|
Lladia
|
 |
« : Październik 30, 2011, 08:08:14 » |
|
Wreszcie większy krakowski meet! Yay! Louder! Yay! Światło w tym muzeualnym holu nie okazało się zbyt dobre, więc zdjęcia są średnie... Zdjęć z kawiarni w ogóle nie wrzucam, bo światło jest jeszcze gorsze, ale jakby ktoś chciał to są na moim blogu. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spotkanie. Ok zaczynamy:   Część różowa:  I reszta^^  Zdjęcia indywidualne: Elluin  Hatsu  Tomo  Ciotoko  Loivissa  I ja  I w płaszczykach na zewnątrz:    ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2011, 08:10:09 wysłane przez Lladia »
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 30, 2011, 08:19:10 » |
|
Szkoda, że nie ma lepszych jakościowo zdjęć bo był by jeszcze lepszy efekt. Na pierwszy rzut oka bardzo ciekawie  Elluin. Mmm. Nie w moim guście, ale miło ;d Hatsu. Bluzka: wtf? Gdyby były błękitne rajstopki to może, chociaż za mało nawiązuje ten kolor do sukienki, za którą dodatkowo nie przepadam w różowej wersji. Ale fajnie wyglądają Twoje buty, które równoważą kolor czarny z włosami  Tomo: oj jak uroczo <3 Gdyby były loczki, byłoby idelanie. Najbardziej mi się podobasz. Ciotoko: Elagancko ;d Loivissa: butki i to coś co wystaje spod sukienki o.0 Lladia. Wszystko idealnie, ale nie podchodzi mi kolor. Butki super <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 30, 2011, 08:43:22 » |
|
Znów mi pantalony wystają spod sukienki. >< Muszę sobie sprawić krótsze... A butki to ot zwykłe baleriny-lakierki. Mam dwa zdjęcia, ale skoro są już te, to nie ma potrzeby ich wstawiać, z resztą strasznie się Wam świecą oczy przez lampę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 30, 2011, 08:53:36 » |
|
Elluin bardzo stylowo, ładnie ci w tej sukience, czy to twój własny wyrób? Ciotoko też masz bardzo miłą dla oka sukienkę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 30, 2011, 08:59:31 » |
|
Dzięki, tak mój wyrób. Ale to moja pierwsza szyfonowa sukienka i nie mogłam sobie z nią poradzić przez co jest za krótka i widzę w niej mnóstwo innych błędów, ale już nieważne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 30, 2011, 09:05:07 » |
|
wszystkie mi się bardzo podobacie! jak zobaczyłam zdjęcia na facebooku, to na pierwszy rzut oka myślałam, że to zagraniczny meet jakiś, alee nie, przecież znam te twarze! super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 30, 2011, 09:05:59 » |
|
Ell ja ich nie widzę i naprawdę wyglądasz w niej dosko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 30, 2011, 09:07:10 » |
|
Loivissa - twoja stylizacja najbardziej mi się podoba. Chyba dlatego, że jest dość nietypowa. Może są w niej niedociągnięcia ale ... jesteś bardzo ładna i tym nadrabiasz  Ellulin - podoba mi się ozdoba na włosach i sukienka. Może widziałabym cię w innych kolorach ale generalnie bardzo przyjemna stylizacja. Hatsu - ciekawe połączenie kolorów między bluzką a sukienką. Szkoda, że nie ma więcej błękitu. Mimo to jestem wielką fanką twoich eksperymentów modowych. Tomo - spokojnie ale bardzo słodko. Sprawiasz wrażenie skromnej, miłej :3 Ciotoko - piękny classic. Naprawdę ^.^ Wyglądasz świetnie w tej sukience. Fantastycznie! Lladia - wyglądasz pięknie. Uwielbiam twoje zestawienia. Doskonała peruka, która dodaje całej stylizacji wrażenia, że jest bardzo dopracowana. Do tego pastelowe kolory! Cudoo <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 30, 2011, 09:14:12 » |
|
Dzięki wszystkim! Mary, pomału zaczynam odchodzić od czerwieni, choć dość dobrze w tym się czuję, ale pomału mi się nudzi  chociaż może masz inne wrażenie, bo kolory na zdjęciach są przekłamane. Zgodzę się, dziewczyny super wyglądały! Bluzka Hatsu może i nie była super dopasowana kolorystycznie, ale sama w sobie była bardzo piękna i wprowadziła świeżość do zestawu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 30, 2011, 09:20:26 » |
|
Ellulin - za to płaszcz masz genialny ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirokurun
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 30, 2011, 09:24:58 » |
|
Każda z was naprawdę ślicznie wygląda, ale moją faworytką jest Elluin. Wprost uwielbiam Twój outfit. ♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 30, 2011, 09:50:28 » |
|
Wszystkie stylizacje bardzo, bardzo mi się podobają, ale jakoś najprzyjemniej patrzy mi się tutaj na Tomo i Cioto  Tak w ogóle, Cioto, obcięłaś włosy czy mi się wydaje?
