|
kasiotfur
|
 |
« : Lipiec 06, 2011, 11:57:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 07, 2011, 12:02:14 » |
|
Ciekawe zdjęcia. Nie do końca podoba mi się ułożenie chust, wyglądają troszkę dziwnie... ale to pewnie moje subiektywne odczucia. Natomiast podobają mi się kolory i sama idea. Indie + gorsety, dla mnie to coś nowego i oryginalnego. A Sumire ma naprawdę niezwykłą urodę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blondzilla
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 07, 2011, 12:13:36 » |
|
urzekły mnie tkaniny, kolory i sam klimat sesji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mortia
Towarzysze
Sr. Member
Nanomachine Crusnik 04
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 07, 2011, 12:30:20 » |
|
Ahahahaaaaaaa!!!! Udało się Wam w końcu <3333333333 Kompletny odjazd i czadzior. Lucha porywam Cię do mojego jednoosobowego haremu *.* Ty moja księżniczko nomadów Ty!!! Świetne stylizacje, cudowny make up i fryzury. Kasio, Bern, Lucha, jesteście miszczami !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 07, 2011, 09:30:01 » |
|
doskonale twoja uroda pasuje do tych kolorów i wzorów  dokładnie tak! idealnie wręcz!
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 07, 2011, 01:53:35 » |
|
bardzo, bardzo intrygująca sesja dodatkowo soczysta kolorystycznie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 07, 2011, 03:10:15 » |
|
Świetne stylizacje, cudowny make up i fryzury. Kasio, Bern, Lucha, jesteście miszczami !!!
Nie pozostaje nic innego jak podpisać si pod tym. jestem niezmiennie zachwycona Sumire.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukashii
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 07, 2011, 08:29:33 » |
|
Pomysł na stylizacje świetny choć zgadzam się, że chusty z lekka dziwnie ułożone. Co do Sumire to jesteś świetna, wyglądasz niesamowicie, masz urodę pasującą do arystokratycznych klimatów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 07, 2011, 08:39:35 » |
|
. Indie + gorsety, dla mnie to coś nowego i oryginalnego.
W sumie to nie jest nic nowego własnie w epoce wiktoriańskiej była moda na indyjskie rzeczy ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 08, 2011, 08:36:25 » |
|
fantastic, świetnie wykoncypowane
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 08, 2011, 03:51:33 » |
|
Jejku naprawdę macie talent, urzekły mnie te zdjęcia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 11, 2011, 09:35:37 » |
|
Dziękuję bardzo wszystkim.
Ciekawe- z ułożenia chust jestem bardzo zadowolona. Zwłaszcza Bern wyglądała jak księżniczka. Moje były bardziej nieforemne. Taki był jednak zamysł Kasiotfura- inspiracja orientem, turbanami, przepychem i brakiem funkcjonalności w przypadku kobiet w haremie (które z założenia mają leżeć, pachnieć i wyglądać).
Bern wyglądasz cudnie na zdjęciach. Twój odcień skóry, kolor włosów i piękne rysy zachwycają mnie niezmiennie.
Mam nadzieje że pociągniemy z Tfurem temat jeszcze dalej. I w jeszcze ciekawszej mieszance.
Bilq> tak to tapeta. Generalnie to pomieszczenie to mój salon/pracownia
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
|