Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Japanicon Poznań

Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Japanicon Poznań  (Przeczytany 834 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Sariel
Hero Member

Zobacz profil Email
« : Październik 23, 2011, 07:44:38 »

wkleję kilka swoich zdjęć, czy ktoś podał meila jak byłyśmy w fotostudio?Cheesy bo na acepie chyba zbyt często nie wrzucają...

troche duże te fotki wyszły^^'

http://3.bp.blogspot.com/-3BOVPBEFwBc/TqRDNJuHX9I/AAAAAAAABwc/BFUkuD7TRvU/s1600/IMG_4184+%25281278+x+1704%2529.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-3X3MK8Cew1M/TqRDuL0rHYI/AAAAAAAABw8/QDnlUcpFn_c/s1600/IMG_4188+%25281278+x+1704%2529.jpg
Kociara

http://3.bp.blogspot.com/-rIwOpIJbFeI/TqRD79uXtmI/AAAAAAAABxM/y3oPu2fZSIQ/s1600/IMG_4190+%25281278+x+1704%2529.jpg
Snow

http://1.bp.blogspot.com/-g4v15U1BP-0/TqREKbN7G6I/AAAAAAAABxc/34GNn0RQY9o/s1600/IMG_4193+%25281278+x+1704%2529.jpg
Candy

http://2.bp.blogspot.com/-a5fKEFAkQMA/TqREZNoMPnI/AAAAAAAABxs/qXIWaRVtXHE/s1600/IMG_4195+%25281278+x+1704%2529.jpg
Sariel

troche czytelniej i więcej fotek na blogu: http://lolitafashionbysariel.blogspot.com/2011/10/japanicon-poznan.html

ktoś ma jeszcze jakieś fotki? jeszcze kilka lolitek było, ale nie dorwałam ;x
Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #1 : Październik 23, 2011, 08:23:20 »

No więc dziewczęta:
Kociara - bardzo "bezpieczna" stylizacja. Bez udziwnień. Podoba mi się spódnica, jest urocza.
Koszula już mniej, troszkę razi mnie przerwa między krótkim a długim rękawkiem. Ale reszta super. Szczególnie fajnie, że spódnica i torebka są muzyczne ;P
Candy - wybacz mi, ale nie podoba mi się ta stylizacja. Jesteś ładna, drobna, ale nie odpowiada mi peruka, skarpetki i buty. Lepiej ci w brązowych włosach Smiley No i zdecydowanie chciałabym się zobaczyć jeszcze raz w Sugar Pansy. Te kolory do ciebie pasują. Czerń trochę gasi twoją urodę.
Snow - Jezusmaryjos! Nie poznałam cię na pierwszym zdjęciu i już chciałam się pytać kim jest moja faworytka Wink
Wyglądasz cudownie, piękna dziewczyna, w pięknej sukience, świetnej peruce i kolorach. Naprawdę cudo!
Do tego masz takie szczupłe nogi ;_; mega!
Sariel - tego się można było spodziewać. Jak zwykle classic - który do ciebie pasuje. Masz piękną sukienkę, fajne rajstopki i kokardę. Może dałabym więcej dodatków albo jakąś fantazyjną fryzurę, ale generalnie uroczo.
Amai
Full Member

« Odpowiedz #2 : Październik 23, 2011, 08:29:21 »

Według mnie wszystkie wyglądacie uroczo. Azn
Kociara- śliczna spódnica! Nie podoba mi się tylko ta przerwa o której wspomniała Mary.
Snow- Baardzo mi się podobasz w tej stylizacji- śliczna sukienka i peruka, co prawda grzywka w peruce mogłaby być taka do brwi, ale w tej też nie wyglądasz źle. Smiley
Candy- Sukienka jest śliczna! Jedynie nie podoba mi się peruka i podkolanówki. Zazdroszczę Ci urody!
Sariel- Wszystko mi się podoba. Cheesy
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Październik 23, 2011, 08:39:51 »

