|
kaori
|
 |
« : Październik 20, 2011, 03:19:27 » |
|
Nareszcie mamy wszystkie zdjęcia!   grupshot :d od lewej: Mimi, Ithil, Mary, Corticarte, Anna, Kaori  Ithil  Mary  Kaori  Mimi  Corticarte Nie wiem czemu Anna pojedynczego zdjęcia nie ma:< I reszta najróżniejszych zdjęć, kolejność przypadkowa:                                    starałam się jakoś wyselekcjonować, ale zdjęć było tak dużo i tyle fajnych >.< więęęc mam nadzieję, że jest okej. Niestety Ithil jest najmniej na fotach, bo przyszła trochę później i stroniła od obiektywu  Szkoda, bo wyglądała przepięknie! Było bardzo miło i jeszcze raz dziękuję dziewczynom za meet  Oby takich więcej! I tym razem jestem miło zaskoczona ilością pozytywnych komentarzy 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2011, 08:03:57 wysłane przez kaori »
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 20, 2011, 03:22:14 » |
|
Biegnę na uczelnię, wyprodukuję się później, ale
Ithil epicka epickość.
A moja młodsza siostra jak zawsze piękna <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 20, 2011, 03:52:26 » |
|
Ithil epicka epickość.
Inaczej się chyba tego nie da skomentować
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 20, 2011, 04:09:16 » |
|
Ithil epicka epickość.
Inaczej się chyba tego nie da skomentować THIS!!!! Poza tym w zasadzie to wszystkie mi się podobacie  Kaori, super fryzura! Corticate, nie widziałam Cię nigdy wcześniej, ale ten outfit jest wspaniały, bardzo dobrze wszystko podobierane 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 20, 2011, 04:09:31 » |
|
Ithil zaowniła meeta znów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorrowmadeu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 20, 2011, 04:16:42 » |
|
Mogę się dowiedzieć skąd jest płaszcz Ithil?
Poza tym stylizacja zmiotła mnie z powierzchni ziemi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 20, 2011, 04:23:38 » |
|
Wszystkie świetnie wyglądacie, ale Ithil znowu jest moim faworytem. Ogólnie bardzo ciekawe ujęcia na zdjęciach.
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 20, 2011, 05:01:23 » |
|
Uwielbiam spódniczka Ithil, jednak wolę ją w trochę innych zestawieniach. Corticate - super Mimi, fail z kokardą, niszczy trochę efekt. Kaori - ładnie, ale skromnie u góry. Mary. Nie lubię Twoich butów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 20, 2011, 05:23:21 » |
|
Ach, ach, nareszcie  Dodam ze miałam zajebista fryzurę ale z pomocą Kaori wszystko nam się zepsuło  Niema to jak związywać włosy gumkami dla psa... No a poza tym to headbow szyty na szybko po ciemku i bez koronki, nie bijcie, musiałam jakoś szybko uzupełnić braki bo pusto wyglądało. Poza tym mam na większości tych zdjęć ryj jak banan spowodowany za ciemnym makijażem, za długa grzywka i przyklapniętymi włosami. Tyle ode mnie. No a poza tym stylizacja Ithil wyglądała epicko <3 Tak lepiej: http://4.bp.blogspot.com/-nT4YwYaEy9Q/TqA8Xhv5xZI/AAAAAAAABxo/G2T_Zwpp_d0/s320/29331629150217753511310.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 20, 2011, 05:52:18 » |
|
Mary i Corticate najładniej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 20, 2011, 05:59:36 » |
|
Ithil jest niesamowicie ładna i jak nie przepadam za Divine Cross, tak stylizacja sama w sobie bardzo mi się podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 20, 2011, 06:19:29 » |
|
Ithil robi niesamowite wrażenie! Bardzo oryginalnie i umiejętnie dobrany zestaw, do tego odpowiednia prezencja i dalej można już tylko podziwiać. Kaori, słodko wyglądasz w tej fryzurce. Chciałam zauważyć, że to chyba najbardziej printowy polski meet! I dobrze to wygląda!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 20, 2011, 07:09:12 » |
|
Bardzo ładnie wyglądacie, Ithil zmiotła po raz drugi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 20, 2011, 07:48:36 » |
|
Kaori. *-* Też chcę taką fryzurę. *-* Poza tym bardzo mi się Mary podoba. : D Masz strasznie sympatyczną twarz i ogólnie fajną urodę. ^_^ Mimi, jestem fanką Twoich włosów, oddaj. :< Wszystkie ładnie wyglądałyście. c: http://img266.imageshack.us/img266/3851/meet2011001.jpg a to zdjęcie rządzi. XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 20, 2011, 07:56:48 » |
|
Inka - dziękuję  Bardzo poprawiłaś mi humor tym stwierdzeniem. Rosehime - to samo ^.^ Chociaż w życiu bym nie powiedziała, że zaliczam się do panteonu ubranych najładniej. Raczej jestem na samym końcu długiej listy. Anqu - mam wrażenie, że na zdjeciach wyszły dziwacznie a normalnie wyglądają lepiej. Poza tym to moje najwygodniejsze buty "zimowe", a sporo spacerowałyśmy więc i tak jestem szczęśliwa, że je ubrałam. Ja generalnie nie znoszę swojej twarzy na zdjęciach, więc zastanawiałam się, czy nie poprosić o nie wstawianie tych z moją personą. No ale nie chcę niszczyć dziewczynom zdjęć grupowych, więc niech zostanie jak jest. Najważniejsze są miłe wspomnienia a nie późniejsze opinie :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|