|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« : Czerwiec 29, 2011, 09:40:29 » |
|
Nie wie ktoś gdzie można bylo by kupic taka peruka jak ma dziewczyna z tego zdjecia co trzyma telefon?  Swoje włosy tak cały czas układam ale to nie ten sam efekt i nie chce ich wykańczać wiec zdecydowałam sie na perukę, tylko chciała bym coś własnie w takim kolorze jak na zdjęciu, nie zna ktoś jakichś sklepów z podobnymi perukami w cenach nie wykraczających poza normę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 29, 2011, 09:49:33 » |
|
Zgaduję, że ebay nie ma lolicich peruk?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 29, 2011, 09:50:22 » |
|
Ja mam taką i zastanawiam się nad sprzedaniem jej. Jak coś to pw.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 29, 2011, 10:05:53 » |
|
na ebayu jest takich pełno , no i to peruka i dwa dopinane kucyki , można nawet na body line skompletować coś takiego
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 29, 2011, 10:22:39 » |
|
te z bodyline świecą się i wyglądają strasznie sztucznie. Ale fakt, na ebayu dużo i na cosplay wigs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 29, 2011, 10:26:24 » |
|
ja nie widziałam tych z bodyline na żywo więc się nie wypowiem, ale to może wina zdjęć bo widać ze większość w mocnym świetle jest robiona.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 29, 2011, 02:41:29 » |
|
Ja polecam cosplay wigs. Ich peruki mają wspaniałą jakość♥ http://foco.us/bWjg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xXasukaxchanXx
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 29, 2011, 02:43:50 » |
|
Ja widziałam jedną i wygląda na żywo jak te tanie z festynów. Ale może to dlatego, że to była jedna z tych pierwszych,nie wiem, jak teraz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlackGeisha
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 30, 2011, 11:45:46 » |
|
Radzę poszukać po ebayu, ale uprzedzam, że niestety będą ci się i tak trochę świeciły. Laska ma pewnie droższą perukę, widzę po włosiu i zapewne kupowała na jakiejś japońskiej stronie za ok 7 tys. jenów  Jakościowo są chyba najlepsze, ale po dodaniu przesyłki wychodzi ponad 10 tys. jenów (koło 350 zł). Przykład takiej strony http://cyperous.com/index.html ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 30, 2011, 11:52:15 » |
|
Ja widziałam jedną i wygląda na żywo jak te tanie z festynów. Ale może to dlatego, że to była jedna z tych pierwszych,nie wiem, jak teraz.
no pierwsze były straszne więc może te nowe ciut lepsze są
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 30, 2011, 09:06:17 » |
|
nie no (teraz, nie pamiętam początków xD) cosplay wigs to klasyka, pół egl ma stamtąd te peruki xD nie widziałam na żywo, więc nie mam pewności ale czytałam mnóstwo recenzji itp http://cosplaywigsusa.com/gothic-and-lolita-wigs?sef=jest jeszcze minty mix tylko nie wiem czy teraz ma dostępny styl o którym mówisz http://mintymix.com/no i ewentualnie taobao, ale z tym jest trochę zachodu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 30, 2011, 09:16:08 » |
|
Lladia ma właśnie stamtąd tą truskawkową ze śmietanką. Bardzo fajnie wygląda na żywo, nic się nie błyszczy. Czyli, hatsu musiałaś ją widzieć podczas nagrania RwT 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 30, 2011, 10:30:53 » |
|
ale fail, no przecież! widziałam ja nawet 2 razy xD jakoś zupełnie nie zakojarzyłam, no to w takim razie dodam tyle, że po tych obu spotkaniach miałam szaloną ochotę na perukę^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 13, 2011, 01:41:03 » |
|
ja nie widziałam tych z bodyline na żywo więc się nie wypowiem, ale to może wina zdjęć bo widać ze większość w mocnym świetle jest robiona.
ja mam peruke z bodyline, wlosie jest bardzo fajne, nie błyszczy sztucznie. peruki z bl sa warte swej ceny.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Candy
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 13, 2011, 01:49:45 » |
|
Za takiego wiga na pewno zapłacisz od 150-300 zł. Sama ma takiego brązowego, ale nie polecam ci czegoś takiego jako pierwszy wig. O loki trzeba bardzo bardzo dbać, a to są jeszcze długie peruki więc. Nie polecam po prostu... :> Jak nie umiesz dbać o peruki to za jakiś czas będzie wyglądać jak jeden wielki kołtun!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|