Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Gdańsk, 26.11.11

Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdańsk, 26.11.11  (Przeczytany 1025 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« : Listopad 27, 2011, 10:20:23 »

Dziękuję wam dziewczęta za świetny meet^__^

Mary

Aslana

Kaori

Mimi

Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #1 : Listopad 27, 2011, 11:06:27 »

Hmm ... może to dziwne, ale wypowiem się pierwsza.
Bardzo mi się podobało a wszystkie wyglądałyście ślicznie.
Najbardziej podobała mi się stylizacja Mimi, ponieważ kocham sweet i pastelowe kolory (na innych ludziach).
Kaori także bardzo fajnie pozestawiała ze sobą różne elementy, które pasowały do jej urody.
Aslana, chociaż (jak sama stwierdziła) nie miała jeszcze loliciej sukienki z prawdziwego zdarzenia też dzielnie trzymała poziom.

Ale tym razem od strojów ważniejsza była świetna zabawa i dużo miłych wspomnień. Dziękuję <3
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin

« Odpowiedz #2 : Listopad 27, 2011, 11:56:47 »

ah, wszyskie wyglądacie przepięknie~
na każdym zdjęciu z Mary (jak zwykle) nie mogę się na nią napatrzeć - jesteś taka urocza i śliczna <3 stylizacja cudna, ostatnio mam jakąś 'fazę' na gothic. tylko na Twoim miejscu nie zakładałabym gorsetu ^^; (aa, i ta peruka, piękna! <33)
Kaori ma także ładną stylizację, słodką i delikatną zarazem. bardzo mi przypadła do gustu Smiley poza tym ogromnie podoba mi się Twój typ urody, jesteś naprawdę śliczna.
Mimi wygląda przeuroczo! ten błękit strasznie Ci pasuje, poza tym wyglądasz jak chodzący cukierek Cheesy oczywiście w bardzo pozytywnym znaczeniu. kawaii Smiley tylko te bufki tak dziwnie sterczą, albo mi się zdaje...?
Aslana nie do końca loli, ale też ładnie wygląda.
jakbym Was tam wszystkie zobaczyła na żywo to nie wiem, czy bym cicho nie pisnęła z zachwytu... Cheesy
makikooni
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Listopad 27, 2011, 12:05:16 »

Bardzo podoba mi się stylizacja Mimi, wszystko jest takie jakieś dopracowane  ^ ^
Zgodzę się z Marin ,że błękit bardzo ci pasuje.

I jeszcze Kaori,bardzo ładnie; tylko kozaczki mogłyby być innego koloru~~
Jeśli mogę się spytać skąd jest ta spódniczka (jeśli dobrze widzę)?
Bardzo mi się podoba.

Makiko Nishiwaki~~
rosehime
Gość
« Odpowiedz #4 : Listopad 27, 2011, 12:29:30 »

Mary wygląda zdecydowanie najlepiej Smiley
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Listopad 27, 2011, 12:38:31 »

dziękuję wam Smiley
też uważam, że zabawa była najważniejsza! Cheesy zwłaszcza taka :> wysłałam już maila do pana, który nam robił zdjęcie, czekam aż mi odpisze, to je też wstawię;d

a spódniczka z bodyline~

Amai
Full Member

« Odpowiedz #6 : Listopad 27, 2011, 01:32:52 »

Mary- wyglądasz mega ślicznie, już pisałam Ci, że jestem fanką Twojej urody. Wyglądasz trochę inaczej niż jak wcześniej widziałam Twoje zdjęcia i tak bardzo mi się podoba. Chociaż  gorset średnio mi się podoba, ale możliwe, że bez niego nie było by efektu. Smiley
Kaori- Bardzo lubię tę spódnicę, ogólnie wyglądasz ślicznie. Sweterek jest śliczny. Smiley
Mimi- Zgadzam się wyglądasz jak chodzący cukierek. Błękit to zdecydowanie Twój kolor. Podkolanówki podciągnęłabym trochę wyżej, chociaż tak nie jest też źle i fryzurka jakoś mi się nie podoba, ale to kwestia gustu.
Aslana- wyglądasz inaczej i bardzo fajnie. Butki średnio mi się podobają. Ale ogólnie jest oryginalnie. Smiley
Mekhari
Full Member

nightingale

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Listopad 27, 2011, 01:54:10 »

Mary - zgadzam się z Amai co do urody - jesteś przeładna :3

Aslana - świetnie skompletowany strój!
Kaori - sweterek mógłby być innego koloru, też jasnego, ale nie białego, ale reszta śliczna Smiley
Mimi - kocham każdą Twoją stylizację - wszystko jest idealne Azn

Ogólnie wszystie wyglądałyście zabójczo pięknie Smiley
« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2011, 03:37:41 wysłane przez Mekhari » Zapisane
Candy
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Listopad 27, 2011, 02:46:29 »

Mimi wypadła najlepiej moim zdaniem! Tylko brak dodatków. <3 A tak to ślicznie!

