|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 02, 2008, 06:42:38 » |
|
W kwietniu do Gothic Dream przybędzie kolejna dostawa butow Demonia i Pleaser. Jak zawsze zachęcam do składania indywidualnych zamówień przed dostawa. Bedziemy je przyjmowac do 17 marca. Do wyboru jest prawie 1000 modeli, w dowolnym z produkowanych rozmiarze i kolorze. Zapraszam: http://gothicdream.eu/dostawa/index.phpdobrze wiedzieć ^^
|
|
|
|
|
|
See you in hell with beer...
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 02, 2008, 06:50:02 » |
|
Fajnie, ze beda cicuhy od innego dostawcy niż Phaze. Naprawdę mnie to cieszy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 02, 2008, 06:50:35 » |
|
Z pewnością będę zamawiać jedne buty ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 02, 2008, 07:24:55 » |
|
Ja to właśnie zrobiłam xD, mama się nie ucieszy, ale co tam...kiedy szaleć, jak nie teraz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 02, 2008, 08:02:14 » |
|
Wiem Pacynko, że jestem okropna ale czy tą parasolkę z gothic dream można używać przeciw deszczowo?? (proszę napisz bo mada zamawia w meta i ja się zastanawiam która kupić)
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 02, 2008, 10:28:17 » |
|
Ja prawdopodobnie w tym tygodniu stanę się szczęśliwą posiadaczką jednej pary- tylko jeszcze muszę zmienić rozmiar na inny, bo źle wybrałam _ _"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 02, 2008, 11:23:53 » |
|
teoretycznie można ale ona jest naprawdę malutka- jeśli jesteś krasnoludkiem to spoko  a tak na poważnie to nie- to jest parasolka do przeszkadzania, żadnego praktycznego zastosowania nie ma. w tej chwili w Meta wszystkie parasolki poza różową są wyprzedane ale jeśli chcesz mieć różową i używać jej przeciwdeszczowo to zamów tam.
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 10, 2008, 12:59:29 » |
|
tez sie zastanawiam nad ta slodka rozowa parasolka.... hmmm... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 29, 2008, 11:18:46 » |
|
grrr... akurat jak już teraz cierpię na brak kasy, to sklep przyjmuje zamówienia na odzież firmy Phaze x_x ... chciałam zamówić coś sobie, a tu klops... eh, życie jest okrutne x_x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 30, 2008, 07:18:01 » |
|
też chciałam i mam podobny problem. chociaż z Phaze średnio mi się podobają, to coś by się tam wynalazło >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elfish
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 30, 2008, 09:44:26 » |
|
grrr... akurat jak już teraz cierpię na brak kasy, to sklep przyjmuje zamówienia na odzież firmy Phaze x_x ... chciałam zamówić coś sobie, a tu klops... eh, życie jest okrutne x_x
Gothic Dream jest przyjaznym sklepem i naprawde mozna sie ze mna dogadac, jak ktos w tym momencie nie ma pieniedzy  Zreszta w regulaminie zamowien jest napisane, ze na odbior zamowionych artykułów (i zapłate) jest 6 miesięcy. Można też liczyć na niższą zaliczkę, zwłaszcza jeśli ktoś juz u nas kupował  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 30, 2008, 09:59:11 » |
|
Gothic Dream jest przyjaznym sklepem i naprawde mozna sie ze mna dogadac, jak ktos w tym momencie nie ma pieniedzy  Zreszta w regulaminie zamowien jest napisane, ze na odbior zamowionych artykułów (i zapłate) jest 6 miesięcy. Można też liczyć na niższą zaliczkę, zwłaszcza jeśli ktoś juz u nas kupował  Pozdrawiam Potwierdzam! Absolutnie i niezaprzeczalnie potwierdzam. Sytuacja z marca- zamówiłam buty, ale niestety w złym rozmiarze. Zapytałam czy jest możliwa wymiana. No i po paru dniach nowe butki były u mnie w domu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blacky
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 30, 2008, 10:50:29 » |
|
Gothic Dream jest przyjaznym sklepem i naprawde mozna sie ze mna dogadac, jak ktos w tym momencie nie ma pieniedzy  Zreszta w regulaminie zamowien jest napisane, ze na odbior zamowionych artykułów (i zapłate) jest 6 miesięcy. Można też liczyć na niższą zaliczkę, zwłaszcza jeśli ktoś juz u nas kupował  Pozdrawiam Dobrze wiedzieć, chociaż to i tak za bardzo nie rozwiązuje mojego problemu... inne plany w toku, a szkoda, że nie można mieć wszystkiego wtedy kiedy się akurat chce  . Mam jednak nadzieję, że za jakiś, bliżej na razie nie określony, czas będzie jeszcze możliwość zamówień. Pozdrawiam, B.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elfish
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 18, 2008, 10:23:47 » |
|
Z przyjemnością chcialem Was poinformować, że podobnie jak w ubiegłym roku otworzymy stoisko sklepu na tegorocznym festiwalu Castle Party w Bolkowie  W tym roku przedstawimy Wam szerszy asortyment niż w ubiegłym roku, w tym nową dostawę odzieży z Phaze, która sprowadzamy specjalnie na CP. Zapraszamy Was od piątku 25 lipca do niedzieli 27 lipca w godzinach 10 -18. Mapka z naszą lokalizacją w Bolkowie na stronie sklepu: http://www.gothicdream.euPrzy okazji zapraszam do odwiedzin na stronie sklepu  Ostatnio mielismy duzo dostaw: buty Demonia/Pleaser, odzież z Phaze, koszulki i bluzy ze Spiral Direct i fallsy Headrazor. http://www.gothicdream.eu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|