Sariel, uwielbiam Twój styl, jestem Twoją fanką Grin

Kaha
Hero Member

dawniej LadyDarkness

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Październik 23, 2011, 08:45:39 »

Sariel- ładnie i klasycznie, ale chciałabym Cię zobaczyć w jakiejś ciekawej fryzurze, bo zawsze masz rozpuszczone włosy
Kociara- ładnie, uwagi takie same, jak dziewcząt wypowiadających się wcześniej
Snow- dla mnie wygląda Pani zjawiskowo! wszystko dobrane perfekcyjnie.
Candy- nie lubię tej kiecy w czerni, więc nie jestem obiektywna. jakoś tak ponuro dla mnie. może na białą, albo czerwoną koszulę? nie podobają mi się do niej takie pstrokate skarpetki. no i zawsze mam wrażenie, że ta peruka jest na Ciebie za duża. Co nie zmienia faktu, że gdybym Cię zobaczyła, pomyślałabym "łooooooooo!"

"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości."
Sarah Kane
Loliia
Newbie
*

I wanna destroy you.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Październik 23, 2011, 08:47:14 »

Zdecydowanie moja faworytka jest Snow- w pierwszej chwili pomyślałam, że to Asu, ale jednak nie. Wygląda Pani prześlicznie! Smiley

Taaa... dziwna jestem.
Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Październik 23, 2011, 08:50:38 »

No dla mnie niestety u Snow wszystko psuje okropnie krzywo obcięty wig.

Za to Candy wygląda uroczo, tylko jak dla mnie problemem są buciki, muszą byc strasznie niewygodne bo koślawią nogę. :< Za to wig jest perfect i kolor tez.
Sariel
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Październik 23, 2011, 11:15:13 »

Wybaczcie brak czegokolwiek więcej ale kursowałam uczelnia - konwent i nie wyrobiłam się z uszyciem kiecki ;<<< a taki fajny pomysł miałam ;<
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #8 : Październik 24, 2011, 12:19:11 »

Kociara jest w porządku i nie mam nic do dodania bo dziewczyny napisały wszystko.

Snow jest coraz to lepiej mnie wig teraz aż tak nie razi , jak pustota na nogach. Przydały by się albo niebieskie buty albo skarpety. No i koronkowe rękawiczki mi do sweetu nie leżą choć na pierwszy rzut oka nie kolą w oczy. I duży plus za ozdoby do włosów :3.

Candy  wygląda uroczo i nic dodawać nie trzeba.

Sariel lubie ten motyw ale kokarda mi ty nie pasuje, i na prawdę warto było by coś zrobić z włosami bo przez to każda stylizacja wygląda mi tak samo.  Ogólnie ładnie ale szału nie ma.

Sariel
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Październik 24, 2011, 12:30:52 »

chyba zrobię jakiś wątek "co zrobić z kłakami, które kręcą się dopiero po 2 dobach w papilotach" albo co;x no i nie mam żadnych cudów do włosów, bo nie umiem ich używać i się nie znam;x jak mama mnie potraktowała jakąś pianką czy czymś to nic to nie zmieniło, poza tym, że wyglądałam jakbym nie myła włosów miesiąc;x
Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #10 : Październik 24, 2011, 06:55:58 »

To ja ci zaplotę warkocz - O! :3
snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Październik 24, 2011, 10:59:58 »

Pomijając to SARIEL! czy wszędzie muszą egzystować moje krzywe miny XD?

Snow jest coraz to lepiej mnie wig teraz aż tak nie razi , jak pustota na nogach. Przydały by się albo niebieskie buty albo skarpety. No i koronkowe rękawiczki mi do sweetu nie leżą choć na pierwszy rzut oka nie kolą w oczy. I duży plus za ozdoby do włosów :3.

Rękawiczki powiem szczerze były ze względu na uczulenie nie chciałam go wszystkim pokazywać wiesz o czym mówię ;/... a dokładnie tak są na tyle neutralne, że sobie pozwoliłam.... Co do reszty niestety stale jestem w trakcie kompletowania garderoby i mam w planie niebieskie skarpetki ;x.

