|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 12, 2011, 04:05:12 » |
|
Jakby cena nie miała znaczenia to by było proste zadanie. A te co pokazałaś nie mogą być? Jak chcesz coś tańszego to jedynie co ci pozostaje to poszukać na allegro lub stronach nternowych sklepow. Jak coś znjade to podeśle link. Tak się składa, że ostatnio kupiłam buty o podobnym płaskim obcasiku (tak jak te z BL co pokazałaś) tylko te to kozaki a moje to botki. I wyczaiłam je za świetną cene. Już nie moge sie doczekac aż "przyjda".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 12, 2011, 04:08:15 » |
|
ale cena to akurat ostatnie, na co będę patrzeć. mówiąc o "przystępnej" nie miałam na myśli czegoś za 50 zł, lecz, no wiadomo, żeby nie kosztowało to 600 zł czy więcej. nie mogą być, bo jak widać w tytule tematu, chodzi mi o płaską podeszwę......... te w linku z BL mają obcas 5 cm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 12, 2011, 04:13:40 » |
|
Aaaaaa... no tak napisałaś płaska podeszwa ale zdjęcie mnie zmyliło... Jedynie takie coś znalazłam -> http://www.cosplayfu.com/product/Lolita+Shoes+(Gabriel) Całkowicie płaskich kozaczków chyba nie ma..  co najwyżej na niższej koturnie lub niziutkim obcasiku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 12, 2011, 04:15:13 » |
|
ewentualnie może być jakiś niziutki obcasik  żeby tylko nie dodawał zbyt dużo do wzrostu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 12, 2011, 04:22:25 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 12, 2011, 04:30:52 wysłane przez rosehime »
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 12, 2011, 04:35:33 » |
|
Te pierwsze też mają koło 5cm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 12, 2011, 04:49:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 12, 2011, 04:51:41 » |
|
Aaa, z milanoo może nie, ponoć nieprzyjemne rzeczy robią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopad 12, 2011, 04:55:19 » |
|
sądzę, że prędzej, niż przerabiać na "bardziej lolicie", kupiłabym np. te butki z BL albo jakiekolwiek na obcasie do 5 cm. chciałam tylko dowiedzieć się od Was, czy a nuż znajdę gdzieś takie bez obcasa  no ale trudno dziękuję Ci, Rose, za linki, możliwe, że się przydadzą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopad 13, 2011, 07:33:18 » |
|
Maririn- Antaina na taobao, mają pierdyliard rodzajów różnorakich kozaków, plus każdy z tych modeli może być zrobiony pod Ciebie, tzn. przykładowo znajdujesz wymarzony but i życzysz go sobie po prostu bez obcasa  Cenowo też w zasadzie przystępnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopad 13, 2011, 07:35:02 » |
|
o, ciekawie  jakiś link? bo niezbyt się łapię w tym całym taobao.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StrayDog
|
 |
« Odpowiedz #12 : Listopad 13, 2011, 09:23:08 » |
|
w milanoo buty mają z antainy, więc jakościowo są takie same jak w innych sklepach, tyle że trzeba na nie strasznie długo czekać ok.1,5mies. :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|