|
rosehime
Gość
|
 |
« : Sierpień 27, 2011, 04:25:01 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 08:27:36 wysłane przez rosehime »
|
|
|
|
|
|
|
|
Candy
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 27, 2011, 04:38:24 » |
|
Lil Mama powinna dostać w dupę za obie 'stylizacje' ach ten wystający staniczek<3 Lady Gaga wypadła całkiem ładnie zwłaszcza w białej kiece, ale gdzieś czytałam że miała gangurowy make-up :C A Katy to sama nie wiem nic tam nie widać. XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 27, 2011, 04:41:00 » |
|
mi się widzi tylko gaga w czerwieni , katy perry ale co ona ma na głowie XD a 3 pierwsze to koszmarki jak dla mnie XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 27, 2011, 05:30:31 » |
|
Lil Mama w czerwonej kiecce wygląda imo fajnie ;p Nikt nie powiedział, że loli ciuchy można nosić tylko w loli stylizacjach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 27, 2011, 05:32:10 » |
|
ta lil mama w AP ze sportowym stanikiem wyglada fajnie  w ogole ciezko mi sie odniesc do tych stylizacji jako do stricte lolicich, bo takimi nie sa. po prostu kupily dane ciuchy z danego sklepu i to wszystko (albo wypozyczyly, kto wie) i je w jakis sposob skontrastowaly, gorzej lub lepiej. gaga tez ladnie 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 28, 2011, 01:42:41 » |
|
No nikt nie mówi, że to lolicie stylizacje. Ale lolicie ciuchy definitywnie.
Fajny temat. Zna ktoś jakieś jeszcze? Pamiętam jakaś emo-rockowa piosenkarka miała teledysk z dollfie i w loliciej sukience?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ichigo666
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 28, 2011, 02:27:52 » |
|
ym ...Kerli ? chyba tak się pisze jej imię ^^"
|
|
|
|
|
|
~.~ ...
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 28, 2011, 03:52:31 » |
|
Wokalistka Paramore wystąpiła w teledysku w sukience z Bodyline, o ile dobrze pamiętam. Kerli miała po prostu sukienkę z halką, ale nie była to nawet stricte lolicia sukienka, a co dopiero mówić o stylizacji. Teledysk "Fast Car" Namie Amuro też nie jest do końca lolici, ale inspiracje są widoczne. http://www.tudou.com/programs/view/yYlv6zHryao/
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 28, 2011, 08:28:11 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 28, 2011, 08:57:18 wysłane przez rosehime »
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 28, 2011, 04:13:01 » |
|
Lil Mama we Fruit Parlour - super! Nie lolicio, ale fajnie. Na Lady Gagę złego słowa nie powiem. A Hayley... która to sukienka z BL, bo nie kojarzę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 28, 2011, 04:16:09 » |
|
Lil Mama to jak dla mnie kompletna porażka... Po prostu moje oczy nie mogą znieść widoku ślicznych loli ubranek w takiej kombinacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 28, 2011, 10:25:30 » |
|
Lil Mama w wersji lolicia bluzka+jeansy wypaliła mi oczy ;_; W tym zestawieniu chyba najlepiej wypada Katy Perry. Chociaż ten mini kapelusik psuje cały efekt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 28, 2011, 10:30:13 » |
|
Lil Mama to jak dla mnie kompletna porażka... Po prostu moje oczy nie mogą znieść widoku ślicznych loli ubranek w takiej kombinacji. Zrobię małego offtopa, ale prawie to samo powiedziała moja koleżanka na temat oxfordów w classic loli stylizacji ("nie mogę patrzeć na moje ulubione buty w takim zestawie rodem z babcinej szafy") ;p Osobiście uważam, że 'porażka' to za mocne słowo. Ale ja pochwalam używanie loli ciuchów w stylizacjach trzymających się kupy, niekoniecznie lolicich; styl sam w sobie stał się dla mnie zbyt wtórny i dziecinny  Elphie- ten print nie miał chyba nazwy, kiecki z nim były w ofercie ok. 2 lata temu. Mary- wydaje mi się, że to kapelusik z zestawu AP, ale nie jestem pewna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 28, 2011, 11:04:59 » |
|
Lil mi się zupełnie nie podoba. :c Nie, że musi być tru itp., ale moim zdaniem ta koszula zupełnie jej nie pasuje do tych spodni. Gaga w czerwieni mi się podoba nawet(bo w bieli z lekka kiczowato moim zdaniem), Katy ładniej byłoby bez kapelusza. Kiedyś w którejś mangowej gazecie(chyba) pokazywali jakieś gwiazdy w loli ciuszkach, i o ile to nie była własnie lil, to często sweet koszule są łączone z jeansami. :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 28, 2011, 11:07:11 » |
|
Kapelusz jest z AP, z tej samej serii, jaką kieckę ma na sobie Katy, czyli Jewelry Jelly. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|