|
Sake
|
 |
« : Listopad 28, 2011, 06:31:44 » |
|
Witam, moi drodzy! W sobotę byłam u mojej przyjaciółki i postanowiłyśmy, że przejdziemy się do lasu kampinoskiego. Odwaliłam się na tyle, na ile miałam możliwość, i ruszyłyśmy na przechadzkę. Można powiedzieć, że przyjaciółka ćwiczyła na mnie poznawanie się z aparatem. Stylizacja bardzo przypomina jedną z tych, którą wrzuciłam kiedyś do randomów. Powiedzmy, że to jej cieplejsza wersja. Sesja jest bardzo stonowana. Żadnych szaleństw. Po prostu miło spędzony, ciepły, jesienny dzień  Nie przedłużając, wybrane zdjęcia:        Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że zdjęcia nie są za duże *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 28, 2011, 06:39:20 » |
|
Jak ja lubię zdjęcia dobrej jakości <3 Aż się miło ogląda. Co do stylizacja - dół fajnie skomponowany, u góry nie podoba mi się sweter i za czerwony golf (może aparat tak złapał, ale jest bardzo różny odcień golfu i truskawek). Ale ogólnie gicia i przyjemnie się ogląda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
makikooni
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 28, 2011, 06:45:17 » |
|
Mi także golf nie przypadł do gustu. Ale parasolka bardzo mi się podoba. I masz śliczne włosy.. Ostatnie zdjęcie jest szczególnie urocze ^ ^
|
|
|
|
|
|
Makiko Nishiwaki~~
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 28, 2011, 06:54:28 » |
|
też mi się zdaje, że golf nie bardzo pasuje. lepsza by była koszula w czerwieni lub bieli  a poza tym jesteś niesamowicie śliczna! <3 i masz piękne włosy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 28, 2011, 07:15:31 » |
|
Mi też golf i sweter się nie podobają, ale reszta śliczna  I bardzo ładne zdjęcia, uwielbiam jesienne klimaty!
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 28, 2011, 07:18:58 » |
|
Świetna parasolka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mekhari
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 28, 2011, 08:11:18 » |
|
Wszystko świetne, ale coś mi tu nie pasuje. Nie wiem co. Chyba ten golf. Ogólnie bardzo ładnie, jesteś piękna i fotogeniczna. *o*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amai
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 28, 2011, 08:15:25 » |
|
Ja tak jak wyżej- sweter i golf mi nie przypadł go gustu. Parasolka jest świetna i sukienka tez mi się podoba. Zgadzam się, zdjęcia dobrej jakości od razu lepiej się ogląda i jesteś bardzo fotogeniczna (tak na marginesie) Tylko jeszcze jakoś mi za dużo różu na polikach, dla mnie tworzy to efekt jakbyś zmarzła. ; p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 28, 2011, 08:27:55 » |
|
Tylko jeszcze jakoś mi za dużo różu na polikach, dla mnie tworzy to efekt jakbyś zmarzła. ; p
Właśnie taki efekt jest fajny. Przeważnie w zimną już jesień. Chciałam jeszcze powiedzieć: nie rób takiego makijażu oczu. Ładnie jest wykonany, ale bardzo postarza. Z daleka wygląda fajnie, z bliska już nie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 28, 2011, 08:37:00 » |
|
Podzielam opinie na temat golfu i sweterka, ale ogolnie bardzo przyjemna dla oka, optymistycznie jesienna sesyjka  I jestem na tak zarówno dla różu na policzkach i w związku z tym efektem zmarznięcia, jak i dla makijażu, według mnie fajnie podkreślone oko i od razu twarz nabiera charakteru  'Kocia' kreska dobrze zrobiona i grająca z kształtem oka jest cool 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 28, 2011, 09:36:42 » |
|
ładna kieca, ładna parasolka, ładne włosy i ładna buzia<3
z resztą się zgadzam z dziewczętami. no i dla różu jestem zawsze na tak!
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 28, 2011, 09:45:35 » |
|
Golf mi tutaj nie pasuje , ale oprócz tego jest bardzo fajnie : D Sake śliczniutka jesteś *q*
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 28, 2011, 11:22:27 » |
|
Dziękuję za wszystkie komentarze! Jak wnioskuję z postów - sweter i golf są fe w tej stylizacji. A ja myślałam, że nie spodobają się wam moje obważany z skarpet 8D Mimo wszystko byłam zmuszona założyć te ciepłe ciuchy. Napisałam, że to był ciepły dzień, no ale... jak na jesień! Miałam bluzkę, mega ciepły golf, sukienkę i ten zimowy sweter, Dopiero wtedy było okay : ) Anqu - Naprawdę tak postarza? Maluję się tak od jakiegoś czasu i jeszcze nie usłyszałam takiego komentarza XD Czasem robię też cieńszą kreskę. Masz jakąś propozycję innego makijażu ;>? kaori - *///* zawstydzasz mnie Mekhari - Cały czas żyłam w przekonaniu, że strasznie wychodzę na zdjęciach XD Przynajmniej kiedyś tak było. Najwidoczniej coś się poprawiło. Bardzo mi miło <3 Amai - Mi się strasznie podoba róż na policzkach. Często nawet przesadzony, ale to kwestia gustu, oczywiście. hatsu - Otóż to! Kiedyś długo się nie malowałam, ale jak zaczęłam, to mam wrażenie, że bez tej krechy wyglądam jakoś mdło. Hina - ty to zawsze mi taki słodki komentarz dasz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopad 29, 2011, 05:23:48 » |
|
W Twoim wypadku nie jest jeszcze tak tragicznie, ale oglądając jakiś odcinek "Top model" bodajże Tyszka, powiedział dziewczynie żeby zmazała te "okropne kreski". Zmazała i wyglądało niebo lepiej. Od tego czasu przestały mi się podobać. Cieńsze byłyby w porządku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopad 29, 2011, 06:44:06 » |
|
Anqu, być może tutaj troszkę przesadziłam  Ale pamiętam, jak po raz pierwszy namalowałam sobie kreski na górnych powiekach i przyszłam do szkoły. Tamtego dnia dowiedziałam się, że "wyglądam 100 razy lepiej". Wtedy pomyślałam "...100 razy? To jak ja wyglądałam wcześniej?". Przyzwyczaiłam się do nich i w sumie opinie są różne ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|