Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Gdańsk, 15.10.11

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  
Autor Wątek: Gdańsk, 15.10.11  (Przeczytany 1517 razy)
Kaha
Hero Member

dawniej LadyDarkness

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #30 : Październik 21, 2011, 05:05:48 »

Ithil! woooooooooooow! nie wiem, co powiedzieć nawet. wydaje mi się to poziom nie do osiągnięcia przez normalnych ludzi. jesteś perfekcyjna!

Kaori- jesteś taka śliczna! i w tej fryzurce i ogółem we wszystkim wyjątkowo bosko
Mery- inny typ urody niż Kaori, ale też jesteś obłędnie ładna. bardzo ładnie, ale nie podobają mi się buty
Mimi- czerwony to moim zdaniem Twój kolor, też radzę przycięcie grzywki, ale headbow okropny:PP
Corticarte- wszystko ładnie zestawione kolorystycznie itd. wyglądasz uroczo
Anno- bardzo ładnie u góry, ale te okropne glańce....

Ogółem wszystkie prezentowałyście się super i widać, że dobrze się bawiłyście. jestem pod wrażeniem jak bardzo w 2-3 lata podniósł się poziom polskich lolit

"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości."
Sarah Kane
rosehime
Gość
« Odpowiedz #31 : Październik 21, 2011, 06:10:48 »

THIS! Musze pomyśleć nad jakimś ładnym wkomponowaniem w lolicia stylizacje maski chirurgicznej...

Stuk się w głowe Tongue Nie jesteś brzydka. Tylko ja na twoim miejscu przykróciłabym troszke grzywke, było by ci ładniej (ktoś już chyba o tym pisał).
Ciotoko-chan
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #32 : Październik 21, 2011, 06:24:42 »

Ithil - pięknie, po prostu pięknie! Uwielbiam Divine Cross Cheesy
Wszystkie ślicznie wyglądacie zresztą.

Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
Loliia
Newbie
*

I wanna destroy you.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #33 : Październik 21, 2011, 06:41:06 »

Ithli- zmiotłaś mnie z krzesła, leżę i kwiczę. Genialna stylizacja! Gratuluje tak umiejętnego talentu doboru kolorów i dodatków Wink Wszystkie ładnie wyglądacie.

Taaa... dziwna jestem.
Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #34 : Październik 21, 2011, 07:31:11 »

Spotkanie było bardzo przyjemne, żałuję tylko, że nie miałam okazji dłużej porozmawiać z Mary_Neko, Corticarte i Anną.
Ja też bardzo żałuję, przyjemnie się z wami rozmawiało dziewczyny :3
A właśnie, co do uczestniczek:
Ithil - powaliłaś mnie na kolana swoją stylizacją. Już mniejsza o Divine Cross, czy świetnie dobrane dodatki ale ta kamizelka ...
Nie mogę uwierzyć, że ją sama uszyłaś *.*  Jest piękna! Poza tym masz bardzo ładny styl chodzenia i gesty. Cała twoja sylwetka pasuje do stroju i muszę przyznać, że miło się na ciebie patrzy.
Corticarte - urzekła mnie u ciebie fryzura. Piękne loczki i subtelne kokardki. Chyba spróbuję tego na sobie.
Do tego świetnie wyglądał twój płaszczyk i etola + cały zestaw.
Mimi - Kokarda może nie najlepsza, ale doceniam inwencję. Zrobienie tych bucików przez noc ... duży plus!
Poza tym jesteś bardzo szczupła i chyba pierwszy raz ta sukienka mi się na kimś spodobała.
Kaori - masz perfekcyjny makijaż, piękne duże oczy. Do tego świetna fryzura - w końcu coś świeżego!
No i podziwiam cię za pozowanie w krótkim rękawku.
Anna - początki są zawsze trudne, ale ciebie najbardziej cenię, za uszycie sukienki i próby wyczarowania fajnej stylizacji. Pewne elementy trzeba dopracować, załatwić ci "halkowego" potwora - ale wiele nadrabiasz uroczym usposobieniem i sposobem wysławiania się. Bardzo przyjemnie się z tobą rozmawia.

Reasumując - kiedy kolejny meet ;P

no i bardzo DZIĘKUJĘ wszystkim tym, którym się podoba moja "mordka" ;P
Unicorn
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #35 : Październik 25, 2011, 06:14:09 »

Kaori, jesteś piękna!  Smiley
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #36 : Październik 25, 2011, 08:07:13 »

dziękuję bardzo Grin

Strony: 1 2 [3]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!