Jak dla mnie Xeniasim jest kompletnie niewiarygodnym sprzedawca. Po pierwsze ma powstawiane rozne zdjecia zypelnie nie zwiazane z wystawianym przedmiotem. No i to:
"
Elegant Gothic Lolita suknia
Import JAPAN
kazdy rozmiar od 32-44 dostepny"
Po pierwsze wiadomo, ze oryginalne ubrania GL z Japonii sa produkowane przez firmy tylko w jednym rozmiarze - japonskie 9, czyli taki sredni rozmiar. Wiec to bzdura ze te ciuchy sa z Japonii - najwyzej z jakiegos tragicznego cosplayowego sklepu jak Bodyline lub cos w tym stylu. A ta firma tez ma ciuchy robione w Chinach, etc.
Albo na przyklad to:
http://www.allegro.pl/item112232838_elegant_gothic_lolita_dress_suknia.htmlDla mnie to w ogole nie jest lolita, tylko jakis paskudny maid cosplay. Jezeli sprawdzacie czasami eBay, to na pewno wiecie ze jest mnostwo sprzedawcow z Chin ktorzy szyja tego typu stroje i podrobki markowych sukienek na miare - na community egl na livejournalu mozna poczytac opinie ich klientow, wszystko krzywe i z taniego, brzydkiego materialu i koronek... Za tyle pieniedzy ile zyczy sobie ta sprzedaja mozna sprowadzic oryginalna sukienke z Japonii!! Mam nadzieje ze nikt nie popelni bledu i nie uzna ze to co ta osoba sprzedaje to wlasnie gothic (czy inna) lolita. :/