Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Lamiettowej fotosesja w elluinowej kiecce, full profeszional

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  
Autor Wątek: Lamiettowej fotosesja w elluinowej kiecce, full profeszional  (Przeczytany 1240 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« : Sierpień 19, 2011, 01:47:02 »

Dobra, tak jak w tytule: sesja w sukience którą kupiłam jakiś czas temu od Elluin Smiley
Baaaaaaardzo długo myślałam jakby tu ją ugryźć, w końcu doszłam do wniosku że nie ma sensu, bo sama w sobie jest wystarczająco śliczna.
Udało mi się też dorwać fotografa z dobrym aparatem (faceta przyjaciółki swoją drogą, z którym mam nadzieję jeszcze coś zrobię, bo wyszło mu to całkiem nieźle).
Niestety (albo i stety) grubo ponad połowa tych zdjęć to ujęcia mojej twarzy, wiele fotek też się powtarzało i nie wiedziałam które wybrać Tongue pozwolę sobie zatem zarzucić linkiem do albumu na photobuckecie żeby nie spamować za mocno (tam i tak jest spora selekcja materiału):  http://s43.photobucket.com/albums/e365/lamiette/fotoseszyn18-08-2011/

A tutaj te co fajniejsze foty moim zdaniem:

i moja absolutnie ulubiona:

Hmm, w sumie to gram jedną miną mam wrażenie Tongue no nic, mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej Smiley

Enjoy!

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Sierpień 19, 2011, 01:54:46 »

mi elementy oddzielnie się bardzo podobają i choć nawet tworzą pewną całość to nie do końca pasują do siebie ładnie ci też w czerwieni ^^

elluin
Global Moderator
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Sierpień 19, 2011, 01:57:15 »

♥ Łał, ale chudo w niej wyglądasz!
Zawsze bardzo mnie cieszy gdy widzę ludzi w moich ubraniach, także dziękuję jeszcze raz za przygarnięcie i ładne wygladanie w niej ^^

I zdjęcia też bardzo ładne, wszystko dokładnie widać.

miwako
Hero Member

Superstar

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Sierpień 19, 2011, 01:58:42 »

Martynce zamroziło buzię, weź ją napraw :<

lamiette
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Sierpień 19, 2011, 02:00:44 »

dziękuję Smiley

miwak:

lepiej? Tongue

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

miwako
Hero Member

Superstar

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Sierpień 19, 2011, 02:08:20 »

Martynka jednak zdrowa! ^________________________________^

A tak serio to zdjęcia całkiem zacne, chociaż sama stylizacja wg mnie średnio udana ;-;

lamiette
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Sierpień 19, 2011, 02:24:14 »

słucham zatem krytycznych uwag!

Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #7 : Sierpień 19, 2011, 02:31:01 »

według mnie stylizacja powinna trzymać się motywu kiecki,różyczki tu nie do końca pasują,no i coś dała bym pod spód sukienki,jakąś delikatną halkę bo dziwnie się układa i mało eksponuje print . no i jest dość uboga, żadnych dodatków prócz tych róż .

lamiette
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Sierpień 19, 2011, 02:37:53 »

haha, to goździki Cheesy

ok, przyjęłam do wiadomości! (tzn faktycznie może lepszy byłby owocowy motyw jakiś, albo o! wianek z jarzębiny Cheesy ).
jeśli chodzi o prostotę - zamierzona jest w stu procentach! po prostu chciałam tym razem położyć akcent na zdjęcia, niekoniecznie na sam strój... buu, w sumie to mi dziwnie teraz bo byłam zadowolona bardzo z tych zdjęciów :<

Miyoshi-chan
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Sierpień 19, 2011, 02:40:57 »

Piękne zdjęcia.A w sumie co do stylizacji to w sumie baaardzo mi się podoba

Spocząć jako bezimienna.
W sercu czuję pustkę
Ofelia
Hero Member

Rose witch

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #10 : Sierpień 19, 2011, 02:52:05 »

Lamiette zdjęcia są na prawde w porządku ^^ ale tak to bywa jeśli my nawet z czegoś zadowoleni to inni mogą to odebrać inaczej ^^'

Bilq
Sr. Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #11 : Sierpień 19, 2011, 02:59:24 »

Mi trochę brakuje biżuterii. Ale to zdjęcię jest absolutnie przeboskie! http://i43.photobucket.com/albums/e365/lamiette/fotoseszyn18-08-2011/DSC02912.jpg
lamiette
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Sierpień 19, 2011, 03:04:41 »

Lamiette zdjęcia są na prawde w porządku ^^ ale tak to bywa jeśli my nawet z czegoś zadowoleni to inni mogą to odebrać inaczej ^^'

skoro są w porządku to się cieszę Smiley) ( oprócz tego co napisała miwako i jest w tym święta racja, ale na photobuckecie mam więcej min Tongue ). głównie o to mi chodziło, bo mam już dosyć swojej niebieskiej ściany i samowyzwalacza >.<" następnym razem jak namówię Mateusza na foty, to będzie bardziej fashion ^^

Bilq, dziękuję Smiley w sumie jakby jakiś łańcuszek czy bransoletkę dodać to by nie było źle... *myśli o tym że ma wisiorek z truskawką, który został wykorzystany miliony razy do innych zestawów..*

Boromirka
Gość
« Odpowiedz #13 : Sierpień 19, 2011, 03:08:50 »

Nie mam pojęcia czemu, ale skojarzyłaś mi się z taką tatuażową Matką Boską.
Świetnie wygląda ten wianek plus czerwone usta plus wstawki na sukience. Ogólnie cacy miodzio.
lamiette
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Sierpień 19, 2011, 03:11:24 »

Nie mam pojęcia czemu, ale skojarzyłaś mi się z taką tatuażową Matką Boską.
Świetnie wygląda ten wianek plus czerwone usta plus wstawki na sukience. Ogólnie cacy miodzio.

<333

haha, a skojarzenie miałam jakieś takie podobne w sumie, nie wiem czy gdzieś tam na dysku nie mam foto jak robię taką natchnioną minę Tongue

w ogóle to stwierdzam że nie będę malować oczu (tutaj w ogóle nie mam pomalowanych) bo potem ciężko zmyć a i bez tego można jakoś wyglądać Tongue

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!