|
Hina
|
 |
« : Sierpień 17, 2011, 10:07:13 » |
|
znalazłam ostatnio sukienkę na taobao . no i zastanawiam się czy jej nie zamówić . : o co o niej sądzicie ? c: http://item.taobao.com/item.htm?id=7727870715aa , chodzi mi o kolor czarny~~
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2011, 10:09:56 wysłane przez Hina »
|
|
<3
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 17, 2011, 10:14:55 » |
|
Zwykła czarna sukienka. Nawet ładna. Jeśli chodzi o czarne sukienki, opłaca się mieć takie w szafie, bo można z nimi stworzyć wiele ciekawych stylizacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 17, 2011, 10:30:35 » |
|
ja bym miała wątpliwości, bo ten sklep ma straszny miszmasz w asortymencie a za tą, lub podobną cenę można już mieć coś pewniejszego z jakiejś wypróbowanej firmy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 17, 2011, 10:34:30 » |
|
i dlatego się właśnie zastanawiam , bo chciałam zamówić stamtąd violin bag , parasolkę i pantalony i rozglądałam się własnie za sukienkami , ze moze od razu wszystko kupic : o , wiec nie wiem czy sie oplaca
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 17, 2011, 10:37:37 » |
|
Wszystkiego na raz bym nie kupowała - cło! A twoje zamówienie jest trochę spore.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 17, 2011, 10:39:04 » |
|
wcale nie tak duże  puki nie ma butów bym się nie bała, jeśli kupujesz z taobao przez ss nie trzeba brać wszystkiego od jednego sprzedawcy, z tego co wiem to cena się nie zmienia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 17, 2011, 10:40:29 » |
|
za tylko te trzy rzeczy wychodzi około 100 zł XD no to z przesyłką około chyba 200...a z sukienką , to od razu halka i bluzka - to wtedy powyżej 300zł+przesylka cięższa : o .
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 17, 2011, 10:42:30 » |
|
wcale nie tak duże  puki nie ma butów bym się nie bała, jeśli kupujesz z taobao przez ss nie trzeba brać wszystkiego od jednego sprzedawcy, z tego co wiem to cena się nie zmienia  tzn ze jak bym wzieła od tego jednego spzedawcy te trzy rzeczy i od innego sukienke to wtedy za ss i tak place tyle samo ,tylko wysylka z taobao do ss podwojna, tak ?
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 17, 2011, 11:15:47 » |
|
Cena wysyłki z taobao do ss to zazwyczaj 30 yuanów przy mniejszych/lrzejszych rzeczach jest taniej. Także dochodzi ten koszt.
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 18, 2011, 10:21:37 » |
|
Śliczna sukienka  Różowa!!!!!!!  chce!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 22, 2011, 02:55:26 » |
|
Odświeżam wątek, bo mam pytanie odnośnie kiecek z taobao. Byłabym zainteresowana kupnem jakiejś kiecuni z welurowym printem lub coś na ten kształt. Znacie może wypróbowaną firmę, która ma w asortymencie tego typu sukienki? Chodzi mi o coś takiego: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|