|
|
|
|
|
makikooni
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 18, 2011, 01:24:23 » |
|
Oh ale was tam dużo było. Musiało być miło ~~ ^ ^
Najbardziej do gustu przypadł mi strój Lladii i Hatsu.Ślicznie wyglądałyście. A poza tym bardzo mi się podoba płaszczyk Elluin bodajże. (śpiąca jestem i już nie jestem pewna czy to ta sama osoba na zdjęciach ^^ )
|
|
|
|
|
|
Makiko Nishiwaki~~
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 18, 2011, 10:02:34 » |
|
Ale was dużo! Najbardziej podoba mi się focia w płaszczach <3 Jeśli chodzi o stylizacje nie mam faworyta, dosyć równy poziom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 18, 2011, 10:32:39 » |
|
Szkoda, że nie miałyśmy gdzie zrobić lepszych zdjęć :C Ale spotkanie było bardzo udane, trzeba koniecznie to powtórzyć!
Hatsu miała prześliczną sukienkę, reszta dziewczyn też ładnie wyglądała. Dzięki Makiko, ja to ta w tym czarno-białym płaszczyku z kokardą z przodu i w Love Nadii ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 18, 2011, 10:40:55 » |
|
ślicznie, dziewczęta + dla Tomo za buty, są zarąbiste  swoją drogą dziewczynom bez kozaków nie było zimno? D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 18, 2011, 11:52:14 » |
|
swoją drogą dziewczynom bez kozaków nie było zimno? D:
ano nie. w Krakowie było całkiem ciepło, więc w butkach bez problemu. dopiero jak wracałam zaczął padać śnieg. I to podejrzane, że na moim pojedynczym zdjęciu nic puffu nie widać. i oczywiście byłam taaaka rozczochrana. Ogółem spotkanie było wspaniała i baaaardzo dziękuję:* chętnie zaryzykuję swoje życie i wybiorę się na loli łyżwy;) I oczywiście wszystkie dziewczęta wyglądały bardzo ładnie. Tym razem moją faworytką była Elluin. Miodzio po prostu!
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
Johanna
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 18, 2011, 11:53:09 » |
|
łał, wszystkie wyglądałyscie bardzo fajnie, fajnie widzieć takie nagromadzenie lolit w jednym miejscu 
|
|
|
|
|
|
O RADOŚCI, ISKRO BOGÓW
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 18, 2011, 01:01:58 » |
|
Ale sliczniee~ Moje faworytki to Lladia i Kahoru *___* a co do braku kozaczkow to sie nie dziwie, ja do tej pory chodze w dziurawych adidasach i zimno w nogi ani troche mi nie jest... za cieplo na kozaki jeszcze~ XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 18, 2011, 01:04:41 » |
|
hah nie no ja się tak pytam, bo mnie to stopy i dłonie marzną okrutnie, od ponad miesiąca chodzę już w kozakach :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sibuna
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 18, 2011, 02:29:50 » |
|
Jeej, ślicznie wyglądałyście jednak moją faworytką jest Orlaith :33
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 18, 2011, 02:34:30 » |
|
A ja teraz nie mam wyraźnej faworytki  Prezentujecie się ładnie wszystkie z osobna, ale najładniej jako całość^^ Super jest obejrzeć tyle lolit na jednym zdjęciu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 18, 2011, 03:04:20 » |
|
Sibuna - dziękuję ^^ W ogóle było świetnie, wszystkie dziewczyny śliczne i nie mogę się doczekać następnego razu 
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 18, 2011, 04:43:14 » |
|
Elluin ma matching usta  . Świetnie wszystko to wygląda potrzebuje meetu T.T....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 18, 2011, 08:20:34 » |
|
Jejku, jak niesamowicie się prezentujecie *__* Każda z was ma w sobie coś ciekawego, ale razem tworzycie spójną całość, która jest jednym wielkim eyecandy. Oby więcej w Polsce takich meetów. Rozpaczam nad tym, ze mam tak daleko do Krakowa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amai
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 18, 2011, 09:25:40 » |
|
Zgadzam się, wszystkie wyglądacie cudownie. ♥ Powinno być więcej tak licznych meetów. : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|