|
Sariel
|
 |
« : Październik 23, 2011, 07:44:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 23, 2011, 08:23:20 » |
|
No więc dziewczęta: Kociara - bardzo "bezpieczna" stylizacja. Bez udziwnień. Podoba mi się spódnica, jest urocza. Koszula już mniej, troszkę razi mnie przerwa między krótkim a długim rękawkiem. Ale reszta super. Szczególnie fajnie, że spódnica i torebka są muzyczne ;P Candy - wybacz mi, ale nie podoba mi się ta stylizacja. Jesteś ładna, drobna, ale nie odpowiada mi peruka, skarpetki i buty. Lepiej ci w brązowych włosach  No i zdecydowanie chciałabym się zobaczyć jeszcze raz w Sugar Pansy. Te kolory do ciebie pasują. Czerń trochę gasi twoją urodę. Snow - Jezusmaryjos! Nie poznałam cię na pierwszym zdjęciu i już chciałam się pytać kim jest moja faworytka  Wyglądasz cudownie, piękna dziewczyna, w pięknej sukience, świetnej peruce i kolorach. Naprawdę cudo! Do tego masz takie szczupłe nogi ;_; mega! Sariel - tego się można było spodziewać. Jak zwykle classic - który do ciebie pasuje. Masz piękną sukienkę, fajne rajstopki i kokardę. Może dałabym więcej dodatków albo jakąś fantazyjną fryzurę, ale generalnie uroczo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amai
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 23, 2011, 08:29:21 » |
|
Według mnie wszystkie wyglądacie uroczo. Kociara- śliczna spódnica! Nie podoba mi się tylko ta przerwa o której wspomniała Mary. Snow- Baardzo mi się podobasz w tej stylizacji- śliczna sukienka i peruka, co prawda grzywka w peruce mogłaby być taka do brwi, ale w tej też nie wyglądasz źle. Candy- Sukienka jest śliczna! Jedynie nie podoba mi się peruka i podkolanówki. Zazdroszczę Ci urody! Sariel- Wszystko mi się podoba. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 23, 2011, 08:39:51 » |
|
Sariel, uwielbiam Twój styl, jestem Twoją fanką 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 23, 2011, 08:45:39 » |
|
Sariel- ładnie i klasycznie, ale chciałabym Cię zobaczyć w jakiejś ciekawej fryzurze, bo zawsze masz rozpuszczone włosy Kociara- ładnie, uwagi takie same, jak dziewcząt wypowiadających się wcześniej Snow- dla mnie wygląda Pani zjawiskowo! wszystko dobrane perfekcyjnie. Candy- nie lubię tej kiecy w czerni, więc nie jestem obiektywna. jakoś tak ponuro dla mnie. może na białą, albo czerwoną koszulę? nie podobają mi się do niej takie pstrokate skarpetki. no i zawsze mam wrażenie, że ta peruka jest na Ciebie za duża. Co nie zmienia faktu, że gdybym Cię zobaczyła, pomyślałabym "łooooooooo!"
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
Loliia
Newbie
I wanna destroy you.
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 23, 2011, 08:47:14 » |
|
Zdecydowanie moja faworytka jest Snow- w pierwszej chwili pomyślałam, że to Asu, ale jednak nie. Wygląda Pani prześlicznie! 
|
|
|
|
|
|
Taaa... dziwna jestem.
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 23, 2011, 08:50:38 » |
|
No dla mnie niestety u Snow wszystko psuje okropnie krzywo obcięty wig.
Za to Candy wygląda uroczo, tylko jak dla mnie problemem są buciki, muszą byc strasznie niewygodne bo koślawią nogę. :< Za to wig jest perfect i kolor tez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 23, 2011, 11:15:13 » |
|
Wybaczcie brak czegokolwiek więcej ale kursowałam uczelnia - konwent i nie wyrobiłam się z uszyciem kiecki ;<<< a taki fajny pomysł miałam ;<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 24, 2011, 12:19:11 » |
|
Kociara jest w porządku i nie mam nic do dodania bo dziewczyny napisały wszystko.
Snow jest coraz to lepiej mnie wig teraz aż tak nie razi , jak pustota na nogach. Przydały by się albo niebieskie buty albo skarpety. No i koronkowe rękawiczki mi do sweetu nie leżą choć na pierwszy rzut oka nie kolą w oczy. I duży plus za ozdoby do włosów :3.
Candy wygląda uroczo i nic dodawać nie trzeba.
