|
kurenaisuiren
|
 |
« : Grudzień 13, 2011, 02:53:58 » |
|
Co prawda jedno spotkanie jest już planowane, ale pomyślałam, że fajnie byłoby pójść też do Centrum Nauki Experyment (i porobić sobie zdjecia w Komnacie Amesa XD) http://www.experyment.gdynia.pl Proponowane daty:27 grudnia (wtorek). Według strony jest mało rezerwacji tego dnia (i jest to zaraz po Świętach), więc jest szansa, że centrum nie będzie wypełnione wycieczkami szkolnymi. 3 stycznia (wtorek). Częściowo zarezerwowane, czyli dzieciaków będzie pewnie troche więcej, ale może komuś bardziej pasuje taka data, jeśli wyjeżdżacie na Święta. Proponowana godzina: 13:00 Przed lub po wizycie w centrum możemy pójść gdzieś na herbate i ciastka  Co Wy na to?
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 13, 2011, 06:23:09 » |
|
Ja bardzo chętnie! Tam mi się łatwiej dostać ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 13, 2011, 06:42:54 » |
|
No mi pasuje, ale nie w tym miesiącu, błagam mam natłok obowiązków i po prostu nie wyrobie jeszcze na dwa meety.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 14, 2011, 03:13:41 » |
|
Mimi, ale o co Ty mnie błagasz? XD Mam zrezygnować z pracy i zostać w Polsce do lutego specjalnie, żebyś mogła przyjśc na meet, jak będziesz miała więcej czasu? Poza tym, proponowany 3 stycznia jest w przyszłym miesiącu XD
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 14, 2011, 10:58:19 » |
|
Mimi, ale o co Ty mnie błagasz? XD Mam zrezygnować z pracy i zostać w Polsce do lutego specjalnie, żebyś mogła przyjśc na meet, jak będziesz miała więcej czasu? Poza tym, proponowany 3 stycznia jest w przyszłym miesiącu XD
No waśnie o styczeń mi chodzi ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 15, 2011, 01:46:38 » |
|
No dobra, w takim razie 3 stycznia. Ale poczekajmy na opinie innych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslana
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 15, 2011, 06:56:08 » |
|
Mnie nie będzie do 3 .. nie wiem kiedy dokładnie wracam. Jeśli będę postaram się zjawić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 15, 2011, 05:25:25 » |
|
Ewentualnie może być też 4 stycznia (chociaż wolałabym 3, zeby mieć więcej czasu na pakowanie, no ale jeśli nie da sie inaczej, to moze być  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 27, 2011, 03:51:44 » |
|
Spotkanie jest wstępnie ustalone na 4 stycznia, na godzinę 13:30. Spotykamy się przed wejściem do centrum. Jeśli sa jakieś obiekcje, zażalenia lub uwagi, to proszę teraz  Adres: Al. Zwycięstwa 96/98 81-451 Gdynia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslana
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 28, 2011, 09:20:50 » |
|
Mam skromne pytanie.. ponieważ gdyni nie znam.. odebrałby mnie ktoś? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 28, 2011, 10:08:41 » |
|
ja mam zażalenie takie: szkoda, że nie mogę przyjść! (uczelnia  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corticarte
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 28, 2011, 10:28:47 » |
|
Aslana chcesz to mogę cię z dworca odebrać^^ No i zapomniałam dodać, że ja najprawdopodobniej będę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslana
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 28, 2011, 03:19:19 » |
|
okej a na jakiej gdyni mam wysiaść?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 02, 2012, 09:26:45 » |
|
Ile kosztuje wejściówka do tego eksperymentu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|