|
Kaha
|
 |
« : Listopad 16, 2011, 12:29:29 » |
|
Przez PW nie tak łatwo się ze wszystkimi dogadać, więc zakładam wątek.
A tak naprawdę zazdroszczę tym z dalekiej północy, co się ciągle spotykają.
Nas też jest dużoooooo!
to ostatecznie czwartek?
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 16, 2011, 06:41:17 » |
|
W najblizszym czasie nie ma szans z mojej strony, jestem zawalona szyciem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koharu
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 16, 2011, 09:13:41 » |
|
W czwartek mam okienko tylko od 14.30 do 17.45, potem już za późno trochę... A w okienku i tak pewnie będzie powtarzanie kanji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 16, 2011, 11:56:50 » |
|
Gdybyś napisała parę dni wcześniej to bym przyjechała, bo z okazji dnia studenta mam wolne 
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 16, 2011, 11:58:17 » |
|
Ogółem ja jestem nieustannie chętna na spotykanie się, więc zawsze mogę się spotykać ze wszystkimi. kiedy Wam będzie pasować. Mogę też zaoferować nocleg, bo mam duże mieszkanie.
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 16, 2011, 02:14:41 » |
|
Coz za despsracja! XD Spotkalabym sie, ale raczej dopiero na poczatku grudnia dam rady i bylabym raczej za weekendem, chociaz w tygodniu po pracy tez moge wpasc, oprocz srody.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 16, 2011, 09:38:01 » |
|
Ja podobnie jak Ell wypadam-odpadam do grudnia :/ Czwarty rok jest kurde koszmarny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 16, 2011, 11:08:06 » |
|
Ja mam czwartki wolne, więc bardzo chętnie^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 16, 2011, 11:16:04 » |
|
Ja odczuwam taką desperację, bo za 2,5 miesiąca wyjeżdżam do Pragi na semestr, a jeszcze nigdy nie byłam na loli micie. No i jakoś tak czuję się za staram na lolicenie i jakoś tak ogółem posępno i nie wiem, czy to dobry jest plan na życie tak w ogóle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 16, 2011, 11:23:06 » |
|
No to co Kaha widzimy się jutro?
A Ty Koharu na pewno nie mozesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 16, 2011, 11:50:57 » |
|
ja dzisiaj bujnęłam się z Koharu tu: http://www.facebook.com/event.php?eid=286777331356466Ale jutro jest o gospodarce i interesował by mnie tylko wernisaż, więc między chińskim który kończę o 16:30 a wernisażem mam dużo czasu:) Btw. mam nadzieję, że nie umarłaś od słuchania o Chińczykach, Koharu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
koharu
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 17, 2011, 08:09:46 » |
|
Nie mogłam. Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale nie spałam całą noc i czułam się fatalnie, ledwo ogarnęłam zajęcia na uczelni, nie mówiąc już o niczym spoza :<
Ale mam nadzieję, że uda się spotkać w najbliższym czasie ^^
To ja przepraszam, że tak nagle zniknęłam, ale musiałam wrócić kuć kanji (nie wyszło ;P).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|