|
rosehime
Gość
|
 |
« : Sierpień 01, 2011, 06:37:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 01, 2011, 06:44:52 » |
|
Jak dla mnie leginsy w lolicie to porazka. Na jednym konwencie widziałam jakąś sweet lolitę w leginsach i mimo, że było to dobrane kolorystycznie, to wygladało to paskudnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 01, 2011, 06:46:11 » |
|
Myślę że to zależy od tego jak wyglądają leginsy, bo takie jakie dała rose - na pewno nie, fuj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 01, 2011, 06:48:34 » |
|
mi leginsy do rozkloszowanej spódnicy kojażą się z grzybami XD ale co kto lubi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Candy
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 01, 2011, 06:50:16 » |
|
Stanowczo NIE! Asu: Ta dziewuszka mi się teraz tylko z leginsami kojarzy :C Niech se będą nawet idealnie dopasowane, to wygląda brzydko :C
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 01, 2011, 06:50:50 » |
|
Myślę że to zależy od tego jak wyglądają leginsy, bo takie jakie dała rose - na pewno nie, fuj!
This! te z linków to wiocha.pl 
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Mascota
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 01, 2011, 06:57:57 » |
|
oh my god jak ja nie cierpię legginsów
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 01, 2011, 07:04:45 » |
|
Raz po internacie biegałam jako sweet loli w legginsach, z tym, że: a) były one rajstopowe z ładnym wzorkiem, b) miałam założone oprócz tego zakolanówki. Podrzucę foto, jak znajdę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 01, 2011, 07:08:43 » |
|
oh my god jak ja nie cierpię legginsów
Ja też nie  Ale jestem ciekawa jakby wyglądały w Loli stylizacji. Myślę że to zależy od tego jak wyglądają leginsy, bo takie jakie dała rose - na pewno nie, fuj!
This! te z linków to wiocha.pl  Dlaczego? Legginsy to legginsy. Nie ma wśród nich zbyt dużego wyboru, to nie sukienki, że są różne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 01, 2011, 07:13:08 » |
|
Asu , Candy : mówiłam jej aby nie zakładała , ale sie uparła >o>.
legginsy to do latania po domu , lub do jakichśtam codziennych stylizacji , ale do lolity nieeee .
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 01, 2011, 07:15:40 » |
|
Om nom nom. Czyli ją znasz. Cóż, my z Candy dobre pół godziny siedziałyśmy i gapiłyśmy się na nią, właśnie z powodu leginsów. Nie mogłyśmy się nadziwić, jak to nieestetycznie wyglądało, pomimo dobrego doboru kolorów, jak wspomniałam wcześniej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 01, 2011, 07:16:45 » |
|
legginsy to do latania po domu , lub do jakichśtam codziennych stylizacji , ale do lolity nieeee .
A jakby miały dużą ilość koronek to zamiast pantalonów nie e e ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 01, 2011, 07:17:31 » |
|
mówiłam jej >o> . bo rajstopy białe miała i legginsy , i z tego był dylemat , mówiłam wez rajstopy , bedzie lepiej , ale nie , zrobiła jak chciała Dx
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 01, 2011, 07:18:12 » |
|
A jakby miały dużą ilość koronek to zamiast pantalonów nie e e ? to i tak wyszedł by ci muchomor ze stylizacji XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość