|
Milianda
|
 |
« : Sierpień 02, 2011, 02:55:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 02, 2011, 03:00:52 » |
|
Jak nie lubię hime i duzej ilosci rózu, tak tym razem uważam inaczej, bo świetnie wygladasz! Tylko trochę dziwnie wyglądają te drapowania z przodu, bo są za wysoko, ale reszta jest super.
Całość wyglada slicznie i spojnie, razem z Twoim otoczeniem, a Ty sama jesteś bardzo ładna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 02, 2011, 03:17:14 » |
|
nie podobają mi sie stylonowe koronki kształt sukienki, za wysokie podpięcie i do niczego nie pasujący słomkowy kapelusik z kolejnymi stylonowymi koronkami, całość wygląda jak sukienka dla masowej produkcji porcenalowych lalek. , jednak pomijając koronki i podpięcie oraz kapelusik to nie wygląda to najgorzej
Jesteś bardzo ładną dziewczyną, peruka też ci ładnie pasuje, tła są świetne . Jednak na przyszłość postaraj się by to z czego była sukienka było lepszej jakości bo pomysł fajny ale wykonanie kiepskie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ajia
Jr. Member

Tencza.
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 02, 2011, 03:23:01 » |
|
Nie podoba mi się ta sukienka, ale ogólnie ładnie się komponuje. Wszystkie niedociągnięcia naprawiasz urodą, kapelusik może i nie pasuje za bardzo, ale mi się podoba. Jedyne co zdecydowanie mi tu nie pasuje to buty. Nie wiem, widziałabym tu coś bardziej słodkiego może... Ogólnie mi się podoba zwłaszcza 4 zdjęcie, aww. *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 02, 2011, 03:25:54 » |
|
A ja powiem tyle:
Mnie sie podoba,jest miło dla oka,ładny kapelusik,ładna twarz,dobra stylizacja-jest dopracowana a to ważne. Jedynie mi buty nie pasują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blondzilla
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 02, 2011, 03:31:51 » |
|
nie zważając na sam krój sukienki, stylizacja jest przepiękna. szczególnie otoczenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 02, 2011, 04:56:38 » |
|
Już widząc tytuł wiedziałam, że mi się spodoba i nie myliłam się. BAAARDZO A MOIM STYLU! Sukienka urocza. Połączenie bieli z różem - uwielbiam! Co do kapelusika, to osobiście nie noszę, nie zbyt przepadam za kapeluszami ale twój jest uroczy. Buty chyba niezbyt mi pasują no ale patrząc na reszte po prostu nie zauważam ich. I piesek princess też uroczy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 02, 2011, 05:11:51 » |
|
nie podoba mi sie, tzn. stylizacja sama w sobie dobrze dobrana, ale sukienka z brzydkimi koronkami, wygląda mi trochę jak strój na halloween z tesco. i halka jakaś klapnięta, ale ja jestem halkonazi. :x za to podoba mi się pies i konsekwentnie mina zimnej sucz na każdym zdjęciu. XD wyglądasz trochę jak królowa planująca egzekucje lol. czy ja dobrze widzę, że piesek ma matching kieckę? Jesteś bardzo ładną dziewczyną, peruka też ci ładnie pasuje, tła są świetne . Jednak na przyszłość postaraj się by to z czego była sukienka było lepszej jakości bo pomysł fajny ale wykonanie kiepskie
o this, this.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 02, 2011, 05:14:14 » |
|
Milianda :
Masz peruke ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 02, 2011, 05:16:40 » |
|
przecież to widać o.0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 02, 2011, 05:19:31 » |
|
Kokarda z kameą jest urocza! <3 Moim zdaniem wyglądasz ślicznie, a tło świetnie pasuje, ogólnie bardzo ładna sesyjka. ^ ^ Może materiał wygląda tu dziwnie nieco, ale zwróciłam na to uwagę dopiero po przypatrzeniu się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 02, 2011, 05:20:30 » |
|
eee, mi wygląda na naturalne...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 02, 2011, 05:21:58 » |
|
No właśnie mi też wyglądają na naturalne, ale Ofelia napisała, że "peruka ładnie pasuje" i zwątpiłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 02, 2011, 11:36:56 » |
|
Sukienka jest zacna (tylko rzeczywiście dobór materiałów), acz widziałabym ja w dłuższej wersji do połowy łydki. Ogólnie przez ten kapelusik zaczęłam się zastanawiać, jak wyglądałabys w polonesce ( http://i2.pinger.pl/pgr88/c20e72a8001bf9fc4d89123d/6.jpg) >D. Ładny makijaż, peruka też dobrze wygląda., no i sypialnia *__*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|