|
kurenaisuiren
|
 |
« : Sierpień 15, 2011, 08:24:21 » |
|
Na początku chciałam podziękować wszystkim za bardzo miłe spotkanie. Mam nadzieję zobaczyć was wszystkich ponownie w grudniu  Zaczniemy od pojedynczych: KawaiiNekoMimi  Ofelia  Mary_neko  kurenaisuiren  przy dziwnej rzeźbie XDniebezpieczne ujęcie przy wodospadzie XDOfelia w wodzie ;PMimi w wodzie (ja się nie odważyłam wejść na te śliskie kamienie po raz drugi XD) sekcja sweet      making of (robione prawie z zaskoczenia XD) 1 2 3 4Reszta zdjęć zaraz pójdzie do zainteresowanych na pw.
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 15, 2011, 08:33:30 » |
|
No na pewno widzimy się w grudniu XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
parow_chan
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 15, 2011, 08:40:22 » |
|
Oesu, i kolejny meet na którym jest na kim oko zawiesić <3. Moja zdecydowaną faworytką jest Mimi :3 cud miód i orzeszki :3.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajia
Jr. Member

Tencza.
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 15, 2011, 08:43:14 » |
|
Wszystkie ślicznie wyglądałyście. *_____* Zakochałam się w Ofelii.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 15, 2011, 08:43:43 » |
|
Trzeba przyznać, że Mimi wyglądała naprawdę świetnie.. ii.. Mimi to Twoje naturalne włoski tak pofarbowałaś? świetnie wylądają!
i w końcu bardzo uśmiechnięta Ofelia na fotce XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 15, 2011, 08:46:38 » |
|
Zakochałam się w Ofelii.
miło ^^ szczerze mówiąc wątpiłam że komukolwiek się spodoba XD no i musze przyznać że strasznie mi się spodobała karuzelowa kieca kurenai <3 to dopiero różnica między kieca a repliką O.o i w końcu bardzo uśmiechnięta Ofelia na fotce XD
Jakoś Karmen uchwyciła ^^'postaram się częściej na przyszłość 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phantom
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 15, 2011, 08:48:27 » |
|
Mary_neko, jakaś Ty śliczna ;-;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 15, 2011, 08:49:57 » |
|
Mary_neko wyglądasz ślicznie, bardzo podoba mi się Twoja buzia, Twoje włosy, uśmiech ogólnie jakoś jesteś jedną z moich ulubionych fotografowanych dziewczyn na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 15, 2011, 08:51:01 » |
|
Phantom - Dziękuję O.O Jestem w szoku, ale bardzo miłym. Chociaż moim zdaniem najpiękniej wyglądała Kurenai. Na żywo nawet lepiej niż na zdjęciach. Tovah - Naprawdę? ;___; Dziękuję, dziękuję! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 15, 2011, 08:52:17 » |
|
Mimi ładnie, ale jednak bardziej mi się podobały jej blond włosy. Kwestia gustu. Ofelio, co ci tam brązowego wystaje? Może wyglądało by to fajnie, ale gdyby było pod kolor sukienki. Mary-neko. Spódniczka ładna, ale trochę za krótka. Mogłaś ją ubrać niżej. No i nie lubię RHS, ale to moje zboczenie xd kurenaisuiren. To twoja druga stylizacja, która mi się naprawdę w pełni podoba! Tak elegancko, dziewczęco i klasycznie. Brawo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 15, 2011, 08:53:36 » |
|
ok, to ja się dziś zdobędę na konstruktywną krytykę, ale po pierwsze to wszystkie jesteście mega śliczna ^__^ teraz tak: Mimi, mega bardzo fajny outfit i jedna rzecz jaka mogłaby być inna to bluzka - najlepiej jakaś koszulowa z kołnierzem. Mary_neko, kokarda mi bardzo sterczy i ta koszula w spódnicę powinna iść imo, reszta super, bardzo fajnie zgrany kolorystycznie strój. Kurenai, jakbym się chciała czepiać to bym się przyczepiła butów, bo mi się średnio podobają, ale nie chcę się czepiać - jest bardzo fajnie jak jest, widać że dopracowana stylizacja (jak zawsze zresztą). Ofelio, mi się niestety Twoje ubranko nie widzi :< ta brązowa spódnica wystająca spod sukienki jest e-e.. byłoby jeszcze ok gdyby nie koronkowa bluzka  ciężko taką zestawić zazwyczaj i tutaj mi się akurat nie widzi wcale. lepsza by była koszula z krótkim rękawem chyba..no ale się zgodzę z Nikorin że wyglądasz milion lepiej jak się uśmiechasz! to tyle. no i jak zawsze, fajnie że się dobrze bawiłyście 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 15, 2011, 08:54:36 » |
|
i w końcu bardzo uśmiechnięta Ofelia na fotce XD
Starałam się jak mogłam XD
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 15, 2011, 08:57:23 » |
|
Mary_neko, kokarda mi bardzo sterczy i ta koszula w spódnicę powinna iść imo, reszta super, bardzo fajnie zgrany kolorystycznie strój.
Dziękuję, krytyka czasem jest potrzebna  Kokarda - sama uznałam, że tu dziwnie wygląda. A co do koszuli - dobrze, że mi to powiedziałaś. Zazwyczaj wkładam je pod spódnicę, ale ostatnio patrząc na d_l widziałam sporo lolit z koszulami na spódnicach i uznałam, że pewnie popełniałam błąd... człowiek się całe życie uczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 15, 2011, 09:01:27 » |
|
Chciałam pokombinować, jestem na wakacjach u rodziców mojego lubego i w ostatniej chwili zabrałam w ogóle jakąkolwiek kiece a w bodylinowej już tyle razy chodziłam że szkoda gadać . Mam tylko brązowe buty i brązową torbę, koszuli nie zabrałam żadnej a że ostatnio chodzę w brązie to miałam koronkową bluzkę i spódnice bez nich wyglądała sukienka strasznie dziwnie. Z resztą sama nie byłam do końca przekonana co do całości bo wymyślałam trochę na siłę.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 15, 2011, 09:03:10 wysłane przez Ofelia »
|
|
|
|
|
|
|