Spotkanie było bardzo przyjemne, żałuję tylko, że nie miałam okazji dłużej porozmawiać z Mary_Neko, Corticarte i Anną.
Ja też bardzo żałuję, przyjemnie się z wami rozmawiało dziewczyny :3
A właśnie, co do uczestniczek:
Ithil - powaliłaś mnie na kolana swoją stylizacją. Już mniejsza o Divine Cross, czy świetnie dobrane dodatki ale ta kamizelka ...
Nie mogę uwierzyć, że ją sama uszyłaś *.* Jest piękna! Poza tym masz bardzo ładny styl chodzenia i gesty. Cała twoja sylwetka pasuje do stroju i muszę przyznać, że miło się na ciebie patrzy.
Corticarte - urzekła mnie u ciebie fryzura. Piękne loczki i subtelne kokardki. Chyba spróbuję tego na sobie.
Do tego świetnie wyglądał twój płaszczyk i etola + cały zestaw.
Mimi - Kokarda może nie najlepsza, ale doceniam inwencję. Zrobienie tych bucików przez noc ... duży plus!
Poza tym jesteś bardzo szczupła i chyba pierwszy raz ta sukienka mi się na kimś spodobała.
Kaori - masz perfekcyjny makijaż, piękne duże oczy. Do tego świetna fryzura - w końcu coś świeżego!
No i podziwiam cię za pozowanie w krótkim rękawku.
Anna - początki są zawsze trudne, ale ciebie najbardziej cenię, za uszycie sukienki i próby wyczarowania fajnej stylizacji. Pewne elementy trzeba dopracować, załatwić ci "halkowego" potwora - ale wiele nadrabiasz uroczym usposobieniem i sposobem wysławiania się. Bardzo przyjemnie się z tobą rozmawia.
Reasumując - kiedy kolejny meet ;P
no i bardzo DZIĘKUJĘ wszystkim tym, którym się podoba moja "mordka" ;P