|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« : Październik 09, 2011, 12:32:18 » |
|
Zdjęcia dodaje chronologicznie jak leci, a jak dobiorę się do komputera rodziców to wam wyśle na pocztę wszystkie bo ten który mam u siebie to bije swoja prędkością światło ^^" Szkoda tylko, że Toshiko i Ithil nie paliły się do aparatu. Jednak "najważniejsze są wspomnienia" ( by Ithil). Naprawdę było z wami niesamowicie miło :3  Toshiko, Ithil, Mimi, Kaori  właściwie nie wiem co tak naprawdę nas wtedy rozśmieszyło...  Kaori, Toshiko, Ithil, Mimi  Mimi & Kaori  Mimi & Kaori  Mimi & Kaori  Mimi & Kaori  Kaori  Kaori  Mimi  Mimi  Mimi  Mimi, Toshiko, Kaori, Ithil (Potem mnie Toshiko wyciągała bo tam sie zaklinowalam przez halke  )  Mimi (nie lubię zdjęć od dołu, wygląda jakby mi sukienka sięgała do tyłka  )  Mimi & Kaori  Toshiko & Ithil To chyba tyle 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 09, 2011, 12:07:08 wysłane przez KawaiiNekoMimi »
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 09, 2011, 08:41:24 » |
|
ależ ja mam niezgrabne nózie, haha ale tak to kjut kjut i dziękuję wam za spotkanie wyglądałyście ślicznie wszystkie~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 09, 2011, 09:22:24 » |
|
fajne zdjęcia i fajne laski, ale filtry dają niemiło po oczach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 09, 2011, 09:25:51 » |
|
Dopiero wstałam, za ewentualne błędy przepraszam. Drażni mnie filtr na każdym zdjęciu ( bo mam nadzieje, że to nie zła konfiguracja mojego kompa) i nie moge się przyjrzeć kolorom i wszystko sie zlewa. Toshiko, nigdy nie widziałąm tu Twoich zdjęć, ale czytając o problemach z doborem ciuchów spodziewałam się conajmniej 2,2 m wzrostu;) i jak nie lubię tych koników to wyglądasz w nich bardzo ladnie. Mimi błagam, nie dopinaj tych sztucznych włosów w takich wyglądasz po prostu bardzo ladnie, świeżo i w sam raz na swój wiek, plus dają się ładnie natapirowac i nawet te znienawidzone przeze mnie kokardy wyglądają spox. Kaori, to ta spódniczka z bodylajna? Jak tak, to chyba zaczne interesować się ubraniami od nich ale po tym jak ktoś je kupi, bo na stronie była do bólu nieciekawa, a na Tobie wygląda bardzo ladnie. Dobre zestawienie koszulki i koszuli czy tam tego czegoś z wierzchu.
Za to Ithil wygrała wszechświat świetna kompozycja, śliczny płaszcz, uroczy toczek, o sukience się nie wypowiadam nawet. Najbardziej podobają mi się włosy, ysz, gdyby na moich trzymały się takie loki, świat byłby piekniejszy:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 09, 2011, 09:30:10 » |
|
Kaori, to ta spódniczka z bodylajna? Jak tak, to chyba zaczne interesować się ubraniami od nich ale po tym jak ktoś je kupi, bo na stronie była do bólu nieciekawa, a na Tobie wygląda bardzo ladnie. Dobre zestawienie koszulki i koszuli czy tam tego czegoś z wierzchu.
yes, to ta  i dziękuję ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 09, 2011, 09:31:51 » |
|
Ithil jest moja faworytką. Definitywnie. <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 09, 2011, 09:49:01 » |
|
Toshiko. Może być. Trochę nudno, ale poprawnie. Kaori. No baleriny mi się niezbyt podobają, chociaż jako nie-lolicia stylizacja, w moim odczuciu fajniej by wypadło. Mimi. Uroczo. Fajna fryzura i halka mutant <3 Nawet moja sistra stwierdziła, że ślicznie  ) Ithil. O! Niezła klasa. Naprawdę brawa i owacje na stojąco.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintochan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 09, 2011, 09:55:13 » |
|
Uroczo wyglądałyście^^ Najbardziej podoba mi się Mimi i Kaori 
|
|
|
|
|
|
looser.
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 09, 2011, 09:58:42 » |
|
Kaori fajnie casualowo jestem na tak  Toshiko zupełny brak zastrzeżań wyglądasz ładnie i klasycznie Ithil - kolejne owacje na stojąco  bijesz wszystkich  Mimi halka jest nie wyważona i podnosi ci spódnice za bardzo do góry (szczególnie z tyłu) ma duży puff na biodrach i nagle opada. ale ładnie i poprawne zestawienie wiec jest w porządku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 09, 2011, 10:18:43 » |
|
Kaori. No baleriny mi się niezbyt podobają, chociaż jako nie-lolicia stylizacja, w moim odczuciu fajniej by wypadło.
no bo to była w gruncie rzeczy nie-lolicia stylizacja ;d o, taka bardziej lolita inspired. dziękuję wszystkim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 09, 2011, 11:01:38 » |
|
Jeśli nie podobają wam się przerobione zdjęcia to zaraz za linkuje świeże, a co do halki, ma właśnie tak kształt jaki mi się podoba  I dzięki za miłe słowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 09, 2011, 12:09:53 » |
|
sry za post pod postem ale za linkowałam zdjęcia bez filtrów ;3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 09, 2011, 12:35:51 » |
|
Wszystkie wyglądacie bardzo fajnie (tylko Mimi, halka ma strasznie dziwny kształt).
Ithil, Moitie świetnie do Ciebie pasuje, ubrania dobierasz z wielkim wyczuciem, ale właśnie tego się po Tobie spodziewałam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 09, 2011, 12:51:24 » |
|
ciężko mi się zdecydować, kto jest moją faworytką... waham się pomiędzy Ithil a Mimi, bo obie wyglądają świetnie. macie cudne fryzury, a stylizacje naprawdę ładne. Mimi i Kaori, jesteście prześliczne <33 aż miło się na Was patrzy. u Kaori również zauważyłam ładny makijaż, aczkolwiek wygląda bardzo naturalnie, co idzie zdecydowanie na plus do takiej stylizacji! Toshiko natomiast ma bardzo ładną sukienkę, pasuje Ci. mimo tych czerni wyglądasz bardzo promiennie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Candy
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 09, 2011, 02:25:01 » |
|
No to po kolei !
Mimi- Śliczna koszula i buciki, wyglądasz uroczo! C: Brakuje mi tylko torby. I już się cieszę na moją świąteczną halkę! Hahaha<3!
Kaori- bardzo nie lubię normalnych bucików do loli i koszula trochę nie teges, ale wszystko ładnie dobrane C:!
Toshiko- bardzo spoko. Tylko czy mi się zdaje czy spódnica jest brązowa? C:
Ithil- mega mega mega! <3 Cudowna kiecka i stylizacja! Tylko jedno, uśmiechnij się ! C:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|