|
|
|
|
|
Mary_neko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 20, 2011, 02:58:06 » |
|
Uroczo  Całość bardzo do siebie pasuje. Jest słodko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 20, 2011, 03:09:48 » |
|
pierwsze fajne ale mam wrażenie że ta grzywka jest po prostu krzywo obcięta ^^' ogólnie ładna stylizacja ^^ wszystko gra i w ogóle Tylko przerażasz mnie na przed ostatnim zdjęciu >,< i nie powiem na co mi to wygląda XD ale i tak cię kocham <3
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 20, 2011, 04:24:22 wysłane przez Ofelia »
|
|
|
|
|
|
rotsu
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 20, 2011, 03:23:56 » |
|
Ta grzywka jest... wybacz, okropna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 20, 2011, 03:26:30 » |
|
Strasznie słodko w takim blondzie i z grubą grzywką! Ciekawie wygladasz, jak naprawdę mała dziewczynka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 20, 2011, 03:35:31 » |
|
Wiem mówiłam, że z tą grzywką działy się dziwne rzeczy, możliwe, że za krótko podcięłam, ale kształt już taki miała :3.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #6 : Czerwiec 20, 2011, 03:45:45 » |
|
Owszem grzywka wygląda na krzywo obciętą ale ogólnie strasznie Ci ta peruka pasuje i ładnie Ci w blondzie  Nie wiem o co chodzi Ofelii ale ostatnie zdjęcie jest chyba moim ulubionym 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 20, 2011, 03:52:04 » |
|
duzo lepiej pasuje ci ta peruka niz poprzednia, ta jest taka delikatna bardzo, nieprzerysowana, jestem na taaaak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #8 : Czerwiec 20, 2011, 04:25:26 » |
|
chodziło mi o przed ostatnie (już zmieniłam w poście)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sake
|
 |
« Odpowiedz #9 : Czerwiec 20, 2011, 04:54:03 » |
|
Dla mnie w całej stylizacji nie ma nic do zarzucenia. Co do peruki - dobrze Ci w blondzie. Przy ostatniej peruce byłam zdecydowanie na nie. Najbardziej podoba mi się ostatnie zdjęcie. Moim zdaniem peruka wygląda na nim jak twoje naturalne włosy : D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 20, 2011, 05:16:15 » |
|
No mi też się ta peruka podoba bardziej niż poprzednia, ale grzywka za krótka  A stylizacja bardzo ładna, wszystko ze sobą świetnie współgra.
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Ukashii
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 20, 2011, 05:55:32 » |
|
Dobrze wpasowuje się ten warkocz, dodaje naturalności i dziewczęcości. A ten róż mnie nie odrzuca  Co do zdjęć to bardzo fajne, moje ulubione to 2 i ostatnie. Na drugim wyglądasz jak dziewczyna z innej bajki w naszym szarym świecie. Natomiast ostanie przypomina mi stare obrazy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 20, 2011, 08:52:53 » |
|
stylizacja mi się bardzo podoba, wszystko super pasuje, również peruka  tylko...uważam że przydałby się mocniejszy make-up  takie outfity jak ten aż się o niego proszą.
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Anqu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwiec 20, 2011, 09:24:53 » |
|
Moja mama powiedziała, że wyglądasz jak topielica o.0 Według mnie wyglądasz ładnie. Może rzeczywiście by się przydał lepszy makijaż i coś nie tak z tą grzywką, ale raczej ok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|