|
Lola
|
 |
« : Wrzesień 08, 2011, 03:43:16 » |
|
Pomyślałam, że przydałby się wątek, w którym mogłybyśmy wstawiać zdjęcia lolicich rzeczy, które sobie zamówiłyśmy/kupiłyśmy. Wiem, że każdemu sprawia ogromną radość, gdy sobie zamówi kolejną rzecz do swojej loli garderoby i chętnie pochwaliłby się komuś, kto też siedzi w tym temacie  co wy na to?  Jeżeli panie adminki uznają, że to nie jest odpowiedni dział, to proszę o zmoderowanie go, ale sądziłam, że przydałoby się coś takiego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 08, 2011, 03:47:41 » |
|
W sumie jest "Co dzis kupilam", ale dobrze bedzie jak bedzie temat tylko na loli rzeczy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 10, 2011, 06:44:08 » |
|
To ja pozwolę sobie zacząć  Miałam iść do Closet Child po upatrzoną sukienkę z Baby. Zamiast tego poszłam do Atelier Pierrot i kupiłam spódnicę za 2 razy więcej _^_  Była to jedna z pozycji na mojej wishliście, więc niczego nie żałuję ;P
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 10, 2011, 07:56:41 » |
|
Piękna! Takie połączenie czerni i bieli to lubię 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 10, 2011, 08:09:46 » |
|
łooo! bardzo piękna! mi też takie połączenie wydaje się wyjątkowo intrygujące. No i gratuluję zrealizowania pozycji z wish listy!
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 10, 2011, 08:25:02 » |
|
piękna bardzo w twoim stylu ^__^"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 10, 2011, 08:50:10 » |
|
paski <3 boska!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 10, 2011, 09:00:55 » |
|
osobiście nie gustuję w goth loli, ale ta spódnica jest wyjątkowo ładna <3 (jak ją widzę to kusi mnie, żeby poeksperymentować z szyciem takiego cuda ^_^ w innej kolorystyce)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 10, 2011, 10:04:20 » |
|
moja dream kieca *_________* zazdrość na maksa!!
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 11, 2011, 10:39:25 » |
|
Kieca jest bombowa, ale zdanie "Mialam isc do Closet Child po kiece z Baby, ale poszlam do Atelier Pierrot" kompletnie rozbroilo mnie ; D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 12, 2011, 02:09:02 » |
|
piękna bardzo w twoim stylu ^__^"
Bardzo miło mi to słyszeć, bo ostatnio przeżywam kryzys tożsamości modowej XD Tzn mam wrażenie, że ja nie mam żadnego stylu, tylko każdy strój jest z innej bajki... Do tego coraz bardziej podoba mi się i gyaru, i mori girl...
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 12, 2011, 02:36:33 » |
|
Tzn mam wrażenie, że ja nie mam żadnego stylu, tylko każdy strój jest z innej bajki...
ja mam dokładnie to samo wrażenie i powiem Ci, że nie widzę w tym absolutnie nic złego! ubieramy się tak jak mamy ochotę w danym momencie i nic nas nie ogranicza oprócz wyobraźni, to jest super 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 12, 2011, 04:17:39 » |
|
zakochałam się w tej spódnicy *_* piękna!
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 12, 2011, 05:03:15 » |
|
*__* umieram z zazdrości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 12, 2011, 08:02:16 » |
|
4 piękne sukienusie z bodyline ^^  a dokładniej:  róż  róż  czerwień  róż Ta ostatnia wydawała mi się wcześniej nie za piękna, nie wiem czemu kupiłam, ale na żywo jest najpiękniejsza z nich wszystkich *__*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|