Witam;) Jestem tu nowa, więc postanowiłam, że wypada się przywitać

Mam 17 lat, w lutym stuknie mi 18 i założyłam tutaj konto przede wszystkim, by kupić jakąś sukienkę. Kupiłam już i czekam aż dojdzie

Dzięki, Lola

Postanowiłam jednak, że zostanę na dłużej. Przez długi, długi czas śledziłam wasze forum, pozostając jednak wciąż w roli obserwatora.
Może teraz Was zdziwię, ale moje zainteresowanie Japonią jest równe zeru. Nie kręcą mnie ani mangi, ani anime, ani nic z tych rzeczy. Uroda Japończyków także. Dlaczego więc podoba mi się styl lolita? Dlatego, że dość już mam wszędobylskiej mody wylansowanej przez marki takie, jak np.; H&M. Nie chcę jak 80% dziewcząt ubierać się w to samo
Lolita faschion poznałam już dość dawno i się zakochałam

Po nocach śniły mi się sukienki z pięknymi printami. Po dokładnym zebraniu wszystkich „za” i „przeciw” zapragnęłam kupić sobie jakąś sukienkę. Stałam się posiadaczką pięknej kwiatuszkowej kiecki z Bodyline, jakąś odkupiłam przez allegro, gdyż przeraża mnie zamawianie zza granicy.
Uważam, że takie sukienki są bardzo dziewczęce, słodkie i kochane ( tak, ciuchy mogą być kochane), szkoda, że mało osób ubiera się w tym stylu. A…może i dobrze, jeszcze styl lolici stałby się modnym i przyosiedlowe tandetne sklepiki zaczęłyby usilnie produkować nieudolne, okropne repliki znanych lolicich marek.
Kocham motywy kwiatowe
Najmniej leży mi sweet, gdyż kompletnie nie współgra z moją urodą oraz dlatego, że jednak czułabym się głupio, zakładając różowiutką sukienusie w ciasteczka, kucyki itp.; jednak nie twierdzę, że sweet nie jest ładny;) Ma swój urok, ale jednak nie na mnie

Chodzę do liceum dla kujonów ( rygor jest straszny, a ja kujonem nigdy nie byłam i nie będę) na profil o rozszerzonym języku niemieckim, którego teraz przez moją wychowawczyni, która mnie go uczy, nienawidzę.
Tak z zainteresowań, to lubię siatkówkę i skoki narciarskie. Słucham różnej muzyki, za wyjątkiem rapu pod wszelaką postacią, techna i chyba na tyle. Moje ulubione zespoły to np.; Myslovitz, Placebo, ostatnio często słucham także Lacrimosy oraz muzyki poważnej.
To chyba na tyle

Mam nadzieję, że miło mnie powitacie, mimo że nie interesuję się Japonią