|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 02, 2011, 08:41:25 » |
|
sklep z misiami jest boski <3 co do strojów nie mam nic do zarzucenia bardzo ładnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 02, 2011, 08:42:54 » |
|
Też go uwielbiam, chociaż cena miśka wielkości mniej więcej 50cm wynosi tyle, ile np spódniczka brando. Dziękuję <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 02, 2011, 08:46:06 » |
|
Aaa <3 Brakowało mi takich zdjęć. Bardzo typowy sweet, ale ja od kilku miesięcy mam do niego straszną słabość *-* Podoba mi się ostatnie miejsce. Idealne na takie spotkania, no i nieźle się tak wpasowałyście (te różowe krzesła~). Kocham tea party shoes. No i cieszę się, że nareszcie mogę przyjrzeć się Dreamy Dollhouse, bo zdjęcia, które widziałam, były albo prześwietlone, albo strasznie jasne == Szkoda, że nie było was więcej, to byłoby więcej do oglądania ;> btw. co jest nie tak z sukienką Candy na pierwszym zdjęciu o.ó? Tyle halki jej widać, że pomyślałam, że ta sukienka jest na nią za mała.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mintochan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 02, 2011, 08:48:05 » |
|
Jejku, jakie urocze! Wyglądacie jak słodziutkie laleczki w domku dla lalek<3!
|
|
|
|
|
|
looser.
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 02, 2011, 08:49:46 » |
|
Może błysnę ignorancją, ale, powiedz mi Asu, masz na sobie oryginał czy replikę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 02, 2011, 08:52:03 » |
|
Sukienka candy jest ok, problem to moja halka, która jest bardziej do gothic lub do classic i jest a-line, dlatego wystaje -_- Co candy ja podciągnęła to ona się zsuwała i stąd często pojawiają się zdjęcia z halką, niestety </3 A na widok krzeseł strasznie się ucieszyłyśmy, bo ogółem pójście do tej ciastkarni polegało na tym, że "ej, potrzebuję babeczek, gdzie można kupić?" "nie wiem, może w centrum handlowym?" "podobno jest na deptaku" "to idziemy!" i tak oto z miejsca poszłyśmy po babeczki nie wiedząc nawet, czy taki sklep istnieje, bo słyszałyśmy o nim tylko z opowiadań 8D
Dziękuję ^^
Oryginał, replika jest dla mnie za wyblakła i chyba nie ma lawendowej repliki (choć moja lawendowa kiecka przy lawendowej kiecce candy wygląda bardziej jak różowa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 02, 2011, 08:57:40 » |
|
Pytam, bo myślałam, że skoro jest dłuższa to jest repliką. Duzo ładniej układa się niz sukienka Candy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 02, 2011, 08:59:58 » |
|
Nie, to po prostu ja jestem, hmn, krótka. Mimo wszystko jestem niższa niż Candy. Moja halka była bell a Candy a-line, bo i sukienka candy ma inny krój, a że ta ciamajda zapomniała swojej halki, użyczyłam jej jakąkolwiek swoją, która była niestety za długa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 02, 2011, 09:06:47 » |
|
*o* na ostatnim niemalże bym nie pisnęła z zachwytu, uwielbiam takie zdjęcia! wyglądacie cudownie, jak wyjęte z obrazka. sweet lolita powinna wyglądać dokładnie tak jak Wy się tu prezentujecie  i kurczę, naprawdę mam straszną ochotę na meeta z Wami, ten sklep z babeczkami jeszcze bardziej zachęca ~~! 11/10 ode mnie >DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 02, 2011, 09:07:54 » |
|
Dzięki Maririn! 8D To przyjeżdżaj na wiosnę albo w wakacje to zrobimy meeta <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 02, 2011, 09:09:07 » |
|
Haha, ja też chętnie wskoczyłabym w sweet i przyjechała, ale troszku daleko mam ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 02, 2011, 09:09:19 » |
|
Super. Jest tak słooodko, że się rozpływam. Razem wyglądacie tak uroczo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 02, 2011, 09:10:44 » |
|
może mi się uda przyjechać na magnificon, więc jeżeli to Cię raduje, tam możemy się spotkać<3
Dziękuję, Anqu <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 02, 2011, 09:12:48 » |
|
Ta super-jasna blond peruka przy takim oświetleniu wygląda bardzo sztucznie, a przez to niekorzystnie i wystająca halka też średniawo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|