|
Mekhari
|
 |
« Odpowiedz #75 : Styczeń 06, 2012, 02:49:23 » |
|
Zamawiał ktoś z Gothiclolitawigs.com?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maririn
Full Member

kleine Prinzessin
|
 |
« Odpowiedz #77 : Styczeń 06, 2012, 06:13:16 » |
|
bierz koniecznie, wigi od nich są przecudownej jakości  jedna z najlepszych firm z wigami, z jakimi miałam do czynienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #78 : Styczeń 07, 2012, 12:44:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kociara
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #79 : Styczeń 07, 2012, 01:54:45 » |
|
Maririn - dzięki za odpowiedź, jak kurs dolata troszkę spadnie i zdecyduje się na kolor to pewnie zamówię. snowwhite89 - ale ja nie mam grzywki i zrobić znowu też nie mogę bo na moich własach źle sie układa. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #80 : Styczeń 07, 2012, 02:02:42 » |
|
z tego, co słyszałam, to kurs dolara ma rosnąć...
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #81 : Styczeń 17, 2012, 08:50:52 » |
|
Proszę, nie dobijaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #82 : Styczeń 18, 2012, 07:24:04 » |
|
Zamawiał ktoś z Gothiclolitawigs.com?
Moja peruka ta blond stamtąd jest o jakości mogłabym pisać poematy xD. Ale prawda jest taka że o każdą kupioną perukę trzeba umieć zadbać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulken
|
 |
« Odpowiedz #83 : Luty 19, 2012, 12:06:52 » |
|
Wiem, ze wcześniej była mowa o wigach z BL, ale ciekawi mnie czy: da sie je stylizować ciepłem, łatwo się plączą? Jeżeli mogę prosić to chciałabym Wasze zdjęciach tych wigów. Zastanawiam się nad kupnem, a kupno wiga to poważny biznes, dlatego taka dociekliwa jestem, wybaczcie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 19, 2012, 12:17:53 wysłane przez ulken »
|
|
CO ROBIĆ JAK ŻYĆ PANIE PREMIERZE
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #84 : Marzec 04, 2012, 09:00:28 » |
|
Mam dość!! Nie potrafię wystilizować wiga  Mam perukę z BL. Jest, że to tak nazwę "płaska" chcę z niej zrobić wiga w stylu Hime G. tak jak mają modelki z LP czy JD. Chciałam tą peruke uczesać tak samo jak czesze/tapiruję swoje włosy, ale te sztuczne kłaki są takie śliskie, że nie moge ich nawet natapirować! Szukałam pomocnych filmików, niestety nie moge znaleźć nigdzie filmiku gdzie ktoś stylizuje wiga na fryzurkę w stylu Hime. Widziałam filmiki gdzie stylizowano peruki na inne style. I niby im się udaje ale mi te włosy jakoś się plączą i ślizgają...  o zgrozo!!! Nie chce kombinować bo nie chce jej zniszczyć, ale czy użycie pianki do włosów albo lakieru może sprawić, że zesztywnieją tak jak prawdziwe włosy? Czy lepiej nie ryzykować?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2012, 09:06:31 wysłane przez rosehime »
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #85 : Marzec 04, 2012, 09:14:30 » |
|
Sam pomysł tapirowania wiga mnie przeraza O__O Nie lepiej kupic od razu hime wiga??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikorin
|
 |
« Odpowiedz #86 : Marzec 05, 2012, 06:49:46 » |
|
te Hime wigi tez sie jakos uklasa zeby sie "podniosly" przynajmniej z tego co widzialam tak piszą na gothicandlolita wigs na fejsie... i serio na niektórych fotkach dziewczyny mają "podniesioną" perukę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : Marzec 05, 2012, 08:24:12 » |
|
Nie, bo ten tapir który mają już te Hime-wigi mi się nie podoba -jest za duży. Z resztą ta mi się bardzo spodobala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nana
Newbie
"I am beautiful in every single way"
|
 |
« Odpowiedz #88 : Marzec 08, 2012, 05:51:34 » |
|
Może nie dotyczy to peruk stricte lolicich, chodzi mi ogólnie o peruki, ale... Czy są polskie sklepy? Internetowe lub nie... Bardzo ostatnio angażuję się w cosplay, ale też potrzebne mi będą naturalniej wyglądające do lolity, moje włosy były, są i będą mocno niewyjściowe i nie chcę jak już się zaangażuję psuć uroku sukienkom swoją szopą na głowie, którą co rusz farbuję... Spiąć ich nie zepnę, mam BARDZO szeroką, pucołowatą twarz i żadne upięcia mi nie pasują. Ratuję się perukami, jestem w stanie wydać dużo, ale na tyle żebym tych peruk mogła mieć kilka. c; Liczę na jakąkolwiek pomoc... I dołączam się też do pytania o jakość obecnych bodylineowych peruk ; p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MsBeetlejuice
|
 |
« Odpowiedz #89 : Marzec 08, 2012, 05:56:17 » |
|
peruki widziałam w maximusie (hale pod Warszawą  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|