Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Dream of lolita

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Dream of lolita  (Przeczytany 444 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Mascota
Sr. Member

« : Październik 28, 2011, 12:49:34 »

Mają całkiem fajne niektóre rzeczy, ale ceny niekiedy są aż nazbyt niskie Tongue. Macie coś od nich, warto kupić?
StrayDog
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Październik 28, 2011, 02:40:13 »

Ja niedawno dostałam od nich sukienkę zamawianą przez clobbę. Po CZTERECH miesiącach od złożenia zamówienia :/ Zamawiałam tą sukienkę
 Print ładnie wykonany, materiał taki sobie, dość sztywny, z kilkoma skazami, na szczęście nie na princie(właściwie nie są bardzo widoczne, ale jak się je już zauważy, to strasznie denerwują). Wykonanie mi się podoba, niewiele niepotrzebnych wystających nitek itp., ma podszewkę, wygląda jak na zdjęciu. Być może byłabym nieco mniej wymagająca w stosunku do całości i nie przedstawiała tylko suchych faktów, ale to, ile musiałam na tą sukienkę czekać mocno mnie zniechęciło.

KawaiiNekoMimi
Hero Member

Mów mi Mimi <3

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Październik 28, 2011, 03:22:55 »

Mam sc i sobie chwale, bardzo miły materiał, oryginalne koronki, subtelny i dobrze wykonany print, niestety guziczki slabo przyszyte. mam jeszcze dwa headbowy, są całkiem dobre jakościowo, ale jeden przyszedł do mnie bez gwiazdki :<

Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Październik 28, 2011, 04:23:51 »

Ja mam replikę cat window w kolorze... jasnym (bo biały to on nie jest:P), z tego co widzę już jest niedostępna. Co do jakości nie mam za bardzo porównania, ale myślę że za tą cenę jakość całkiem ok. Bawełna średniej grubości, nie prześwitująca, dość miękka. Print ładny i jako tako bez błędów/odbarwień. Na szwach się nie pokrywa, ale nie mam puff monstera więc raczej tego nie widać Tongue Spódnica ma wszytą podszewkę z warstwą tiulu, dzięki czemu nawet bez halki układa się dosyć dobrze - a przynajmniej układała zanim tiul padł Tongue Poza tym jest dosyć drapiący na brzegach, dlatego wolę ją nosić do rajstop, bo przy podkolanówkach drapie mnie w uda jak siedzę.
Jakość ogólnie oceniłabym na 3+ na 5, za to jak już weźmiemy stosunek ceny do jakości to wypada zdecydowanie lepiej Wink
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Październik 28, 2011, 05:36:57 »

Miałam spódniczkę Sugary Carnival i jedyne na co mogę narzekać to błędy w podawaniu rozmiaru, była sporo większa niż na stronie napisane, ale nadal pasowała. Ogólnie Dream of Lolita produkuje przystępne rzeczy za stosunkowo niewygórowaną cenę. Uważam, że jak najbardziej są ok.
Amai
Full Member

« Odpowiedz #5 : Październik 28, 2011, 06:20:57 »

Miałam spódniczkę Sugary Carnival i jedyne na co mogę narzekać to błędy w podawaniu rozmiaru, była sporo większa niż na stronie napisane, ale nadal pasowała. Ogólnie Dream of Lolita produkuje przystępne rzeczy za stosunkowo niewygórowaną cenę. Uważam, że jak najbardziej są ok.

A ile Tobie szło zamówienie? Bo zmawiałaś przez clobbę?
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Październik 28, 2011, 08:55:57 »

Zgadza się o ile pamiętam były to 3 tyg (kalendarzowe) czyli około 2 tyg robocze. Tak zazwyczaj standardowo do miesiąca czasu.. Ale nie ma co się martwić raz czekałam trochę ponad miesiąc zawsze jest tracking number, który możesz śledzić. Jakby nie było w razie zgubienia paczki odzyskasz pieniądze szkoda tylko trochę straconego czasu.
Toshiko
Hero Member

« Odpowiedz #7 : Październik 28, 2011, 09:09:41 »

Stary Dog: ja równiez zamawiałam tę sukienke i też czekałam 4 miesiace Wink

Harajuku Decadance Kid <3
http://www.nme.com/awards/video/id/j9MQIoOItYw/search/seileen  Tokyo Decadance promo tour spring '09 video love love love love *o*
http://www.wrc.com/index.jsp <33333

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!