|
Ichigo666
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 20, 2011, 08:11:45 » |
|
no oke ^^ nie widziałam wcześniej , dlatego dałam ...ale jak już ktoś dawał to sorki ^^"
|
|
|
|
|
|
~.~ ...
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Sierpień 02, 2011, 08:04:54 » |
|
Oj Sariel to ja widziałam w kilku. Ale znalazłam Emilke: http://s4.ifotos.pl/img/2inl28_hseqhra.jpgI Boromirke: http://i39.tinypic.com/11rrnr6.jpgSwoją drogą - ot kolejny powód dlaczego nie chcę pokazać twarzy na forum które jest publiczne - nie mam zamiaru potem oglądać swoich zdjęć na LS z przykrymi komentarzami. I może jedni mają to gdzieś, ale mnie wkurzało by to, że ktoś tam coś pisze na mój temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 02, 2011, 08:40:10 » |
|
rose czytaj wcześniejsze posty, to zdjęcie boro było w pierwszym w tym temacie. A to zdjęcie Emilki też już było swoją drogą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 02, 2011, 10:24:55 » |
|
Oj Sariel to ja widziałam w kilku. Ale znalazłam Emilke: http://s4.ifotos.pl/img/2inl28_hseqhra.jpgI Boromirke: http://i39.tinypic.com/11rrnr6.jpgSwoją drogą - ot kolejny powód dlaczego nie chcę pokazać twarzy na forum które jest publiczne - nie mam zamiaru potem oglądać swoich zdjęć na LS z przykrymi komentarzami. I może jedni mają to gdzieś, ale mnie wkurzało by to, że ktoś tam coś pisze na mój temat. THANKS CAPTAIN OBVIOUS!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 02, 2011, 10:29:25 » |
|
Swoją drogą - ot kolejny powód dlaczego nie chcę pokazać twarzy na forum które jest publiczne - nie mam zamiaru potem oglądać swoich zdjęć na LS z przykrymi komentarzami. I może jedni mają to gdzieś, ale mnie wkurzało by to, że ktoś tam coś pisze na mój temat.
To nie chodzi o forum ludzie nie biorą tych zdjęć stąd już widzę jak setki zagranicznych lolit śledzi naszą galerię. To wina daily lolita w tych przypadkach bądz sesji w bodyline w przypadku Emilki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpień 02, 2011, 11:52:16 » |
|
ludzie nie biorą tych zdjęć stąd >implying, że nikt z forum nie dodaje sikretów >implying, że rika nie dodawała kiedyś po 1-2 sekrecie na tydzień >implying, że zagraniczne lolity obchodzi kiecka jakiegoś nazitarda z jakiejś ruskiej kolonii >implying, że nie mają własnej dramy do robienia sekretów o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 02, 2011, 11:55:49 » |
|
To nie chodzi o forum ludzie nie biorą tych zdjęć stąd
A skąd to możesz wiedzieć? już widzę jak setki zagranicznych lolit śledzi naszą galerię.
Skoro my wchodzimy na blogi/fora z Anglii, Francji czy gdziekolwiek, to czemu by Lolity z Anglii czy Francji nie miały zaglądać na Polskie forum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blondzilla
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpień 02, 2011, 12:06:07 » |
|
w tym tygodniu podesłałam koleżance link z galerią xxx , a ona nie mogła nic zobaczyć, bo nie zarejestrowana jest  Skoro my wchodzimy na blogi/fora z Anglii, Francji czy gdziekolwiek, to czemu by Lolity z Anglii czy Francji nie miały zaglądać na Polskie forum? przeważnie poszukuje się ilustrowanych blogów, a nie for. obcokrajowcy nje gawari po polsku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 02, 2011, 12:07:48 » |
|
Ja wiele razy wpisywałam w google "lolita", "sweet lolita", "lolita dress", czy coś w stylu stylu i wiele razy wyskakiwała mi Lladia, Sariel czy Asuka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 02, 2011, 12:12:20 » |
|
ale ja, Sariel czy Lladia mamy też konta na zagranicznych loli stronach (jak większość osób z forum) i dodajemy tam zdjęcia. Ludzie nie biora tych zdjęć z naszego forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 02, 2011, 12:20:54 » |
|
Też wątpię żeby obcokrajowcy u nas siedzieli, ale akurat dziewczyny, ktore wylądowały w sikretach dodają zdjęcia też na innych portalach typu deviantart czy blogspot. Ale z drugiej strony my tez mozemy dodawać sikrety, wiec nigdy nie wiadomo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #26 : Sierpień 02, 2011, 12:23:36 » |
|
ja to nawet umiem znaleźć swoje posty jak w google napisze coś.Bo masz wyszukiwarkę ustawioną na polski.Weź sobie ustaw na angielski,i już nie znajdziesz,bynajmniej ja tak mam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #27 : Sierpień 02, 2011, 12:36:01 » |
|
Rikusia, kocham! <3
A ja zaczne wybierac stąd fotosy i wrzucac na forczana, fajnie?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurenaisuiren
|
 |
« Odpowiedz #28 : Sierpień 05, 2011, 06:03:12 » |
|
Moje zdjęcia też były kiedyś na secretach, wykorzystane jako tło przez jakieś emo dziecko narzekające, jakie to jest samotne. WTF? I szczerze wątpię, aby autorzy/autorki secretów fatygowały się, aby szukać zdjęć gdziekolwiek indziej niż na daily_lolita/egl czy google images.
|
|
|
|
|
|
Who's to say what is proper? What if it was agreed that proper was wearing a codfish on your head, would you wear it?
|
|
|
|
|