Sariel lubie ten motyw ale kokarda mi ty nie pasuje, i na prawdę warto było by coś zrobić z włosami bo przez to każda stylizacja wygląda mi tak samo. Ogólnie ładnie ale szału nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 24, 2011, 12:30:52 » |
|
chyba zrobię jakiś wątek "co zrobić z kłakami, które kręcą się dopiero po 2 dobach w papilotach" albo co;x no i nie mam żadnych cudów do włosów, bo nie umiem ich używać i się nie znam;x jak mama mnie potraktowała jakąś pianką czy czymś to nic to nie zmieniło, poza tym, że wyglądałam jakbym nie myła włosów miesiąc;x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 24, 2011, 06:55:58 » |
|
To ja ci zaplotę warkocz - O! :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 24, 2011, 10:59:58 » |
|
Pomijając to SARIEL! czy wszędzie muszą egzystować moje krzywe miny XD? Snow jest coraz to lepiej mnie wig teraz aż tak nie razi , jak pustota na nogach. Przydały by się albo niebieskie buty albo skarpety. No i koronkowe rękawiczki mi do sweetu nie leżą choć na pierwszy rzut oka nie kolą w oczy. I duży plus za ozdoby do włosów :3.
Rękawiczki powiem szczerze były ze względu na uczulenie nie chciałam go wszystkim pokazywać wiesz o czym mówię ;/... a dokładnie tak są na tyle neutralne, że sobie pozwoliłam.... Co do reszty niestety stale jestem w trakcie kompletowania garderoby i mam w planie niebieskie skarpetki ;x. No dla mnie niestety u Snow wszystko psuje okropnie krzywo obcięty wig.
Niestety będzie się teraz przyzwyczaić, bo długi czas innego nie kupię, bo mi się podoba  . Ale obiecuję, że z następnym pójdę do fryzjera i nie będę przeceniać moich możliwości fryzjerskich ;"). Snow - Jezusmaryjos! Nie poznałam cię na pierwszym zdjęciu i już chciałam się pytać kim jest moja faworytka  Wyglądasz cudownie, piękna dziewczyna, w pięknej sukience, świetnej peruce i kolorach. Naprawdę cudo! Do tego masz takie szczupłe nogi ;_; mega! Maryyy jak miło mi się to czytało <3... Amai i Kaha wam również dziękuję ^ _ ^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 24, 2011, 11:32:06 » |
|
Sariel- ładnie i klasycznie, ale chciałabym Cię zobaczyć w jakiejś ciekawej fryzurze, bo zawsze masz rozpuszczone włosy
O tak! Np. kitka uczesana wysoko i zakręcone loczki albo koczek. Snow jest coraz to lepiej mnie wig teraz aż tak nie razi , jak pustota na nogach. Przydały by się albo niebieskie buty albo skarpety. No i koronkowe rękawiczki mi do sweetu nie leżą choć na pierwszy rzut oka nie kolą w oczy.
Widziałam tysiące zdjęć Sweet Lolit z koronkowymi rękawiczkami i moim zdaniem wygląda to ładnie i pasuje. Najładniej Snow i Sariel <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 24, 2011, 12:27:27 » |
|
Snow - zmieniłaś się nie do poznania, na lepsze oczywiście, no i bardzo pasują ci jasne kolory, a co do grzywki, no problem, zorientuj się za doczepianymi grzywkami na allegro czy gdzie, podejdź do fryzjerki aby ci mocno pocieniowała grzywę w wigu i przyczepiaj doczepianą  Kociara - nie widziałam cię wcześniej, ale podoba mi się twoja stylizacja, bardzo ładnie się prezentujesz sariel - Zawsze wyglądasz podobnie, ale to wcale nie jest źle, po prostu masz swój własny charakterystyczny styl, co do włosów, cholernie ci ich zazdroszczę, jeśli chodzi o układanie to serio musi nie być łatwo przy tak długich włosach bo sa pewno ciężkie, osobiście mogę polecić tylko farbowanie lub delikatne rozjaśnianie, włosy po tych zabiegach są dużo łatwiejsze w układaniu, wiem po sobie, a poza tym jestem ciekawa jak być wyglądała w grzywce :3 Candy - sama słodycz, chociaż już widziałam cię w tej stylizacji to wyglądasz uroczo,nie wyobrażam sobie ciebie w innym stylu niż loli bo jesteś po prostu idealna no i współczuje męczenia się w za małych bucikach a potem wysokich szpilach do cosplayu, a poza tym wole cię w brązowej peruce, chociaż tgo wymaga przedyskutowania bo tamta nie ma grzywki, ale jakby miała to już wgl była by super <3 No to chyba tyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 24, 2011, 12:52:48 » |
|
Snow - zmieniłaś się nie do poznania, na lepsze oczywiście, no i bardzo pasują ci jasne kolory, a co do grzywki, no problem, zorientuj się za doczepianymi grzywkami na allegro czy gdzie, podejdź do fryzjerki aby ci mocno pocieniowała grzywę w wigu i przyczepiaj doczepianą  Trudno by było znaleźć ten sam odcień, a mi to szczerze mówiąc nie przeszkadza ;p.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|