Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Calineczka, potok i górska Heidi

Strony: [1] 2
  Drukuj  
Autor Wątek: Calineczka, potok i górska Heidi  (Przeczytany 1003 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
xevildollx
Jr. Member
**

##Alice on Acid##

Zobacz profil WWW
« : Wrzesień 07, 2011, 09:56:08 »

...bo w spódnicy łatwiej hasać po górach niż w spodniach. A babcia bała się, że wiatr mnie przez pantalony i przez halkę porwie xD Niektóre zdjęcia z Przesieki a inne ze Śnieżki.

A to zdjęcia ze sesji, robione przez Monikę Homan, wszystkie prawa autorskie dla niej.

« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2011, 10:01:26 wysłane przez xevildollx » Zapisane

Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 07, 2011, 10:20:32 »

Stanowcze nie dla headdressu. Sprawia wrażenie jakbyś miała zawiązaną chustkę na głowie zamiast niego. Masz dużo gęstych włosów, mogłabyś, jeśli juz koniecznie headdress spróbować czegoś mniejszego i mniej falbaniastego. Granatowa spódniczka sama w sobie ładna (to ta od Sariel?) ale chyba nie do końca loli sprawdza się w gorach, bo sama spódnica i headdress to niestety jeszcze nie loli. Spódniczka z drugiego zestawu ładniej leży (jak się nie myle to ta od LDG, tak?) Ale tez nie wydaje mi się jakoś wdzięcznym pomysłem na spacerek po górach, bardzo natomiast podobają mi się Twoje buty, choć do loli ni w ząb - gdzie je kupiłaś?

Świetny żakiecik z sesji, bardzo mi się podoba i nawet pasuje do loli, fajnie podkreśla różnicę między talia a puffem. Tylko znów ten headdress;<
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2011, 10:26:57 wysłane przez Tovah » Zapisane
Kaha
Hero Member

dawniej LadyDarkness

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 07, 2011, 10:29:28 »

Mi się górskie zdjęcia średnio podobają i myślę, że było Ci średnio wygodnie tak naprawdę. Ale podoba mi się bardzo pierwsza spódniczka. Fajne też są zdjęcia znad górskiego potoczku.
I też jestem na nie dla tego headdressu.
Sprawia wrażenie jakbyś miała zawiązaną chustkę na głowie zamiast niego.

dokładnie z tego powodu.

A sesja bardzo mi się podoba. Szczególnie zdjęcie, gdzie "prostujesz" loczka. No i z kotkiem też. Moja pedalska dusza nie może przejść obojętnie obok małego zwierzątka^^

"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości."
Sarah Kane
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 07, 2011, 10:37:25 »

ha czekałam na loli w górach i się doczekałam, brawa dla ciebie Grin
zdjęcie na kamieniu bardzo sympatyczne:D

druga stylizacja ładna, headdress mi nie przeszkadza
Orlaith
Sr. Member

Hamster of disaster

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 07, 2011, 11:47:27 »

Bardziej niż headdress przeszkadza mi grzywka... imo stanowczo za długa, w loli dobrze wyglądają podkreślone, duże oczy, a tu przez grzywę w ogóle nie ma oczu.

Widmo ukazało się Marysi.
rosehime
Gość
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 07, 2011, 12:26:24 »

Buty mi się kompletnie nie podobają ale rozumiem, że chciałaś mieć wygodne buty do spacerów/wspinaczek.
Jeśli chodzi o grzywke to zgadzam się z Orlaith, że jest za długa.
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 07, 2011, 01:15:21 »

jak dla mnie to jest spoko wykorzystanie lolicich spódniczek do casuala, zabawnie Smiley tylko no właśnie, headdress :x

zgadzam się z Tovah co do czarno białej sesji, żakiet mistrz! Smiley

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
xevildollx
Jr. Member
**

##Alice on Acid##

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 07, 2011, 01:21:16 »

Eh, też mnie wkurzała już ta grzywka. Teraz mam krótszą i mi lepiej. Byłam za leniwa by podciąć. No może nie jestem do końca loli w górach, ale trudno byłoby mi wspinać się tak po skałach. A wygodnie było bardzo ^^ Dużo wygodniej niż w spodniach. Kocham te buty, są przewygodne do chodzenia po górach i skakania po kamieniach i głazach (wiem, że niebezpiecznie i stopy potem bolą, ale co tam xD) no i wyglądają jak takie buciki "Heidi" (bo musicie wiedzieć, że poza zboczeniem "lolicim" mam jeszcze "folkowe" zboczenie ^^') i może w sumie bardziej rustykalnie niż lolicio wyszłam. A żakiecik jest wygodny, kupiłam go w Orsay'u, fajne czasem tam rzeczy mają. A woda w Podgórnej nie była aż taka zimna, prawie 10 stopni miała, ale wlazłam tam już w samej halce. Ja tam lubię takie "oldschoolowe" headdressy x_x /shot.

Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 07, 2011, 02:32:57 »

Mi się headdress nie podoba niestety ^^"" Ale tylko on. Reszta super.
A za zdjecia w górskiej scenerii masz ogromnego +. Lubię oglądać taką "lolitę w akcji" - to ciekawsze niż typowa sesja.
Lladia
Hero Member

InMyDreamsInAPictureBook

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 07, 2011, 04:44:32 »

Wow lolita w górach^^ Super^^ Też tak chcę <333

Nikorin
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 07, 2011, 05:19:23 »

hehe lolita w górach..cos takiego widzę po raz pierwszy, alee... ten headdress po prostu ci nie pasuje... Tongue

co do zdjęć z sesji ładne, ale znowu ten headdress i przydługa grzywka Tongue i za mało dodatkóóów~, w ogóle jakoś tak mi to wszystko mało lolicio wygląda....niestety.. Tongue
sorrowmadeu
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 07, 2011, 05:54:54 »

Jestem zauroczona kształtem Twojej szczęki. <3
MurasakiUsagi
Sr. Member

"if you dream it you can do it"

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 07, 2011, 07:14:47 »

Podoba mi się cała stylizacja w ciemniejszej spódniczce - nawet headdress mi nie przeszkadza, biała w samej halce też cudna:) I te widok... piękne...
W stylizacji z różową spódniczką buty i headdres już się gryzą i nie lubią

Candy
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 07, 2011, 07:55:55 »

Mi się podoba tylko ostatnia stylizacja. Reszta jest bardzo słaba. A takich headdressów to jakoś nie trawię, niektóre wyglądają uroczo ale ten się gryzie i nie pasuje do całości. A szkoda... Boli mnie brak koszuli przy różowej spódniczce. Ap przez ten headdress w granatowej spódnicy wyglądasz trochę jak babuleńka. :CC Ale ostatnia fajniutka bardzo<3

Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 07, 2011, 08:22:06 »

Heidi w temacie i już myślałam że to od Boro Tongue

Żakiecik świetny, widziałam go już w Orsayu i czaję się na niego niestety na razie na nic mnie nie stać Sad
Co do reszty w sumie zgadzam się z większością, headdress nie, kiecki całkiem fajne, ogólnie jako casual podoba mi się .

Strony: [1] 2
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!