|
Doremi
|
 |
« : Lipiec 11, 2011, 12:45:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 11, 2011, 01:04:37 » |
|
WHEREZ DA PUFF?! :< Miyoshi, bardzo Ci ładnie w tak upiętych włosach, szkoda, że skarpetki nie są z printem jak na sukience, ale przypuszczam, że to tylko kwestia czasu. Podobają mi się Twoje/Mimi (zdaje się, że obie je nosiłyście) buty. Doremi, gdzie Twoje rozpuszczone włosy?! :< Generalnie nie lubię tego modelu spódnicy, jakoś kiepsko dla mnie się układa, mniejsza o to. Jesteś niesamowicie ładna. Mimi - puff i jakaś lolicia koszula i będzie ok. Ta niezbyt pasuje, ale i tak o niebo lepiej niż wcześniejsza stylizacja. btw, na ostatnim zdjęciu pani was subtelnie lustruje. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miyoshi-chan
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 11, 2011, 01:18:02 » |
|
Dziękuje.Tak to kwestia czasu ,bo juz się przymierzam do kupna.Tak to moje buciki i pierwszego dnia jej pozyczyłam bo już mnie obcierały XD Miło mi .A włosy nie były upięte ,byly po prostu lokowane :3 A puff każdemu oklapł i mimo że ja i Doremi ,bo nie wiem jak to było z Mimi ,miałyśmy krochmalone dzień wcześniej to nic nie pomogło .Niestety silny wiatr i nie wiadomo co jeszcze wpłynęło na to.
|
|
|
|
|
|
Spocząć jako bezimienna. W sercu czuję pustkę
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 11, 2011, 10:21:49 » |
|
no fakt duuuuuzo lepiej , i zdecydowanie na korzyść Cysi ^^bo tym razem wypadła najlepiej , skarpetki i pare dodatków typu spineczki i pierścionki to będzie już wtedy cudownie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 11, 2011, 11:15:50 » |
|
Mimi - puff i jakaś lolicia koszula i będzie ok. Ta niezbyt pasuje, ale i tak o niebo lepiej niż wcześniejsza stylizacja.
No koszule to wszędzie szukam ale nie widzę nic ciekawego ;/ A halkę mam ale dzień wcześniej mi umarła, ach ta wilgoć nad morzem. .__.'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isskaa
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 11, 2011, 01:40:02 » |
|
Mimi, tego dnia duuużo lepiej, niż wczoraj (jak ktoś zauważył, jak pielęgniarka. I krew mogłaby być ciemniejsza, żeby wyglądała jak krew, a nie, jak keczup). Poza tym, jak na początkującą lolitę to idzie Ci świetnie. Moim zdaniem przynajmniej. Z tego, co widzę, to wielu dziewczynom zrobienie udanej stylizacji zajmuje miesiące (czy nawet lata :  ), a Tobie się to udało po miesiącu od "zostanę lolitą". W tej kiecce brakuje paska. Jakby miała różowy, materiałowy pasek, wyglądałaby dużo lepiej i ciekawiej. Miyoshi, też lepiej, niż poprzedniego dnia. Bardzo Ci ładnie w takiej fryzurze. Jedyne, co mnie razi, to podkolanówki. Bardziej pasowałyby zakolanówki/pończochy/rajstopy. Ale ja to ogólnie nie lubię podkolanówek. Doremi, Ty za to wyglądałaś korzystniej wczoraj (ogólnie wczorajsza stylizacja bardzo mi się podoba). Tutaj czegoś brakuje. Poza tym, gdy masz koszulę i tę spódnicę to wyglądasz na grubszą, niż jesteś [chyba zawsze tak jest]. A! I to samo, co u Miyoshi z podkolanówkami. I mnie brak puffu nie razi. Nawet nie zwróciłam uwagi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 11, 2011, 04:19:10 » |
|
Zdecydowanie lepszy dzień. Wszystkie dobrze wyglądacie. A Miyoshi, którą widziałam na żywo w tej sukience jest bardzo słodka. Mam też wrażenie, że widziałam Doremi na konwencie, ale może mi umysł płata figle. Aż mam ochotę się jutro albo w środę wybrać do Gdańska się powłóczyć, zrobić zdjęcia i chyba to uczynię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 11, 2011, 06:56:08 » |
|
ooo jaka szkoda, że jednak nie mogłam wpaść was obfocić. wyglądacie po prostu uroczo~!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doremi
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 11, 2011, 10:02:49 » |
|
Tak, Mary_Neko, byłam na konwencie ^^ I też Cię widziałam, ale jakoś nie było okazji pogadac czy coś :C
|
|
|
|
|
|
Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 12, 2011, 05:18:07 » |
|
Mh zdecydowany plus dla wszystkich ^^. Małe zastrzeżenia do Mimi kształt kokardy mógł by być ładniejszy jest jakaś taka nieforemna, koszula mnie w sumie nie razi i bardziej Tobie pasują ciasteczka  . Doremi hm ta sukienka jest dość klasyczna i raczej lepiej by wyglądały zakolanówki i nie wystające pantalony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 12, 2011, 05:37:53 » |
|
Mimi, muszę tu wydać wiele mówiący odgłos paszczą: awwwww *.*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ichigo666
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 14, 2011, 12:36:36 » |
|
ja też chcę białe podkolanówki T3T ...ogólnie wszystkie ładnie wyglądałyście...pewne rzeczy można by było zmienić, ale i tak jest super ^^
|
|
|
|
|
|
~.~ ...
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 14, 2011, 11:09:05 » |
|
Mimi, byłoby zdecydowanie lepiej bez tej wielkiej kokardy na głowie, wg. mnie średnio pasuje i w dodatku w ogóle się nie układa. powinno być raczej coś pod kolor sukienki (chyba że usuniesz te inne dodatki z włosów, bo to sie gryzie). i wg mnie te baleriny nie pasują do całego zestawu
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 26, 2011, 08:38:38 » |
|
Wszystkie ślicznie ale najbardziej podoba mi się stylizacja Miyoshi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|