|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #1470 : Październik 15, 2009, 12:26:15 » |
|
Hej, dzieki za zainteresowanie. Chcialabym optymalnie 300zl, jesli akceptujesz taka cene i w ciagu 3 dni nie bedzie ofert w aukcji, to oczywiscie bardzo chetnie odloze dla Ciebie spodniczke. Acha, prosze tez o dalszy kontakt na gmail, bo nie zagladam czesto na forum: magda.lipska gmail.com ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #1471 : Październik 15, 2009, 12:46:58 » |
|
Acha, prosze tez o dalszy kontakt na gmail, bo nie zagladam czesto na forum: magda.lipska gmail.com ^^
No.. na gmaila też raczej nie zaglądasz, albo poprostu mi nie odpisujesz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #1472 : Październik 15, 2009, 01:33:17 » |
|
Acha, prosze tez o dalszy kontakt na gmail, bo nie zagladam czesto na forum: magda.lipska gmail.com ^^
No.. na gmaila też raczej nie zaglądasz, albo poprostu mi nie odpisujesz  Zapewniam Cie, ze codziennie sprawdzam email i odpisuje szybko, o czym zaswiadczy nie jedna osoba z forum. Moze po prostu mejle z twojej skrzynki nie dochodza? Mialam taka sytuacje, ze mejle z onetu nie dochodzily. W takim razie napisz tutaj, watek sprawdzam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #1473 : Październik 15, 2009, 08:12:10 » |
|
Skoro zaglądasz tutaj, to nie będę pisać maila  Czy będziesz może wystawiać coś jeszcze? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #1474 : Październik 15, 2009, 11:14:17 » |
|
mada, moglabys zmierzyc dluggosc spodnicy?  bo to dla mnie bardzo wazne, jak bedzie za krotka to nie kupie jej 
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #1475 : Październik 15, 2009, 11:19:31 » |
|
Ja wysłałąm maila kilka dni temu z prośbą o inne zdjęcie spódnicy niż to z pupe, ale skoro już zarezerwowana to nie ejst aktualne. W każdym razie teraz na bieżąco będę sprawdzać Twoje aukcje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #1476 : Październik 15, 2009, 12:39:21 » |
|
Kar Lin - na razie nie wiem. Mam jeszcze czarna sukienke Baby "dessert onepiece" i bolerko liz lisa, czerwony kardigan angelic pretty, wiela rozowa kokarde headdress angelic pretty, etc, ale na razie nie bede wystawiac na aukcje. Jesli beda zainteresowani, oczywiscie wystawie na aukcje lub sprzedam bezposrednio.^^
Alabaster - przepraszam za opoznienie, spodnica ma 52cm dlugosci.
Cheshire - Niesiety mejl nigdy do mnie nie doszedl :I na jakim serwisie masz skrzynke? Jeszcze czekam na decyzje Alabaster, wiec nie porzucaj nadzieji ; )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #1477 : Październik 15, 2009, 01:04:28 » |
|
niestety musze sie rozmyslic z powodow rodzinnych :/ cheshire kupuj smialo 
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #1478 : Październik 15, 2009, 01:51:26 » |
|
Mada - mam tak samo jak Ty założone konto na gmailu, ciekawe czemu nie doszło, sprawdziłam jeszcze raz adres i też pomyłki w nim nie zrobiłam o.O Spódnica jest bardzo bardzo fajna i pewnie jak wiele dziewczyn - bardzo bym ja chciała mieć w swojej kolekcji, ale jeszcze muszę sie zastanowić czy wydolę z pieniązkami na najbliżczy czas jak ją kupie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #1479 : Październik 15, 2009, 02:03:09 » |
|
Hihi, mi też bardzo podoba się ta spódnica  W sumie zastanawiałam się czy będziesz sprzedawać też szarą z Meta (z kieszonkami-serduszkami)... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #1480 : Październik 15, 2009, 06:09:15 » |
|
Cheshire - a to dziwne (O_o`) Zastanow sie, a jakbys znow miala napisac do mnie maila i nie odpisywalabym, to znaczy, ze nie doszedl, daj mi wtedy znac. ^^ Kar Lin - hm, jasne, ta spodnice tez moge sprzedac, mysle, ze za podobna cene jak ta z Baby, jesli bylabys zainteresowana daj znac, pozdrawiam  A poza tym mam nadzieje, ze sie rzeczy posprzedaja, tak czy siak, mimo, ze sa piekne, juz w nich nie chodze, niech ktos inny je nosi i czuje sie w nich swietnie *trzyma kciuki*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #1481 : Październik 16, 2009, 03:04:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #1482 : Październik 16, 2009, 07:03:52 » |
|
Mada - te nauszniki sa cudowne *--* Mogłabyś mi je jakoś zarezerwować, potrzymać, czy coś? Jejku, nie mogę od nich oderwać wzroku...
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #1483 : Październik 16, 2009, 07:29:53 » |
|
Byłoby to bardzo nie fair wobec licytującej i paru innych osób (no dobra, ja wiem o jednej  ), które też mają na nie chrapkę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|