|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 24, 2011, 12:38:13 » |
|
Czerwone sznurowadła nie pasują. A zdjęcia Kocie co Ty wrzuciłaś mają tak kiepską jakość jak z komórki. Za to co do samych zdjęć podoba mi się ujęcie pierwsze które wrzuciła Orchid. Gratuluje tak ładnego stroju uszytego samej ^^. Ale ogólnie mnie ta sesja nie powala, gdyby nie ubrania byłaby zwykła zupełnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 24, 2011, 01:18:55 » |
|
Spoko, nie pretenduję do bycia fotografem, chodzi o pokazanie kiecki. Mnie się przerobione focie podobają bardziej niż te nieprzerobione 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiromi
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 24, 2011, 01:25:03 » |
|
sznurowadła rozwalają! hahaha C: ładna kieca, ładna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 24, 2011, 03:00:36 » |
|
ubranko ładne, ale sznurowadła faktycznie nie pasują... może jakby były w formie takiej grubszej wstążki..?
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
dfi_hikoo
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 24, 2011, 05:29:22 » |
|
best: 1  2  i wcale nie chodziło mi o dekold, po prostu te zdjęcia coś w sobie mają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cathy_Orchid
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 24, 2011, 06:10:17 » |
|
Sznurówki to kompletny detal, jejku. Na żywo fajnie wyglądały, z czerwonym makijażem i wisiorkiem, które jakoś bardziej rzucały się w oczy. Sesja, cóż. Jak ma na celu ukazanie stroju, to nie szuka się bardziej efektownej scenerii niż samego "obiektu" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 24, 2011, 06:42:14 » |
|
ale kolor jak najbardziej pasuje, tylko że tutaj jakiekolwiek sznurowadła nie wyglądają ok, a czerwone dodatkowo rzucają się w oczy, dlatego chyba nie wszystkim się podobają. Fakt faktem, detal, ale psuje mi skądinąd świetną całość  zdjęcia które wrzucił dfi_hikoo też mi się podobają bardzo
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 24, 2011, 11:17:57 » |
|
O, mi również te dwa zdjęcia baaardzo się podobają!
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 25, 2011, 09:03:33 » |
|
już na kocim pingerze pisalam ale to  jest zdecydowanie najlepsze w całej sesji, w ogóle strój też jest bardzo bardzo mrał 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukashii
|