Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Japanicon Poznań

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Japanicon Poznań  (Przeczytany 834 razy)
rosehime
Gość
« Odpowiedz #15 : Październik 24, 2011, 01:04:00 »

Nie musi być ten sam. Lolity noszą czasem kolorowe włosy i wygląda to fajnie. Może być błękit, róż, czerń albo jakiś inny kolor, będzie fajnie.
Sariel
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Październik 24, 2011, 01:25:52 »

osobiście mogę polecić tylko farbowanie lub delikatne rozjaśnianie, włosy po tych zabiegach są dużo łatwiejsze w układaniu, wiem po sobie, a poza tym jestem ciekawa jak być wyglądała w grzywce :3

miałam grzywkę na bok, niestety nie chciała się układać, musiałam ją przypinać każdej nocy, bo tak stała do góry. więc nigdy więcej;x
http://www.photoblog.pl/lolitai/17565760 tak to wyglądało^^'
a farbowanie nie wchodzi w grę, podoba mi się mój kolor ;x no i nie chcę niszczyć włosów...
Sake
Sr. Member

Przecinkofil

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Październik 24, 2011, 11:49:51 »

Po prostu muszę się wypowiedzieć!

Kociara - haaa, widzę, że moja spódnica sprawuje się dobrze ;u; Ładny, stonowany coord. Szkoda, że torebka nie jest biała. A tak poza tym... wyglądasz jak moja koleżanka. Jesteś prawie identyczna. Przeraża mnie to o.o

Snowwhite - Kocham, kocham! Niby ostatnio sobie narzekałam na te duże peruki, ale... rozpływam się! Ja również na początku cię nie poznałam. Dobrze ci w tych blond perukach, a poza tym dla mnie strój bez zastrzeżeń. Ja nawet nie zwróciłam uwagi na grzywkę tej peruki. Nie rzuca się w oczy.

Sariel - Chyba pierwszy raz widzę u ciebie taki headbow ;> Osobiście mi nie przeszkadza, chociaż preferuję te bardziej 'leżące'. Właściwie to nie mam zastrzeżeń, miło się na ciebie patrzy. Jakbym zakryła twoją twarz, to wiedziałabym, że to ty. Niesamowite 8D

Candy - ostatni cukierek na koniec. Strasznie denerwują mnie te skarpety do tej spódnicy. Są bardzo classic i w ogóle nie komponują się ze słodkim printem tej sukienki. Osobiście uwielbiam ten print i pożądam w tym samym kolorze. Reszta ładnie. Według mnie lepiej ci w blondzie, ale jak widać jestem w mniejszości.

« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2011, 11:51:30 wysłane przez Sake » Zapisane

"Those “limits” don’t exist in the first place. Five minutes or not, he and I, the two of us, have a Million Power."
http://media.tumblr.com/tumblr_m3m3euMemV1qaz5yy.jpg
MurasakiUsagi
Sr. Member

"if you dream it you can do it"

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Październik 25, 2011, 12:49:31 »

miałam grzywkę na bok, niestety nie chciała się układać, musiałam ją przypinać każdej nocy, bo tak stała do góry. więc nigdy więcej;x
http://www.photoblog.pl/lolitai/17565760 tak to wyglądało^^'
a farbowanie nie wchodzi w grę, podoba mi się mój kolor ;x no i nie chcę niszczyć włosów...
też miałam ten problem, teraz tylko prostą noszę

ślicznie wyglądałyście^^
spontanicznie wpadłam na 1 dzień na konwent żałuję, że jakoś nie zgadłam się z nikim i nie dotarłam na meet:((
chyba jestem jakaś aspołeczna Oo

Lladia
Hero Member

InMyDreamsInAPictureBook

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Październik 25, 2011, 07:22:34 »

Ale się ładnie podzielilyście na słodką i bardzej klasyczną stronę^^
Moja faworytka: Snow^^ Śliczny strój i bardzo ładnie Ci w niebieskim.

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!