Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Troche zdjęć od Emilki

Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Troche zdjęć od Emilki  (Przeczytany 1071 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Fairy_Emily
Hero Member

« : Październik 31, 2011, 07:56:30 »

No to jak sama nazwa tematu wskazuje troszkę zdjęć odemnie  Cheesy
Wszystkie były robione jakoś na początku tego miesiąca i choć może nie powalam tu strojami to przeurocze  krajobrazu Nowej Anglii jesienią powinny wam to zrekompensować  ^_____^

Pierwsza seria zdjęć jest z wyjazdu do Zamku w Chmurach.  Przepiękny dworek wybudowany na zboczu góry u schyłku ery wiktoriańskiej przez pana Tomasa Planta, który drobił się fortuny na robieniu stylowych butów dla kobiet w przystępnej cienie ^_____^
Oczywiście nie omieszkałam oznajmić mojemu mężowi, że też chcę w takim mieszkać w przyszłości  Cheesy
(Zestaw jest kompletnie nie zaplanowany, ponieważ mieliśmy jechać tam dzień później, ale okazało się że pogoda miała się popsuć więc w 20 minut zebraliśmy się do wyjścia i nie było czasu na nic)
Wpierw może zdjęcia z drogi

Sam dom

I mała fontanna przed nim

Teraz troszkę wnętrz

Kapelusze !!!

Widząc mój zachwyt na kapeluszami, pani nadzorująca pomieszczenia powiedziała, żebym nie przejmowała się wszędobylskimi napisami "nie siadać" i "nie dotykać" i żebym sobie przymierzyła kapelusz i zrobiła jakieś ładne zdjęcia  Cheesy
Oczywiście z całej tej ekscytacji na wszystkich zrobiłam jakieś głupie miny >_________<

I ostatnie zdjęcie z tego dnia

Teraz kilka zdjęć z wyjścia do parku, od zwykły spacer więc znowu bez szaleństw.
Przepraszam za wystającą halkę. Nie mam pojęcia co jej wpadło do głowy żeby tak wyłazić spod sukienki....

I jeszcze mały bonus robiony przed domem.  To tak tylko żeby się sukienką po cichu pochwalić  Cheesy

Ahh z chęcią bym zabrała ten stolik z korytarza i wcisnęła do mieszkania

Strasznie przeszperam, że tego tu tyle....
Obiecuje, że następne stylizacje będą ciekawsze. Jestem teraz zpowortem w Polsce i mam znów dostęp do całej mojej szafy.
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2011, 08:07:23 wysłane przez Fairy_Emily » Zapisane

Dreaming with fae creatures....
Alice in Wonderland
Hero Member

§Rampari's room§

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Październik 31, 2011, 08:08:13 »

Faktycznie widoki piękne. Ale i ty wyglądałaś prześlicznie. Jedynie na ostatnich zdjęciach nie podoba mi się czarna sukienka. Za to na pierwszym bardzo mi się podobasz:) Naprawdę uroczo Cheesy

***Beautiful World***
♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
Inka
Jr. Member
**

« Odpowiedz #2 : Październik 31, 2011, 08:21:41 »

Waa, mogę zostać Twoją fanką~? : D
Jesteś śliczna i uwielbiam Twoje włosy. *-*
Mimo, że piszesz, że zestaw jest niezaplanowany, to wygląda przecudownie i sukienka jest mega. Te zdjęcia z parku też są świetne i podpisuję się pod tym, że jest uroczo. ^__^
Tylko jakoś mi nie pasuje ta czarna sukienka + róż, ale co ja tam wiem, i tak jest super.  Cheesy
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Październik 31, 2011, 08:35:36 »

zestaw nr 2 jest świetny, bardzo emilkowy ale czuję jakąś świeżość w tym Smiley
no i piękne widoki w istocie, a na pierwszym zdjęciu wyszłaś prześlicznie ^^

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
Sibuna
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Październik 31, 2011, 08:41:27 »

Baardzo ładne stylizacje. ;33
No i ten dom cudowny jest. (:
Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Październik 31, 2011, 08:41:56 »

http://img510.imageshack.us/img510/9139/72920614.png

Pokochałam to zdjęcie od pierwszego spojrzenia!

A poza tym lubię Twój styl, więc nie muszę chyba dodawać że wyglądasz ślicznie. Chociaż najbardziej podoba mi się stylizacja druga, chyba przez wgląd na fryzurę Smiley
Amai
Full Member

« Odpowiedz #6 : Październik 31, 2011, 09:55:11 »

Jesteś śliczna. ♥ Niesamowite widoki i wyglądasz pięknie, najbardziej podoba mi się stylizacja nr.2 , anie 1 i 3 też są śliczne. *-* Będę tysięczną osobą, która Ci to powie- ale uwielbiam Twoje włosy. Cheesy
Hina
Full Member

oAo

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Październik 31, 2011, 10:26:40 »

http://img510.imageshack.us/img510/9139/72920614.png

Pokochałam to zdjęcie od pierwszego spojrzenia!
this Cheesy aż musiałam zapisać sobie , jest świetne <3

