Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Paypal ss :3

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: paypal ss :3  (Przeczytany 904 razy)
Kaha
Hero Member

dawniej LadyDarkness

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Wrzesień 07, 2011, 11:15:39 »

Kupiłyście Chińczyka na ebayu?
regularnie u niego kupując zdobyłyśmy zaufanie, a później narodziła się piękna miłość i Chińczyk jest przyobiecan na męża mej współlokatorce. więc w zasadzie tak^^

A małe Tajki pewno też są

"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości."
Sarah Kane
miwako
Hero Member

Superstar

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #16 : Wrzesień 07, 2011, 11:17:09 »

Oj ale ile trzeba było by wydawać pieniążka na jego wyżywienie bo inaczej by szybko padł, bez sensu.

blondzilla
Hero Member

new edition of la lola

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 08, 2011, 01:10:45 »

też nie dawno założyłam pp, ale nie jestem na tyle obcykana, by ryzykować. ale to już nie na temat ... jeśli mała mi-mi ma ochotę i odwagę, to nie widzę problemu.
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #18 : Wrzesień 08, 2011, 08:45:23 »

mówiąc szczerze według mnie takiej zabawy z pieniędzmi nie powinno się zaczynać gdy nie zdobędzie się zaufania ludzi, to zababwa z większymi kwotami i sądzę że osoba powinna być pełnoletnia bo sama za siebie odpowiada prawnie. Do tego nie rozumiesz strony bl, a czy zamawiałaś lub masz kontakt z jakimś ss z taobao że wiesz jak to ci pójdzie ? Lub zamawiałaś właśnie ze stron brando ?

Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #19 : Wrzesień 08, 2011, 08:58:35 »

mówiąc szczerze według mnie takiej zabawy z pieniędzmi nie powinno się zaczynać gdy nie zdobędzie się zaufania ludzi, to zababwa z większymi kwotami i sądzę że osoba powinna być pełnoletnia bo sama za siebie odpowiada prawnie

Na wizaż.pl jest wprowadzony fajny system- zamówienia mogą organizować tylko wybrane (chyba przez adminów) 'organizatorki'. To zaufane użytkowniczki z dużym stażem i doświadczeniem w zamawianiu produktów danej kategorii (są organizatorki od minerałów, perfum, butów...).
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #20 : Wrzesień 08, 2011, 09:27:04 »

i w sumie to ma sens ,  ktoś ma doświadczenie wiec można mu zaufać ^^

KawaiiNekoMimi
Hero Member

Mów mi Mimi <3

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 08, 2011, 09:04:07 »

Tu was zagnę - nie mogłam połapać się w bodylinie bo jestem ślepa i nie widziałam przycisku check out, a co co reszty może w loli środowisku jestem nowa no ale jako scene tez często zamawiało się rzeczy bo w pl np poziomych pasemek czy scene biżuterii nie ma. Na loli świat się nie kończy, przykro mi.

Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 08, 2011, 09:08:40 »

mimi to proponuj ss na stronach scene a nie loli Cheesy może tam masz uznanie ale tu jak narazie jesteś żółtodziób nie kupowałaś w loli sklepach a oferujesz właśnie to  , loli to też nie pasemka za 100 zł ale kiece po tysiąc nawet pokupuj dla siebie najpierw a potem oferuj innym  Smiley

xXasukaxchanXx
Hero Member

God hates Your outfit!

« Odpowiedz #23 : Wrzesień 08, 2011, 09:11:30 »

aha?
Ale z tego, co mi wiadomo to jest lolicie forum i dając ogłoszenie o swoim ss tutaj myślałam, że chodzi Ci o zamawianie lolicich rzeczy z BL, AP, BtSSB, IW czy innych, najwyraźniej się myliłam, smuteczek.
No i tak btw, jak dla mnie i w większości sklepów w miastach można znaleźć biżuterię pasującą do scene, wystarczy tylko dobrze poszukać, a jak się komuś nie chce, to niech nie narzeka i nie mówi, że NIE MA. Niejednokrotnie spotkałam się z biżuterią, która identycznie wyglądała jak te, którą noszą Scene. A poziome pasemka można zrobić nawet samemu. I nie mówię tu o farbowaniu swoich włosów Wink

Sorry za offtop.

Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 08, 2011, 09:34:00 »

Użerałam się kiedyś z DHL, celnikami, pisaniem odwołań do pokrętnych regulaminów, kurierem nie przestrzegającym umowy (miałam mały cyrk z paczką Miaki przez własną literówkę i niekompetencję dostawcy- do dziś nie dostałam ani jednego maila z wyjaśnieniem od firmy...), paczką przetrzymaną grubo ponad miesiąc na chińskim lotnisku... I wiele, wiele innych Cheesy

Serio, pozamawiaj najpierw więcej dla siebie, zdobądź doświadczenie w starciach z polskimi celnikami itd. Pomaganie ludziom to fajna rzecz Wink Ale tylko wtedy gdy się na tym naprawdę znasz.

Ja po traumatycznych przejściach już nie chcę organizować group orderów ;p

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!