|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 26, 2011, 07:30:42 » |
|
Wyglądasz przesłodko. I uwielbiam zdjęcie z pączkiem. No i ta korona <333
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 26, 2011, 07:32:25 » |
|
Fajnie wyglądacie  Najbardziej podoba mi się twoja peruka, buty i niebieska bluzka tej koleżanki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 26, 2011, 07:46:12 » |
|
aa, przecudownie wyglądacie! naprawdę słodko to wyszło ^^ Twoja peruka jest śliczna. i obie macie takie sympatycznie wyglądające twarze~ po prostu aż uśmiech mi się maluje na twarzy, jak na to patrzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 26, 2011, 07:49:33 » |
|
wszystko ładnie ale znów brzydko obcięta grzywka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 26, 2011, 07:56:20 » |
|
wszystko ładnie ale znów brzydko obcięta grzywka Jest naprawdę dobrze jednak kucyki i korona ciągle ciągnęły ją do tylu.... starałam się ._.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 26, 2011, 07:57:12 » |
|
A twoja koleżanka ma peruke czy to jej włosy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 26, 2011, 08:04:24 » |
|
wszystko ładnie ale znów brzydko obcięta grzywka Jest naprawdę dobrze jednak kucyki i korona ciągle ciągnęły ją do tylu.... starałam się ._. dlatego kucyki warto przypiąć nie tylko do wiga, ale także do naturalnych włosów, a wtedy powinny się trzymać. chyba, że właśnie tak zrobiłaś, to nie wiem.. ><
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 26, 2011, 08:07:04 » |
|
aaa jak słodziuutko <33 bardzobardzo mi się podoba ^__^ Snow , śliczną masz sukienkę *q*
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 27, 2011, 12:07:51 » |
|
Aa, nie widzę dobrze printu na twojej kiecce, a szkoda .__. Też mi się podoba! Najbardziej ponczuś, ostatnia historia z misiem. A twoja koleżanka jest tutaj taka alicjowa... strasznie mi się to podoba : D Mi tylko przeszkadza korona. Moim zdaniem lepszy byłby headbow. Ogólnie nie jestem przekonana co do takich dodatków, no ale to moje zdanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 27, 2011, 09:07:37 » |
|
misio rządzi zacnie, ino nieco prześwieltone te fotencje przez co mało co widać ze stylizacji ps łączę się całym sercem w ramach problemów z prześwieltonymi fotami
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 27, 2011, 09:57:15 » |
|
wszystko ładnie ale znów brzydko obcięta grzywka Jest naprawdę dobrze jednak kucyki i korona ciągle ciągnęły ją do tylu.... starałam się ._. Nie chodzi nawet o to że jest za krótka ale o to że jest z jednej strony dłuższa (tak jak i ta co ma twoja koleżanka) i ma schody XD było dać pare złotych i iść do fryzjera >,<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 27, 2011, 10:58:43 » |
|
Obydwie stylizacje bardzo mi się podobają jednak muszę zgodzić się co do peruki, dziwna jest ta grzywka, peruka za bardzo przez nią się odcina i na pierwszy rzut oka już widać że to peruka, a nie naturalne włosy... Za to myślałam że włosy od koleżanki są naturalne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 27, 2011, 11:19:41 » |
|
wszystko ładnie ale znów brzydko obcięta grzywka Jest naprawdę dobrze jednak kucyki i korona ciągle ciągnęły ją do tylu.... starałam się ._. Nie chodzi nawet o to że jest za krótka ale o to że jest z jednej strony dłuższa (tak jak i ta co ma twoja koleżanka) i ma schody XD było dać pare złotych i iść do fryzjera >,< Trudno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 27, 2011, 11:26:30 » |
|
oj nie obrażaj się od razu  tylko szkoda peruki tak na prawdę, bo skoro za pierwszym razem kszywo poszło to drugiej bym się bała obcinać na twoim miejscu bo w końcu peruka nie odroście ^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|