|
miwako
|
 |
« : Sierpień 20, 2011, 04:42:46 » |
|
Wrzucam kilka zdjęć z mojego aparatu, na większości jest Martynka i ona ma zamiar wykorzystać je do własnych celów w swoim wątku  Mhroczna część:  I niewinna.. :3  Martynka <3  miwaki obrzarnięte i zgarbione:  miwaki zdobywcy  talent Martynki  Martynka, Emilia et moi  Martynka, Emilia i Ilona [znana także Klaudynkiem czy Tuethan] 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 20, 2011, 04:45:23 » |
|
Martynka - piękny coordinate. Miwako - bardzo fajny pomysł na milky-chan. Całkiem mi się podoba to zestawienie. A w słodkiej części kto siedzi? Bo jestem ciekawa 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2011, 04:57:16 wysłane przez Mary_neko »
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 20, 2011, 04:52:53 » |
|
W słodkiej części Inka i Candy ^^ Czekam na resztę fot, Miwak, wlep je potem do pierwszego posta, co? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GoddessOfDoom
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 20, 2011, 04:53:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Don't Dream it. Be it."
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 20, 2011, 04:57:59 » |
|
Sekcja zua i mroku mnie zachwyciła. Cuda <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 20, 2011, 04:58:56 » |
|
Ala, jak tak na nas patrzę to się zastanawiam czy my aby nie jestśmy słitaśni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 20, 2011, 05:00:42 » |
|
Trójka moich ulubieńców na jednym zdjęciu *pierdyliard serduszek* oklaski dla fotografa! Edit. Bosz, Lamieta pokazuje majty <3
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2011, 05:04:20 wysłane przez Tovah »
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 20, 2011, 05:05:31 » |
|
nie wiem czy robić osobny wątek, chyba wrzucę parę tych co mi się podobają tutaj po prostu  ale w ogóle jakie super grupowe <3 szkoda że byłam w łazience wtedy 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 20, 2011, 05:10:08 » |
|
Trójka moich ulubieńców na jednym zdjęciu *pierdyliard serduszek* oklaski dla fotografa! THIS
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
GoddessOfDoom
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 20, 2011, 05:10:43 » |
|
jesteśmy tak słitaśni, że zaraz porzygam się tęczą i odlecę na nyan catcie <3 następnym razem nie ma bata, nie ważne, że gorąco mhrok musi pozostać mhokiem i żadny przejaw "nie czerni" nie będzie tolerowany. Wtedy nie będziemy słitaśni i w końcu będzie jakiś kontrast z częścią niewinną i słodką 
|
|
|
|
|
|
"Don't Dream it. Be it."
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 20, 2011, 05:32:44 » |
|
w ogóle laski, sorry że tak jakoś nam się nie udało Was rozkręcić, my się znamy od dawna, wiadomo że zawsze to łatwiej wtedy... ja jestem pod wrażeniem ubrania Candy (nigdy nie widziałam chyba wiga na żywo wcześniej, ale shame :X ) i w ogóle waszych puffów *__*
na moje foty by miwak to sobie założę osobny wątek w galerii, żeby tu nie spamować (mój Boże, będziecie mnie dość niedługo xDD").
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 20, 2011, 05:36:17 » |
|
Trójka moich ulubieńców na jednym zdjęciu *pierdyliard serduszek* oklaski dla fotografa! THIS Kłaniam się nisko :3 I w ogóle jestem zuem :< Gorszyłam niewinne istoty i ogłuszałam wszystkich :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 20, 2011, 05:44:02 » |
|
w ogóle waszych puffów *__*
Moja halka spędziła trochę czasu w worze (  ) więc jej się trochę klapło. Ale była silna! : D I w ogóle jestem zuem :< Gorszyłam niewinne istoty i ogłuszałam wszystkich :<
Nie, Twój śmiech rządzi. 8D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
XiaoNuhai
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 20, 2011, 08:01:43 » |
|
Candy wygląda perfekcyjnie, chociaż bawią mnie te przyduże butki :3, ale ogółem mega
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|