|
Sariel
|
 |
« : Styczeń 08, 2012, 06:42:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeń 08, 2012, 07:01:29 » |
|
Mnie to by sie chyba przydalo rozciagac troszke w photoshopie przed pokazywaniem  Dziekuje dziewczeta za milutkie spotkanie<3 i babeczkie!!! (przepraszam za brak polskich liter)
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeń 08, 2012, 07:43:18 » |
|
Kaha, co to za kiecka? Ciekawie wygląda, tylko szkoda że góra trochu biedna. Kociara, śliczna fryzura! Sariel, rozkład koronek na dole mnie nie przekonuje, ale kokardka na górze ładna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeń 08, 2012, 07:46:20 » |
|
Kaha Ty nie dość że po połowie Polski podróżujesz to jeszcze w takiej super kiecy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeń 08, 2012, 07:49:30 » |
|
Elluin - handmadowa kiecka, z materialu, ktory dopadlam w malym podkarpackim sklepiku z materialami. jest to cos w rodzaju grubej dzianiny, choc widac to tylko przy dotyku. dlatego nie mialam pomyslu na gore i nie bardzo wiedzialam, co tam zrobic, a chcialam, zeby to bylo OP. pokaze Ci kiedys na zywo, to moze cos doradzisz...
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeń 08, 2012, 07:59:50 » |
|
Uuu no to całkiem najs. Materiał ma potencjał, można kiedyś coś pokombinować, bo dobrze się układa i aż prosi się o jakieś bogatsze dodatki dla zrównoważenia dołu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeń 08, 2012, 08:10:25 » |
|
Kaha - twoja sukienka od razu wpadła mi w oko. Świetna! :3
Sairel - twoje nogi wyglądają przepięknie. Generalnie bardzo podoba mi się też torebka.
Kociara - również cudna sukienka.
Co do krytyki - szkoda, że tak ciemno. Nie widzę zbyt wielu dodatków, biżuterii. Taka trochę "drużyna mroku". Szczególnie widać to w stylizacji Kociary. Jedynie u Sariel zauważam kwiatki we włosach itp. Wybaczcie dziewczyny, po prostu tak stonowane sukienki moim zdaniem wymagają, żeby więcej się "działo".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeń 08, 2012, 08:14:46 » |
|
mało widać, bo strasznie ciemno było :< a sukienka wyszła mi dokładnie tak, jak chciałam, tylko jeszcze rękawki chyba doszyję ^_^ następnym razem (jutro?  ) będzie jaśniejsza stylizacja <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Johanna
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 08, 2012, 08:35:46 » |
|
kaha, kieca <3 <fapfapfap>
|
|
|
|
|
|
O RADOŚCI, ISKRO BOGÓW
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 08, 2012, 08:38:12 » |
|
Sariel ładnie choć dół nie do końca mi się podoba . Ale widzę inspiracje IW. Kociara wszystko ładnie ale buty mnie nie przekonują jednak nie rzucają się tak w oczy A do Kahy nie mam zastrzeżeń 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 08, 2012, 08:52:35 » |
|
ojejku... dziekuje bardzo za takie mile komentarze<3 jestem bardzo szczesliwa, ze kieca sie podoba. co do dodatkow, to mam wisiorek zegarek moje mikolajkowe purezento z forum, a we wlosy mam spiete kokarda. mam nadal malo dodatkow, poza tym nie lubie sie za bardzo obwieszac. czuje sie na to za stara;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociara
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 09, 2012, 05:59:15 » |
|
Dziękuję za miłe komentarza  Elluin, dzięki ale to niestety tylko peruka.  Mary_neko, ja wlaśnie myślałam o kwiatku we włosach ale ostatecznie nie chcialam zrobić przepychu w tej stylizacji i posiadam tylko czarne kwiatki więc nie byłoby ich widać. Ofelia, mnie też te buty do loli nie przekonują ale lolicie mam tylko platformy a nie chciałam zamarznąć w drodze na meet. 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 09, 2012, 06:02:57 wysłane przez Kociara »
|
|
|
|
|
|
Sibuna
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 09, 2012, 06:12:42 » |
|
Kaha - ładna sukienka  Sariel - podoba mi się cały zestaw, no i włosy <3 Kociara - bardzo fajna fryzura 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 09, 2012, 06:53:27 » |
|
Boska ta kieca Kahy !  Ładnie się razem prezentujecie ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MurasakiUsagi
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 10, 2012, 06:42:26 » |
|
Kaha sukienka Ci wyszła perfekcyjnie, Kociara genialny print i kolor włosów Sariel kultow torebka i śliczna sukienka, tylko mi jakiejś falbanki jasnej na dole brakuje albo kokardek w paskach koronki
Ładne klasyczne stylizacje, szkoda,że nie mogłam być:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|