Mary- na pierwszym zdjęciu ta karta wygląda randomowo. XD Ale ogólnie śliczna stylizacja i zazdroszczę kiecki bardzo *O*

Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #9 : Listopad 27, 2011, 04:05:39 »

Dzięki wam :3

Candy - ona była randomowa. Chciałam mieć coś na głowę, a że nie mam headbowu czarnego ani nic, to znalazłam tą kartę i zamocowałam do opaski ;P
Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #10 : Listopad 27, 2011, 04:14:53 »

Mary - ślicznie, uwielbiam tą sukienkę/spódnicę Smiley Tylko też uważam ze bez gorsetu byłoby lepiej.
Aslana - nawet jeśli nie do końca lolicio, to strasznie podoba mi się spódniczka i bolerko/marynarka^^
Mimi - bardzo ładnie, ale czy pod tą blużką z bufkami masz inną z długim rękawem? Bo jeśli tak, myślę że bez niej lepiej by to wyglądało. Btw nie było Ci zimno z odkrytymi kolanami o tej porze roku? Tongue
Kaori - może trochę wtórnie, ale i tak uroczo wyglądasz Smiley
kurenaisuiren
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Listopad 27, 2011, 04:16:53 »

Mimi, to chyba Twój najlepszy strój jaki do tej pory widziałam.

Kaori, jest w Tobie coś takiego, że od razu widać, że jesteś gyaru XD Nie wiem, czy to makijaż, czy sposób, a jaki dobierasz ubrania, czy coś jeszcze innego, ale wyglądasz jak gyaru w loliciej spódnicy XD Co nie znaczy, ze jest źle! W końcu np himegyaru czasami noszą Angelic Pretty, w jakiś czasopismach dla gyaru były zdjęcia modelek w lolicich sukienkach, a ostatnio w Kerze prezentowane były marki gyaru. Te style się czasami zazębiają i nie ma w tym nic złego, więc mam nadzieję, ze nie odbierzesz tego jako krytykę. To taka tylko luźna obserwacja. Poza tym wygląsz ślicznie. Podoba mi się połączenie tej spódnicy z tymi butami.

Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #12 : Listopad 27, 2011, 05:24:48 »

a wiesz Kurenai, to akurat jest dla mnie duży komplement^^ bo uwielbiam i lolitę, i gyaru i chciałabym mieć swój taki własny styl, który by to łączył.
co do sweterka, szukam (dość biernie, bo pieniędzy brak; muszę się po lumpach przejść) jakiegoś beżowego/jasnobrązowego sweterka do talii, także cóż, na razie pozostał mi biały do ubrania Tongue

Candy
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Listopad 27, 2011, 05:25:42 »

Serio randomowa? A wygląda fajnie C:

KawaiiNekoMimi
Hero Member

Mów mi Mimi <3

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #14 : Listopad 28, 2011, 12:02:12 »

Dziękuję za wszystkie mile opinie <3
Mimi wygląda przeuroczo! ten błękit strasznie Ci pasuje, poza tym wyglądasz jak chodzący cukierek Cheesy oczywiście w bardzo pozytywnym znaczeniu. kawaii Smiley tylko te bufki tak dziwnie sterczą, albo mi się zdaje...?

Dziękuję, a co do bufek, pierwszy raz szyłam koszule i właśnie średnio mi wyszły ^^"
Bardzo podoba mi się stylizacja Mimi, wszystko jest takie jakieś dopracowane  ^ ^
Nie spodziewała bym się takiej opinii bo nie chciało mi się stroić to wzięłam to co miałam na sobie dzień wcześniej w szkole, tylko buciki inne (ale ciii), ciesze się, ze ci się podoba.
Mimi - bardzo ładnie, ale czy pod tą blużką z bufkami masz inną z długim rękawem? Bo jeśli tak, myślę że bez niej lepiej by to wyglądało. Btw nie było Ci zimno z odkrytymi kolanami o tej porze roku? Tongue
A nie jest, chodzę tak na co dzień ^^"

No a co do meetu, to był świetny, naprawdę, byłam na wielu, ale ten wspominam szczególnie pozytywnie.
Kaori - Wyglądałaś świetnie, naprawdę, nigdy nie przestane jarać się tym jak potrafisz stworzyć piękną loli stylizacje w której skład wchodzi tylko jedna lolicia rzecz.
Aslana - jak na początki to świetnie :3
Mary - kocham twoje rzeczy, kiedyś przyjdę do ciebie i schowam się w twojej szafie i już mnie nie wyciągniesz stamtąd. A poza tym to masz świetna peruka nigdy w życiu nie powiedziała bym ze to wig gdybym nie znała cie tak długo Grin

No i jeszcze film z meetu: http://www.facebook.com/photo.php?v=281035825267056
 Aby go obejrzeć musicie mieć Mary w znajomych : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000819227956

I opowiadanie z całego meetu : http://martynadembinska.blogspot.com/2011/11/meet-w-gdansku.html

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!