|
kurenaisuiren
|
 |
« : Listopad 16, 2011, 07:51:14 » |
|
20 grudnia przyjeżdżam do Polski na Święta. Zostaję do 6 stycznia. Czy miałby ktoś ochotę na spotkanie w tym terminie? Pomysły mam 2: 1. Pójść W KOŃCU do Experymentu. 2. Zorganizować KULIG! Taki z prawdziwego zdarzenia! Z pochodniami! Albo możemy zrealizować oba pomysły jeśli tylko będą chętni  Proszę podawać propozycje dat i miejsc! 
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 16, 2011, 08:21:16 » |
|
Ja bede  !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 16, 2011, 09:21:33 » |
|
I ja  Tylko na kulig to śnieg być musi, a z naszą pogodą to nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Corticarte
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 16, 2011, 09:38:26 » |
|
Kulig *.* Oj tak, tak! Muszę się pojawić! Może 30 grudnia, dzień przed sylwestrem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslana
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 16, 2011, 10:44:37 » |
|
Kulig!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 16, 2011, 11:00:05 » |
|
Super, że jest tyle chętnych na kulig  Tylko że małe poszukiwanie w google sugeruje, że większość miejsc, gdzie organizowane są kuligi, nie ma stron internetowych. Na serwisach, na których sie reklamują, podają jedynie numery telefonów. I wszystko trzeba uzgodnić telefonicznie. A jak się zapewne domyślacie dzwonienie z Japonii do Polski tanie nie jest. Stąd moje pytanie do Was: KTO SIĘ PODEJMIE ORGANIZACJI KULIGU? @ Corticarte Jak dla mnie może być 30 grudnia, tak samo jak każdy inny dzień oprócz Wigilii i pierwszego dnia Świąt XD Poczekajmy na opinie innych zainteresowanych 
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 16, 2011, 03:55:39 » |
|
Ja mogę  A tak nawiasem to niedaleko Malborka jest stajnia i tam co roku organizują kuligi, byłam raz i przyznam, ze było niesamowicie fajnie, tylko pewnie byłby problem z dojazdem z Gdańska. Wiec trzeba było by znaleźć coś bliżej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 16, 2011, 04:14:47 » |
|
Ja nawet mogłabym dojechać, ale nie wiem jak inni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslana
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 16, 2011, 04:24:54 » |
|
Ja nie wiem.. ciężko z Gdańska dojechać xP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 16, 2011, 05:01:30 » |
|
do Malborka z Gdańska dojechać to nie problem, do samego miejsca pewnie gorzej. więc można by się umówić w Malborku i stamtąd dojechać razem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslana
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 16, 2011, 07:18:18 » |
|
Jestem za :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 17, 2011, 02:25:27 » |
|
OK, może być. Mimi, jesteś pewna, że chcesz się tego podjąć? Jeśli tak, to musisz wziąć pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Będziemy w lolicich sukienkach, więc jazda na małych sankach za głównym zaprzęgiem raczej odpada. Trzeba znaleźć takie miejsce, gdzie będziemy mogły wszystkie wygodnie ulokować się na saniach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 17, 2011, 09:50:32 » |
|
Postaram się :3 Jakie macie minimalne wymagania dotyczące kuligu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslana
|
 |
« Odpowiedz #13 : Listopad 17, 2011, 10:35:46 » |
|
Musi być prowadzony przez konia ! Zdarzało mi się, prowadziła maszyna-.-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #14 : Listopad 17, 2011, 12:41:31 » |
|
Naprawdę?  W takim razie wymaganie nr 2 - prawdziwy, żywy koń XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|