały puff jak na nią, brzydki kształt się robi. coś szarego we włosy, żeby zrównoważyć spódnicę, halka pod nią i jest git.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 17, 2012, 02:18:58 wysłane przez rika »
|
|
|
|
|
|
Snow Princess Nenwen
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 17, 2012, 06:22:44 » |
|
Ano, dziewczyny mają rację i się pod nimi podpiszę. Od siebie dodam tylko, że śliczna z Ciebie dziewczyna. Pasujesz do loli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 17, 2012, 08:05:08 » |
|
I nie garb się do zdjęć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 17, 2012, 01:15:27 » |
|
Tak trochę halkę jakoś poklep żeby się napuszyła  . Czarna kokardka we włosy lub kwiatek czy coś. Na szyi można przewiązać czarną aksamitkę, i czarne buty torebka i gitara. Jak na pierwszy raz jest ok  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mekhari
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 17, 2012, 04:44:44 » |
|
Jak na pierwszy raz - całkiem dobrze, ale do pełnego stroju Ci jeszcze troszkę brakuje  Otóż... Halka przydałaby się trochę lepsza, taka trochę oklapnięta... ta kokardka na głowie zbytnio nie pasuje, i oczywiście buty xD i jeszcze jak wcześniej wspomniano - coś pod szyję, aksamitka i jakaś torebka. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aronka
Jr. Member

kochane futro;*
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 17, 2012, 06:13:43 » |
|
dzięki dziewczyny , bardzo pomagacie.A halkę mam taka ogromną i nie mam pojęcia dlaczego na zdj tak brzydko wygląda  , ogólnie mogę jeszcze dodać że spódnica miała przyjść w kolorze różowo brązowym i stąd ta kokarda
|
|
|
|
|
|
Dwa futrzane marzenia ;*
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 17, 2012, 08:05:19 » |
|
czy ja wiem czy kokardka tak bardzo nie pasuje...tzn sam rodzaj może, ja bym wzięła mniej błyszczącą, ale kolor jest ok. różowy do szarego mi pasuje 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
|