|
Ofelia
|
 |
« : Lipiec 17, 2011, 11:19:04 » |
|
Z wczorajszego meetu Najpierw w "Różach i Zen" Sariel  Hitoshi  Snow  Ofelia  Dziewczyny razem  I już wszystkie Potem poszliśmy na spacer , zjedliśmy lody i porobiliśmy zdjęcia na polanie niedaleko fontanny Sariel    Hitoshi    Hitoshi z Sariel   Snow   Ofelia   Wszystkie razem  Dziękuje za miłe spotkanie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 17, 2011, 12:00:51 » |
|
Taka zasmarkana wyglądam jak siedem nieszczęść.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 17, 2011, 02:03:29 » |
|
Ofelia, wyglądasz cudnie! Snow - bardzo udany coord  w ogóle wszystkie ładnie wyglądacie ^^. Zatem podjęłam decyzję: muszę w sierpniu odwiedzić Toruń.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 17, 2011, 03:00:15 » |
|
LGD Dziękuję  Snow oj tam nie jest źle  tylko patrząc po zdjęciach myszę przyznać że niebieski SC by ci bardziej pasował
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 17, 2011, 03:08:33 » |
|
Ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 17, 2011, 03:11:23 » |
|
Kurczę, muszę to powiedzieć... Ofelio - sam seks  Zgadzam się z poprzedniczkami co do coordu Snow. Czerń SC nie do końca pasuje, inne kolory tego printu IMO za mało rzucają się w oczy, żeby dobierać do nich dodatki i to w dwóch kolorach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyoshi-chan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 17, 2011, 03:36:51 » |
|
Snow i Ofelia -moje dwie faworytki Ofelio-Świetna stylizacja i piękna sukienka *-* Brakuje mi tylko bluzeczki na krótki rękaw pod spód i podkolanówek ,ale rozumiem,że było ciepło i jest to letnia stylizacja. Snow-Rzeczywiście chyba do tego coordu lepiej by wyglądała niebieska spódniczka ,ale dodatki są w kolorze printu.Urocza stylizacja.Jedynie moge powiedziec ,że chyba lepiej by wyglądał trochę mocniejszy makijaż. Taki jak w 'Rozmowach W Toku' miałaś bardzo Ci pasuje <3
|
|
|
|
|
|
Spocząć jako bezimienna. W sercu czuję pustkę
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 17, 2011, 03:44:54 » |
|
Nie lubię się przegrzewać XD sukienka jest gruba i ma 2 warstwy więc postanowiłam poświecić ciałkiem XD ale jak się zrobi chłodniej będzie jeszcze parę pełniejszych stylizacji z tą kiecą
Elphie <rumieni się >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 17, 2011, 04:17:42 » |
|
Nuda. Spodziewałam się więcej i lepiej. Po szeregu fajnych stylizacji Snow ta jest biedna (doczytalam ze chora, to powiedzmy ze ogarniam) Wasza koleżanka jak dla mnie wygląda mocno cosplayowo, nie podoba mi się to. Sariel - jak zwykle "jak zwykle" Ofelia zdecydowanie najlepiej. Lubię tą sukienke, szkoda ze za gorąco na koszule pod spód.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 17, 2011, 07:05:34 » |
|
Ofelia w tych włosach przypominasz mi głowna bohaterkę the Guild  co oczywista jest komplementem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 17, 2011, 07:20:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 17, 2011, 07:30:13 » |
|
Ofelia wygląda pięknie, uwielbiam tą kieckę 
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 17, 2011, 07:40:24 » |
|
offtop: Vork <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 17, 2011, 08:00:17 » |
|
Zakochałam sie w stylizacji Ofelii, jest taka delikatna i taka dziewczęca <3 A co do stylizacji snow - ja bym wlasnie sc zostawila ale dobrala do tego wiecej czarncyh dodatkow, koralikow, bransoletek, tu jakas broszka, tam jakiś maly breloczek itp  Sariel - od kiedy pamietam w twoich stylizacjach niewiele sie zmienia Hitoshi - ok, ok, ale nie przepadam za biala koronka na czarnych rzeczach 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|