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 30, 2011, 10:47:34 » |
|
Wszystkie bardzo ładnie wyglądałyście:) Mnie prześladuje pech mitowy, ale kiedyś na pewno się powiedzie spotkanie.
Lladiu- jak zwykle perfekcyjnie i widzę, że Królikomiś też zwiedzał <3 Podoba mi się, jak dobierasz kolory. Elluin- to replika MMM? Bardzo fajnie, choć troszkę krótko. I osobiście nie lubię koronkowych rękawiczek Tomo- dla mnie wszystko idealnie. nie zmieniłabym chyba nic. bardzo słodko Hatsu- jak zwykle ładnie, ale tym razem dzieje się dla mnie za dużo na raz Lovisso- początki nigdy nie są łatwe, wiem to po sobie, jednak to coś wystające spod spódniczki jest bardzo nieładne, ale widać, że się starałaś. tak trzymać! Cioto- bardzo miło i uprzejmie. bardzo mi się podoba.
Ogółem nie mam faworytki, każdemu należą się pochwały.
Ach! loliciiiiiiiiić...
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 30, 2011, 10:49:00 » |
|
Ale dissy na tą moją bluzkę xDDD miliard detali na sukience w odcieniu tego błękitu i tym się zainspirowałam, może odrobinę widać to na zdjęciu z naszego wypadu na lody z Lladią przed moim pociągiem (które było super i raz jeszcze dziękuję za odstawienie mnie na odpowiedni peron^^') http://3.bp.blogspot.com/-knxCJnvnNTY/Tq2N9yYP8BI/AAAAAAAABWs/h6k-RxFEQLQ/s1600/17.jpgChoć w sumie... może po prostu szukam na siłę pretekstu, bo strasznie lubię tą bluzkę xD Spróbuję jeszcze raz kiedyś z czymś niebieskim na nogach i w lżejszych butach  Światełko z powodu dość późnej pory nam trochę nie dopisało, przez co nie widać części detali naszych outfitów, niemniej jednak chciałam powiedzieć, że dziewczyny w realu prezentowały się naprawdę pięknie i poza tym strasznie podobał mi się dobór biżuterii Elluin i w ogóle Twój płaszczyk. W ogóle jak wiadomo zainteresowanie ludzi rośnie wprost proporcjonalne do ilości lolit w jednym miejscu, więc miałyśmy mnóstwo reakcji, w większości całkiem pozytywnych, szczególnie na wystawie i później idąc na dworzec z Lladią przechodziłyśmy obok grupki turystów (?) którzy zaczęli klaskać : D Wyłapałam 'beau fille' wśród mniej lub bardziej zidentyfikowanych szmerów i szeptów  Szkoda tylko, że nie dotarł nasz Tajemniczy Gość, ale to inną razą, nic straconego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 30, 2011, 11:52:09 » |
|
Ahhh, Elluin i Hatsu prezentujecie się prześlicznie! Zachwycam się po równo wami obydwiema.
Hatsu, mi za to ta błękitna bluzka bardzo podoba się w tym zestawieniu. No i fryzura ahhh! Elluin, mam słabość do takich, szyfonowych sukienek. Kwiat we włosach ślicznie dopełnia cały strój.
Reszta dziewcząt również prezentuje się przyjemnie dla mych ślepków.
Jedyne co to mogę mieć małą rade dla ciebie Loivisso, tak płaskie butki działają na straszna niekorzyść dla proporcji twoich nóg. Chyba najwyraźniej widać to przy cięzkim płaszczu. Myślę, że chociażby malutki 3-4 cm obcas dał by dużo lepszy efekt ^___^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|