|
kurenaisuiren
|
 |
« : Grudzień 31, 2011, 04:35:56 » |
|
"Kulig" w cudzysłowie z powodów chyba oczywistych. Brak śniegu i wilgotna ziemia sprawiły, że nie tylko kulig zamienił się w przejażdżkę bryczką, ale i nie można było zrobić ogniska. Nie chce mi się drugi raz wklejać wszystkich zdjęć, więc pozwólcie, że podam link: http://crimson-lily.blogspot.com/2011/12/lolita-meetup.htmlA tutaj pokaże tylko kilka zdjęć indywidualnych. Mary_neko  kaori  Toshiko  Ithil  i ja  Wiem, że jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia, ale niestety nie udało nam się zrobić nic lepszego ^^"
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 31, 2011, 04:57:34 » |
|
mimo pewnych "ale", jak brak śniegu, było super ^^ dziękuję wam za spotkanko  wszystkie wyglądałyście świetnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corticarte
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 31, 2011, 05:14:03 » |
|
To niesprawiedliwe, że moi rodzice uznali za ważniejsze dłuższą wizytę u krewnych niźli plany ich córki.  Szkoda, że mnie nie było, niemniej jednak wszystkie wyglądacie świetnie i widać, że zabawa była przednia ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 31, 2011, 05:25:32 » |
|
Jej, wszystkie pięknie wyglądacie! Najbardziej podoba mi się stylizacja Mary i Kurenaisuiren. 
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 31, 2011, 06:07:58 » |
|
Strasznie mi smutno, że nie miałam jak się pojawić :< Przynajmniej Corti mnie nieświadomie z rana pocieszyła. No a poza tym to: Mary - yaaaw, czarny sweet jak ja to kocham <3 ślicznie się prezentujesz ! Kaori - Fajna fryzurka ^^ Bardzo ładnie to do siebie dobrałaś, przydały by się jeszcze jakieś dodatki, ale ślicznie. Toshiko - nie wiem jak innym, ale mi się bardzo podoba przełamywanie czerni jakąś częścią garderoby + dodatkami, tylko puffu mi brak :< Ithil - ty to zawsze wychodzisz genialnie <3 Nie wiem po kiego to nawet pisze  . Karmen - Klasycznie i bardzo ładnie, kocham tą sukienkę od MmM ^^ Ogółem prezentujecie się bardzo... czarno 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 31, 2011, 06:42:07 » |
|
Wszystkie ładnie wyglądacie, ale moją szczególną uwagę zwróciła Ithil^^ Pełna elegancja <333
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 31, 2011, 06:44:48 » |
|
Super, że pólnocne lole ostatnio tak często organizują mity <3. Sama się nie wybiorę, to chociaż popatrzeć miło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amai
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 31, 2011, 08:51:23 » |
|
Bardzo fajnie wszystkie wyglądałyście!  Ahh. Najbardziej podoba mi się stylizacja Mary. Uwielbiam takie zestawienia. : ) Uwielbiam tą sukienkę. Kaori- też śliczna sukienka, bardzo ładnie wyglądałaś. Zgadzam się z Mimi- trochę brakuje dodatków. Toshiko- bardzo fajne klasyczne połączenie. Ithil- chyba nie muszę mówić, że zawsze wyglądasz bardzo ładnie, przemyślane dodatki i zestawienia. Kurenaisuiren- bardzo fajny zestaw, bardzo ładnie się prezentowałaś. : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeń 01, 2012, 12:41:20 » |
|
Ithil *.*... Jak dla mnie wybija się strój oryginalnością. Lolita po carsku  . Pozostałe dziewczyny również ładnie  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 01, 2012, 02:00:04 » |
|
a, że się tak spytam, jakie dodatki byście dobrały do tej sukienki? mam biżuterię, tzn. wisiorek i pierścionki, ale ich nie widać na zdjęciach. zastanawiałam się nad headbowem, ale mimo że ten dołączony do sukienki jest mniejszy niż zwykle dołączają, to czułam się jakoś dziwnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeń 01, 2012, 04:08:29 » |
|
kaori: przede wszystkim coś porządnego na rączki. I jakieś kokardki na głowę też.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeń 01, 2012, 04:15:42 » |
|
@kaori mam zawsze ten sam problem - brak dodatków, ale mi się tu widzą takie ee "wristcuff" ? czy jak to sie ta nazywa... takie falbanko-bransolateki na ręce noo... a we włosy to jakieś gwiazdkowe spinki/kokardki i tyle... albo może jakiś gwiazdkowy naszyjnik? dot ej sukienki możnaby też spróbować zrobić takiego podejrzane gwiazdkowe puchate coś z drutu i włóczki~ ale za to Twój makijaż rządzi!
* kurenai - podoba mi się to cos co masz na głowie, ale totlnie niemogę dojść do tego co to może być XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 01, 2012, 04:38:21 » |
|
Dziękuję wam dziewczyny za doskonałą zabawę! :3 Wszystkie wyglądałyście pięknie. Prezenty były cudowne (nie mogę się nimi nacieszyć).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 01, 2012, 05:02:26 » |
|
Dziękuje  Wiem, że moja halka nie jest zbyt ładna, ale jakoś nie potrafie o nią odpowiednio zadbać  Nikorin: Kurenai miała kokarde i małego kwiatka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #14 : Styczeń 01, 2012, 05:20:46 » |
|
dziękuję za rady^^ wristcuffy to jest pomysł, no i łatwo samemu zrobić dość. i może się przekonam do headbowu kiedyś ;3 jeśli chodzi o naszyjnik to mam różową babeczkę z gwiazdkami w bitej śmietanie^^
a i dziekuję za pozytywne opinie^__^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|