|
Hina
|
 |
« : Lipiec 17, 2011, 12:07:59 » |
|
no cóz. tak juz jest ze mam taka budowe ciala a nie inna. kazda sukienke/spodnice ktora pokazalam mamie, z pytaniem czy jej się podoba zawsze mowila: ale tutaj jest tyle marszczeń*czy czegos innego itp , bedziesz wygladać jak bomba/po porstu grubo
czy są jakieś fasony/modele na szerokie biodra? proszę ,pomocy ;o;.
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 17, 2011, 12:16:35 » |
|
wszystkie lolicie kiecki są dobre na szerokie biodra, przecież i tak je jeszcze powiększasz pantalunsami i halką, chyba że pytasz o zwykłe ciuchy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 17, 2011, 12:30:51 » |
|
No właśnie, uda i biodra są w lolicich kieckach zupełnie zasłonięte ; o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 17, 2011, 12:32:31 » |
|
To twoja mama glupoty gada bo własnie lolicie kiecki podkreślają talie a tam gdzie masz biodra i uda jest puff i wszystko zakrywa sukienka, nozki dopiero widac od kolan w dol. Ot, prosze bardzo stwierdz jakiej wielkosci biodra ma ta dziewczyna: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 17, 2011, 01:40:00 » |
|
Hina ja mam wielkie biodra i uda zato szczupłe łudki i w loli tego nie widać : ) Znaczy nie widać mojego wielkiego tyłka XD a za to nie potrzebuje halek z mega puffem : P bo mam naturalny XD
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
Ichigo666
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 17, 2011, 02:04:01 » |
|
Hina ja mam wielkie biodra i uda zato szczupłe łudki i w loli tego nie widać : ) Znaczy nie widać mojego wielkiego tyłka XD a za to nie potrzebuje halek z mega puffem : P bo mam naturalny XD
hmm...nigdy nie patrzyłam na to od tej strony o.o
|
|
|
|
|
|
~.~ ...
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 17, 2011, 09:40:47 » |
|
też mam duże biodra i wyglądam o niebo lepiej niż w zwykłych ubraniach dziewczyny macie może linka do tej metamorfozy dziewczyny na egl która była dość tęga a przede wszystkim miała maksymalnie wielkie biodra i jak założyła loli prawie wcale nie było tego widać ? bodajże Emilka dawała link Hina pokaż tą dziewczynę mamie  to moze zmieni zdanie bo chyba ona nie ma pojęcia co w jaki sposób modeluje figurę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 17, 2011, 11:16:40 » |
|
Hina, mój tata mówił tak samo xd Nawet kazał mi raz zdjąć halkę bo wyglądałam jak "Helga". Ja myślę, że nawet dziewczyna trochę przy kości wygląda lepiej niż szkieletor. I w obie strony loli wpływa pozytywnie na figurę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 17, 2011, 11:53:22 » |
|
dziekuję naprawdę ;n; . to mnie zmotywowało aby dalej walczyć z moją straszną mamą ;<. według niej to ja chyba we wszystkim wygladam grubo , nawet w worku na ziemniaki . =.=
aa i zaraz poszukam tego linka : )
edit: fuck , nic nie mogę znaleźć ; <
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 17, 2011, 12:06:07 wysłane przez Hina »
|
|
<3
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 17, 2011, 12:39:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 17, 2011, 01:06:08 » |
|
O właśnie, ten link to super przykład. Dziewczyna od talii w górę nie jest aż tak masywna i całościowo wygląda dużo szczuplej w loli, bo ukryta jest najszersza część.
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 17, 2011, 01:19:32 » |
|
wow , naprawde ekstra : o . bede musiała pokazac to mamie >D
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 17, 2011, 02:21:13 » |
|
Nie mogę napatrzeć się na "metamorfozę" tej dziewczyny.
A tak btw. Mi w loli chyba najbardziej podobają się te "kuperki". Te wielkie puffy tak słodko wyglądają jak lolita idzie czy podskakuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MurasakiUsagi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 24, 2011, 08:59:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 24, 2011, 09:05:34 » |
|
niestety nie widze wiekszej roznicy. ta dziewczyna w rownym stopniu mnie zachwyca jak i przeraza...
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
|