|
hatsu
|
 |
« : Październik 11, 2011, 08:31:03 » |
|
Od razu zaznaczając- 'wyborowo', bo to stylizacja z dnia wyborów, moich absolutnie pierwszych, więc pomimo, że cała procedura zajęła mi łącznie z powrotem do domu 25 minut, pomyślałam, że jest okazja aby trochę bardziej się przyłożyć  * * * * * * Mini-sesja powstała na zasadzie absolutnego spontanu, słońce już zachodziło, a chciałam z uporem maniaka jakąś fotę całego stroju w naturalnym świetle, więc żyjąc nadzieją wyszłam na zewnątrz, licząc na jakiś ostatni promyczek i wlokąc ze sobą 11-sto letnią siostrę w roli fotografa. Zdjęcia wyszły jak wyszły, spóźniłyśmy się, więc ku pociesze poszłyśmy na huśtawkę gdzie było bardzo wesoło, zarejestrowane i przedstawione poniżej, pomyślałam, że się podzielę  Wheeee!  *prawie goła dupa, ale tylko prawie xD*
Dzięki za uwagę ^^
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2011, 08:32:35 wysłane przez hatsu »
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 11, 2011, 08:42:37 » |
|
hatsu, moja droga, jak dla mnie PERFECT. Naprawdę, nic bym nie zmieniła. Wszyściutko dopracowane. Raj dla oczu 8D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 11, 2011, 08:56:40 » |
|
hatsu, moja droga, jak dla mnie PERFECT. Naprawdę, nic bym nie zmieniła. Wszyściutko dopracowane. Raj dla oczu 8D
THIS x 1000 <333
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 11, 2011, 09:01:20 » |
|
Dziekuję!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 11, 2011, 09:03:26 » |
|
jak zwykle jest Pani w pełni profesjonalna i wygląda Pani super! wszystko idealnie dobrane i bardzo podoba mi się sukienka i ten wianek(?) na głowie. Osobiście nie lubię takich butów, jak tu masz, więc mi się nie podobają.
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 11, 2011, 09:45:18 » |
|
Cudnie- do najdrobniejszych szczegółów. Ozdoba głowy jest bardzo interesująca. Niesamowite jak u Ciebie stylizacje zawsze wyglądaja tak ... harmonijnie.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 11, 2011, 09:51:50 » |
|
jesteś najlepsza. po prostu <3 buty same w sobie boskie.
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 11, 2011, 09:58:06 » |
|
Przepięknie <3 I uwielbiam zdjęcia na huśtawce^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 11, 2011, 10:00:53 » |
|
Czy mogłabyś opisać, co masz na sobie  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 11, 2011, 10:11:37 » |
|
Po zobaczeniu tytułu myślałam że to Boro porzuciła abstynencję i rzuca jakimś coordem z imprezy  Bardzo mi się podoba. Wszystko zostało powiedziane wyżej - PERFECT.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 11, 2011, 10:17:03 » |
|
Dziękuję wszystkim strasznie  Niesamowicie miło się czyta takie rzeczy ♥ A miałam na sobie: *opaska- składak ten co zawsze, z bodylajnowych dopinanych różyczek^^ *bluzka- BtSSB *JSK- Surface Spell, który na taobao coś zaniemógł i strasznie się cieszę, że odkupiłam swoją od chokelate, najwygodniejsza sukienka jaką mam, kocham szyfon  tylko ramiączka do skrócenia *zakolanówki-BL *ozdoba z kameą- Closet Child? *buty- zdobyczne, z czwartej ręki od koleżanki mamy, taka super miła niespodzianka, ich krój kojarzy mi się z Marią Antoniną  *torebka-replika z Midophi(?) kokarda jest klejona taśmą, normalnie największy fail roku Elphie- xD haha, niee, nie potrafię po prostu wypisać elementów stroju bez dodatkowych dopisków xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MurasakiUsagi
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 11, 2011, 11:06:01 » |
|
nie przejmuj się szczegółów nigdy dosyć;p świetna stylizacja i te buty.... marzenie : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 11, 2011, 11:46:29 » |
|
Wszystko już chyba zostało powiedziane, więc nie zostaje mi nic innego jak tylko dołączyć do zachwytów. Cała stylizacja jest idealna jak zresztą wszystkie Twoje coordy, które do tej pory widziałam. Aż się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Cię w sobotę, bo na pewno znów wymyślisz coś ciekawego. Btw. Nawet nie masz pojęcia jak zazdroszczę Ci tych butów, od dawna poluję na podobne. A foty na chuśtawce są przesłodkie 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 11, 2011, 11:48:21 wysłane przez Ciotoko-chan »
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 12, 2011, 06:57:57 » |
|
Dziękuje raz jeszcze  Ciotoko też się nie mogę doczekać mita, mam w głowie pewien pomysł już od jakiegoś czasu  I w ogóle, nie widziałyśmy się od eee końca świata chyba, już najwyższy czas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 12, 2011, 07:38:35 » |
|
Również dołączam się do zachwytów i również chcę kupić podobne buty. Dzisiaj przeszłam całe Krosno w poszukiwaniu i nic nie znalazłam ._. Ty masz taki dar idealnego łączenia ze sobą ubrań. Co by to nie było, zawsze wszystko do siebie pasuje. Jestem Twoją fanką. Pierwsze zdjęcie nóg na huśtawce świetne 
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
|