|
Klaudynka
|
 |
« : Listopad 03, 2006, 03:15:54 » |
|
Coś mi sie popsuło i mi nie zaznacza przeczytanych postów jako stare, tylko co włączam na nowo forum, to mi sie dalej na niebiesko świecą. Pomoooooocy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dokke * pokke
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 03, 2006, 03:27:50 » |
|
XD też tak mam... Jakaś zaraza :]
|
|
|
|
|
|
 "Osobiście bardzo eleganckie i śliczne obówie" U are such a nice'n'silly Fashion Victim, poor baby...
|
|
|
|
HES
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 03, 2006, 03:38:27 » |
|
moi też ==
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 03, 2006, 03:41:37 » |
|
i miwaki też poszkodowane..i to jeszcze bardziej bo mi forum wmawia że z mojego adresu został wysłany post i aa nie mogę posta napisać xDDD"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 03, 2006, 04:29:43 » |
|
a mi nie pokazuje nowych....
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
Zimna
Full Member

=Zimna=
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 03, 2006, 05:02:21 » |
|
A mi pokazuje, ale mi to zupełnie nie przeszkadza, opcja "pokaż posty od ostatniej wizyty" działa i olewa zaświecone rzekomo nowe tematy ;>
|
|
|
|
|
|
"Bo taka zimna jestem, że nikt mnie nie lubi. I co ja wam na to ludu poradzę?"
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 03, 2006, 05:22:12 » |
|
a mi w opcji "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty." ciągle pokazuje moją ostatnią odpowiedź w temacie "Ankieta" ==
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 03, 2006, 05:39:52 » |
|
Mi też nie odznacza przeczytanych. Musimy poczekać na kogoś kto się zna na technicznej stronie naszego forum.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopad 04, 2006, 09:59:44 » |
|
Naprawione. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeń 03, 2007, 05:57:05 » |
|
nie mogę wstawić załącznika, za każdym razem nie wchodzi. ps. głupio się przyznawać ale cały czas nie rozgryzłam jak się normalnie wstawia zdjęcia tzn. tak że je widać przy czytaniu wątku, będę BARDZO wdzięczna za objaśnienie na pm 
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
Bestia
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 13, 2007, 02:29:00 » |
|
bestiom to duzo zdjec sie nieotwiera wogle sie niepokazuja zalaczniki tez sie nieotwieraja o awatarach to juz wogle nie wspomne a o zamieszczaniu wlasnych.. ( glosny szyderczy smiech prezobraza sie w ryk )
|
|
|
|
|
|
pozwol mi dzis nasycic sie toba tak bym jutro mogla cie zwymiotowac
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 13, 2007, 06:09:05 » |
|
To ja zadam techniczne pytanie, czy juz wszyscy sie na nowy adres przeniesli i moge zamknac stary i zaczac poprawiac rozne rzeczy tutaj?
Admin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 13, 2007, 07:34:28 » |
|
Myślę że już wszyscy. Działaj o Pani.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 13, 2008, 12:39:05 » |
|
Nie wiem co jest nie tak ale chyba od tygodnia za każdym razem gdy wchodzę na stronę pokazuje mi się najpierw coś takiego: Błąd bazy danych: MySQL server has gone away Plik: /home/gothiclo/public_html/forum/Sources/Security.php Linia: 280
Jak odświeżę ze 3 raz to dopiero się włącza. I ja próbuje się zalogować to też mi coś takiego wyskakuje tylko ze wtedy muszę jeszcze więcej razy odświeżać by się zalogować. A jak już jestem zalogowana to chodzi normalnie.
Czy ktoś mógł by mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje i co powinnam zrobić??
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 14, 2008, 01:36:22 » |
|
Wyglada jakby cos w zwiazku z banowaniem bylo. Sprobuj wywolac ten blad ponownie i daj mi znac na PM. Admin Nie wiem co jest nie tak ale chyba od tygodnia za każdym razem gdy wchodzę na stronę pokazuje mi się najpierw coś takiego: Błąd bazy danych: MySQL server has gone away Plik: /home/gothiclo/public_html/forum/Sources/Security.php Linia: 280
Jak odświeżę ze 3 raz to dopiero się włącza. I ja próbuje się zalogować to też mi coś takiego wyskakuje tylko ze wtedy muszę jeszcze więcej razy odświeżać by się zalogować. A jak już jestem zalogowana to chodzi normalnie.
Czy ktoś mógł by mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje i co powinnam zrobić??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|