No dla mnie niestety u Snow wszystko psuje okropnie krzywo obcięty wig.

Niestety będzie się teraz przyzwyczaić, bo długi czas innego nie kupię, bo mi się podoba  Cheesy.
Ale obiecuję, że z następnym pójdę do fryzjera i nie będę przeceniać moich możliwości fryzjerskich ;").

Snow - Jezusmaryjos! Nie poznałam cię na pierwszym zdjęciu i już chciałam się pytać kim jest moja faworytka Wink
Wyglądasz cudownie, piękna dziewczyna, w pięknej sukience, świetnej peruce i kolorach. Naprawdę cudo!
Do tego masz takie szczupłe nogi ;_; mega!

Maryyy jak miło mi się to czytało <3...

Amai i Kaha wam również dziękuję ^ _ ^.
rosehime
Gość
« Odpowiedz #12 : Październik 24, 2011, 11:32:06 »

Sariel- ładnie i klasycznie, ale chciałabym Cię zobaczyć w jakiejś ciekawej fryzurze, bo zawsze masz rozpuszczone włosy

O tak!
Np. kitka uczesana wysoko i zakręcone loczki albo koczek.

Snow jest coraz to lepiej mnie wig teraz aż tak nie razi , jak pustota na nogach. Przydały by się albo niebieskie buty albo skarpety. No i koronkowe rękawiczki mi do sweetu nie leżą choć na pierwszy rzut oka nie kolą w oczy.

Widziałam tysiące zdjęć Sweet Lolit z koronkowymi rękawiczkami i moim zdaniem wygląda to ładnie i pasuje.

Najładniej Snow i Sariel <3
KawaiiNekoMimi
Hero Member

Mów mi Mimi <3

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #13 : Październik 24, 2011, 12:27:27 »

Snow - zmieniłaś się nie do poznania, na lepsze oczywiście, no i bardzo pasują ci jasne kolory, a co do grzywki, no problem, zorientuj się za doczepianymi grzywkami na allegro czy gdzie, podejdź do fryzjerki aby ci mocno pocieniowała grzywę w wigu i przyczepiaj doczepianą Smiley
Kociara - nie widziałam cię wcześniej, ale podoba mi się twoja stylizacja, bardzo ładnie się prezentujesz
sariel - Zawsze wyglądasz podobnie, ale to wcale nie jest źle, po prostu masz swój własny charakterystyczny styl, co do włosów, cholernie ci ich zazdroszczę, jeśli chodzi o układanie to serio musi nie być łatwo przy tak długich włosach bo sa pewno ciężkie, osobiście mogę polecić tylko farbowanie lub delikatne rozjaśnianie, włosy po tych zabiegach są dużo łatwiejsze w układaniu, wiem po sobie, a poza tym jestem ciekawa jak być wyglądała w grzywce :3
Candy - sama słodycz, chociaż już widziałam cię w tej stylizacji to wyglądasz uroczo,nie wyobrażam sobie ciebie w innym stylu niż loli bo jesteś po prostu idealna no i współczuje męczenia się w za małych bucikach a potem wysokich szpilach do cosplayu, a poza tym wole cię w brązowej peruce, chociaż tgo wymaga przedyskutowania bo tamta nie ma grzywki, ale jakby miała to już wgl była by super <3

No to chyba tyle

snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Październik 24, 2011, 12:52:48 »

Snow - zmieniłaś się nie do poznania, na lepsze oczywiście, no i bardzo pasują ci jasne kolory, a co do grzywki, no problem, zorientuj się za doczepianymi grzywkami na allegro czy gdzie, podejdź do fryzjerki aby ci mocno pocieniowała grzywę w wigu i przyczepiaj doczepianą Smiley

Trudno by było znaleźć ten sam odcień, a mi to szczerze mówiąc nie przeszkadza ;p.

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!