Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Dobranie halki do sukienki/ spódnicy

Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: dobranie halki do sukienki/ spódnicy  (Przeczytany 320 razy)
Mirokurun
Gość
« : Październik 24, 2011, 10:13:29 »

Witam. Mam taki problem... Jak dobrać długość halki do długości spódniczki/ sukienki? Ano, i lepiej najpierw kupić sukienkę
czy halkę? Przejrzałam cały temat o halkach, ale nie znalazłam tam niczego na ten temat.  Huh? Ah, i jeśli źle umieściłam temat, dałam zły tytuł czy coś takiego - proszę o poprawienie błędu.

PS. Dopiero dołączyłam do forum i jakoś tak uciekło mi z głowy, żeby się przedstawić w odpowiednim temacie... No więc, Patrycja jestem i mam 14 lat (a raczej będę mieć w listopadzie). Miło mi Was wszystkich poznać.  Smiley
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Październik 25, 2011, 11:04:01 »

Witaj Patrycjo Cheesy. Już odpowiadam na nurtujące Cię pytanie. Otóż najbardziej klasyczna długość halek jaka pasuje do lolicich sukienek do kolan to ok. 45cm +/-... Spódniczka, najmniej się spotkałam 50cm, bynajmniej to już najkrótsza jaka bym kupiła ze względu na wzrost. Niziutkie dziewczyny mogą sobie pozwolić na te krótsze, ale nie wiem tak naprawdę czy taka długość będzie zadowalająca. Sukienki czy spódniczki mają być jednak do kolan lub lekko nad. Aczkolwiek trzeba liczyć mniej więcej 5cm różnicy między halką, a spódnicą jeśli nie chcesz by ci wystawała. To chyba tyle ^ _ ^.
Mirokurun
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 25, 2011, 04:49:44 »

Dziękuję bardzo.  Cheesy Chyba już sobie poradzę.  Smiley

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!