<3
Fairy_Emily
Hero Member

« Odpowiedz #8 : Październik 31, 2011, 11:00:51 »

Alice in Wonderland - dziękuję ci Alice. Ja zdecydowanie preferuje brązy od czerni, ale za to w czerni bardzo lubi mnie oglądać mój mąż  Cheesy
Inka - bardzo ci dziękuję (ahh, aż się zaczerwieniłam)
lamiette  - no tak, w swoim naturalnym środowisku zawsze najlepiej się wychodzi  Cheesy bardzo mi miło że Ci się podoba!
Sibuna  - dziękuję i ja i dom chyba też!
Bilq - przyznam się, że ja też bardzo lubię to zdjęcie. Ktoś mi mówił, że podobno w tym jeziorku mieszkają jakieś wielki, ogromniaste ryby. Musze tam jeszcze raz pojechać i się przekonać czy naprawdę tak wyskakują z wody jak im się jedzenie wrzuci!
Amai -   bardzo ładnie ci dziękuję za miłe słowa ^__^
Hina - również moje ulubione zdjęcie, dziękuję <3

Isskaa
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Październik 31, 2011, 11:41:55 »

To teraz ja, bo jeszcze chyba nigdy Ci nie słodziłam, a szczerze przyznam, że uwielbiam Twój styl!

Najbardziej podoba mi się pierwsza i druga stylizacja. Nie mogłabym wybrać, która bardziej.
W pierwszej podoba mi się połączenie sukienki z rajstopami (i tu wzorki i tu wzorki). Ludzie jakoś rzadko łączą wzorki z wzorkami, a to często tak świetnie wygląda!
Zaś w drugiej Twoja fryzura i sposób noszenia przez Ciebie kapelusza (jakoś głupio to brzmi Tongue).
Trzecia niezbyt mi podchodzi. Wolę Cię w brązach i beżach, niż w czerni.

I też bardzo podoba mi się zdjęcie, które wychwalają dziewczyny  Cheesy
Kaha
Hero Member

dawniej LadyDarkness

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Październik 31, 2011, 11:48:50 »

Ha! wątek do piania nad nieziemską urodą Emilki^^

Super są takie zdjęcia w naturalnych sceneriach. Zawsze wyglądasz wspaniale i emilkowość jest chyba czymś w rodzaju stylu.
Przeuroczo Pani w kapeluszach!

Najbardziej podoba mi się druga stylizacja. Zakolanówki<3<3<3 Skąd są?

Pierwsza stylizacja całkiem nie moja w kolorach, ale są one chyba stworzone dla Ciebie.

Trzecia w sumie podoba mi się średnio, pomimo uwielbienia (i silnej zazdrości) dla owej kiecy z Meta. Te symetryczne kwiatki we włosach bardzo mi się nie podobają.

Ogółem jest Pani takim ślicznym elfem....

"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości."
Sarah Kane
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Listopad 01, 2011, 11:56:53 »

jak zawsze ślicznie! wciąż nie mogę wyjść z zachwytu, jak młodziutko wyglądasz.
stroje piękne, bardzo takie lubię ^^

Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #12 : Listopad 01, 2011, 12:11:01 »

jak zawsze pięknie *.* przez ciebie jednak kupie tą replike iw XD

Boromirka
Gość
« Odpowiedz #13 : Listopad 01, 2011, 12:51:43 »

Grin miodność absolutna idelanie pasujesz do tych bajecznych wnętrz i krajobrazow, ogląda się te zdjęcia jak ilustracje do książki o wróżkach
Fairy_Emily
Hero Member

« Odpowiedz #14 : Listopad 02, 2011, 03:49:31 »

Isskaa-  dziękuje ^____^ W drugim stroju kapelusz skrzętnie skrywa plątaninę warkoczy i misternie powpinanych wsuwek. Przy moich włosach zazwyczaj robię podwójnie zawiniętego baranka, ale teraz chciałam tylko raz, i całą resztę włosów trzeba było gdzieś pochować  Cheesy
Kaha - po tak miłych słowach (szczególnie po tym elfie!) mogę się jedynie rozpływać. Bardzo dziękuję za te komplementy.
Zakolanówki kupione były o dziwo w jakimś sklepie z indyjską biżuterią. Nie widać na tych zdjęciach akurat wzorku, ale siedzi tam sobie sowa na tych zakręconych łodyżkach i leje się herbatka z czajniczka do filiżanki.
kaori - dziękuję! Chyba tak samo jak tym bardzo lubię dość casualwe podejście do lolity ^____^
Ofelia - dziękuję ^____^ Kupuj! Tylko ona jest dość króciutka, no i ja musiałam swoją troszkę tu i tam przeszyć co by nigdzie nie odstawała.
Boromirka dziękuję <3 Ehh, już nie mogę się doczekać, kiedy wrócę i  znowu zabiorę się za zwiedzanie. Tylko wtedy będą to już raczej śnieżne krajobrazy ^____^

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!